getsome Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Znam go, czasami łowi na 6 wędek. Każdy orze jak może. Ale co, sandacze czy szczupaczki małe zre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 "Każdy orze jak może" to jest podejście do sprawy, niema co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Dlatego "ktoś" mu w nocy odciął cumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Kolego, on ma układy z SSR. Nie do ruszenia. Każdy kto łowi w okolicach Okleśnej nie raz i nie dwa natknął się na sieci czy szarpakowców więc koleś z kilkoma wędkami to żadna rewelacja. Tam SSR i PSR nie zagląda a policja w Alwerni ma to w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Ja w tym roku między Miejscem a Okleśną byłem kontrolowany 7 razy przez PSR a dwa razy wiem, że byli ale nie podeszli bo nie było potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 PSR czy SSR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Kolego, on ma układy z SSR. Nie do ruszenia. quote]Musiał trafić na sprzedawczyków,bo SSR-owców jest około 500 w Okregu Krakowskim-watpliwe by z każdym miał "układ". Dzieki za cynk-dorwiemy go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Na kolegów raczej. Na Okleśnej widuje SSR Alwernia tylko. Ja z racji że na rybach jestem cały rok po 2-3 razy w tygodniu znam 90% kłusoli wiślanych i oni znają mnie dlatego nie wychylam się, bo kiedyś gdy natknąłem się na wyciąganie sieci niedaleko Okleśnej dwa dni po tym zdarzeniu ktoś poluzował mi śruby w kołach. Mały gest a wiele znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 Dobrze że piszesz tu o takich sprawach . Już ja wiem komu powiedzieć żeby sobie tam "wycieczke" zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 kolego, ja mogę siedząc w domu podać miejsce i termin gdzie można natknąć się na a) szarpakowców - krótkie wędzisko, kotwiczka, do niej przywiązana nakrętka + wór na ziemniaki (wczesna wiosna, zima, przybory wód) omijających 200m od tamy praktycznie codziennie kogoś widzę c) sieci (wczesna wiosna,zima) d) najmniej szkodliwych "bezkartowców" Najwięcej kłusoli jest wczesną wiosną i zimą, wtedy,kiedy nie ma innych wędkarzy nad wodą. W ciągu roku boja się i jak już to wybierają miejsca odludne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 14 Listopada 2010 Share Napisano 14 Listopada 2010 Pasowało by coś z tym zrobić !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 dorwiemy go najlepiej go potnijcie i rzuccie tym niemiarowym sandaczykom na pozarcie Nie mozna w takich sytuacjach machnac ręka i zapomniec.Wystarczy napisac do odpowiedniej osoby na forum ktora chetnie cos z tym zrobi!Jeden drugi zapłaci a pozniej cala wieś bedzie sie trzepała ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 dorwiemy go najlepiej go potnijcie i rzuccie tym niemiarowym sandaczykom na pozarcie Nie mozna w takich sytuacjach machnac ręka i zapomniec.Wystarczy napisac do odpowiedniej osoby na forum ktora chetnie cos z tym zrobi!Jeden drugi zapłaci a pozniej cala wieś bedzie sie trzepała ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Kto wie gdzie takieprocedery sie odbywają nichaj pisze do mnie PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten_typ Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Cześć panowie wracam znowu na wody okręgu krakowskiego po banicji do okręgu kieleckiego. Musze się pochwalić ze pobiłem swój rekord szczupaka: 84 cm i 8,70 kg wagi złowiony pod Ostrowcem Świętokrzyskim na zbiorniku zaporowym Wióry. Połamania kijów na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 1.my tu o Wisle w Krakowie,a nie o Ostrowcu 2. jesli to ten szczupak ze zdjecia to ladny,szkoda ,ze wiekszy nie bedzie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten_typ Napisano 15 Marca 2011 Share Napisano 15 Marca 2011 Coś pokombinuje żeby był większy ale jutro bo meczyk się zaczął. Trzeba się na klenia i jazia wybrać może na weeku jak tam ruszyło się coś u was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten_typ Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Wisła, Raba i Szreniawa to największe rzeki w okolicach Krakowa prawda??? Może ktoś zdradzi na które odcinki na nich można wybrać się na klenia i jazia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Wisła nie tylo w tym regione jest największa , raba duża a szreniawa , dłubnia , białucha ten sam rozmiar. W wiśle mnogo klenia i to większych rozmiarów , czernichów , niepołomice tram można coś trafić , chyba że fartownie w centrum krakowa , ale szansa raczej marna. Ja już coś tam zaliczyłem http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=192412#192412 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ten_typ Napisano 17 Marca 2011 Share Napisano 17 Marca 2011 Gratuluję piękne okazy Wybiorę się do Niepołomic na którymś weekendzie jak tylko trochę cieplej się zrobi i przestanie lać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 23 Marca 2011 Share Napisano 23 Marca 2011 Ktoś chetny na wspólna piątkowa/sobotnią pogoń za Wiślanym kleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam Jeśli chodzi o ładnego klenia i jazia to polecam Wisłę poniżej zapory na Kujawach. Duża szansa na spotkanie pięknej rybki Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam, mial juz ktos jakies efekty na spina w okolicach Krakowa ? Ja po dwoch wyprawach tylko 1 klen, łowie w centrum Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reglass Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam! Wisła w okolicach Zator Jankowice warto się wybrać ? Był już ktoś w tym roku ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Wisła żyje ...dzisiaj wieczorkiem 15 Boleni w przedziale 50-70 i kilka młodzieniaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi