kowal997 Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 czaplasiwa, - złapany w pięknym słoneczku prz bardzo wyskoiej wodziehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b11b2f664a44efcd.html "Wybrana przez ciebie strona nie istnieje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 18 Kwietnia 2010 Share Napisano 18 Kwietnia 2010 czaplasiwa, - złapany w pięknym słoneczku prz bardzo wyskoiej wodziehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b11b2f664a44efcd.html "Wybrana przez ciebie strona nie istnieje" Kliknij jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apofis20 Napisano 23 Kwietnia 2010 Share Napisano 23 Kwietnia 2010 witam dzisiejszy połów KRĄP waga 2,14kg i rozmiar 48 cm przynęta rosówka [ Komentarz dodany przez: madi: 23-04-10, 22:36 ] Zdjęcie niezgodne z "Regulaminem wstawiania zdjęć na stronach forum haczyk.pl". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 może się pozmieniać na naszej wisełce...pojawią się nowe "dołki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 może jakieś stawy wypłukało wiecie coś o tym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 No to żeśmy kurde połowili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 Napewno w Bochni wypłukało bo mój kumpel mi opowiadał ze u jego dziewczyny na podwórku leżało kupe ryb, i ludzie chodzili i zbierali do wiaderek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 19 Maja 2010 Share Napisano 19 Maja 2010 to pewno z kłaja poszły do bochni, albo z samej raby uciekały, zależy jakie gatunki bo w rabie karpi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 25 Maja 2010 Share Napisano 25 Maja 2010 jak wygląda wisła w krk ? chwilowo niema mnie w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variegata Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 Witam!! Byłem w sobotę pod Wawelem, z drugiej strony na takiej " plaży".... Nawet brania... Wypróbowałem wszystko, twistery, rippery, błystki woblery... Kompletnie nic. Chociaż na płyciźnie wyskoczył chyba sum..... Wisła jest jeszcze brudna... Trochę trzeba będzie poczekać jeszcze, aż się to wszystko ustabilizuje... Jestem początkujący, miał by ktoś ochotę się przejść ze mną na rybki;> Pozdrawiam!! moje gg: 2674543 kom: 661103136 Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spin Napisano 31 Maja 2010 Share Napisano 31 Maja 2010 może jakieś stawy wypłukało wiecie coś o tym ?? Z tego co wróbelki w kole ćwierkały to cały Zator wypłukało, podobno około 240 ton ryby szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 1 Czerwca 2010 Share Napisano 1 Czerwca 2010 podobno około 240 ton ryby szlag trafił Miejmy nadzieje ze hodowle byly ubezbieczone to nikomu sie krzywda nie stala a nawet na dobre by wyszlo,po powodzi w 97 podobno na wisle dosc dlugo karpie były łapane Z tego co wiem to jeszcze jakies stawy hodowlane w okolicach oświecimia wyplukalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 dzisiaj badawczy wypad na wisłę...brzeg przypomina moherowe klify także problem z podejściem do łowiska , poziom wyższy od "normalnego" o jakies 1,5-2m mnóstwo zaczepów, rozmyte główki, ogólnie nie do poznania !! klenie są ale nie żerują być może z powodu mętnej wody, pod samymi nogami przewalił się sum (1-1,2m)-co było jedynym fajerwerkiem wypadu....moim zdaniem trzeba poczekać jeszcze 2 tygodnie zanim będzie można chodzić swobodnie wzdłuż brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variegata Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 jak tam panowie?? Coś się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 21 Czerwca 2010 Share Napisano 21 Czerwca 2010 Właśnie wróciłem z 3 godzinnego wypadu na Wisłę za sandaczem.Zero kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variegata Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 a gdzie byłeś?? Bo ja byłem wczoraj na Stopni Dąbie i mam podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 22 Czerwca 2010 Share Napisano 22 Czerwca 2010 Poniżej stopnia na Kujawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variegata Napisano 23 Czerwca 2010 Share Napisano 23 Czerwca 2010 Coś czuję, że ten sezon będzie słaby przez tą powódź, sporo ryb nam wypłukało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UFO Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Dzisiaj po kilku godzinach machania kijem jakieś tam wyniki są:43 centymetrowy jaź,krótki klenik i kilka okonków.Nie za wiele ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Niedzielny poranny spinning na kujawach: http://img413.imageshack.us/f/mojsum.jpg/ a 3 rzuty wczesniej siadl maly bolenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Hehe łowiłem z kolegą 100m poniżej was .Siadły tylko 2 bolenie około 45 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 o, jaki ten swiat maly, moze sie jeszcze kiedys spotkamy i cos porzucamy wspolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam. Z tydzień temu łowiłem na Wiśle poniżej stopnia Dąbie, wyniki świetne sumek na 98, 3 leszcze takie po 58, 54, 50 i kilka mniejszych leszczyków i karasi. W tą niedziele postanowiłem się wybrać w to samo miejsce i przesiedziałem 5 godzin bez brania. Myślę że w Wiśle na dzień dobrych brań trzeba trafić. A jak wasze spostrzeżenia w tej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Zebi, trudno chyba jednoznacznie sprecyzować co ma wpływ na brania ryb. Pogoda w ostatnich dniach sie nie zmieniła znacznie toteż na ryby nie powinno to miec większego wpływu. Mimo to nieraz bywało,że jednego dnia w danym miejscu mogłem się obłowić do syta by nastepnego dnia wrócić i nie złowić nic... 3 dni temu na Wisle wypatrzxyłem miejsce w którym spławiało się cos wiekszego. Chwile się temu przyglądałem,rzuciłem pare razy spiningiem-bez skutku. Drobnica,która była też w tym miejscu zdawała się być bardzo spokojna,stwierdziłem wiec ,że nie jest to drapieżnik( napewno nie nominalny;)). Wróciłem tam dzis z paroma robaczkami... 66cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Ojj piękna sztuka!! Gratulacje! W wiśle brania ryb sa bardzo chimeryczne , wszystko przez ciągłe wahania stanu wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi