Zebi Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Ładny Okaz. Gratulacje No ja też właśnie zauważyłem ze przy zmianach stanu wody ryby biorą chimerycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Dzieki W tym miejscu kręci sie jeszcze niejedna taka sztuka,mimo zamieniłbym to najchetniej na jakieś boleniowe żerowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Hehe albo sumkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Ludziska Łowił ktoś ostatnio na Wiśle okolicach dąbia albo huty piszczie jaka sytuacja bierze coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajonk Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Dziś łowiliśmy z kumplem około połtora kilometra poniżej mostu Wandy w Nowej Hucie. 3 wędki na grunt w poszukiwaniu białorybu + jedna z trupkiem uklei na sandacza. Pomimo czestej zmiany przynęt nie udało nam się złowić nawet jednej sztuki, więc około 10, po ponad 6 godzinach łowienia spakowaliśmy sprzęty i wróciliśmy do domów. Hitem byli Panowie Emeryci mylący leszcza z karasiem, czy świnkę z jaziem. Oczywiście wszystko, nawet mikroskopijnej wielkości trafiało do siatki. Pewnie będą sznycelki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 haha no to pieknie Emeryci napełnią brzuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 trzeba było powypuszczać im ryby nie wymiarowe i te które są ponad limit a jak nie to po mordzie lać takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zambo Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Albo utopić ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni27 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 czy ktoś z kolegów łowi w okolicach promu w spytkowicach? jak tam jest z dojazdem brzegiem? jechałem tam kilka razy ale nie miałem czasu na rekonesans bo prom zawsze czekał na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 tacy emeryci wykoncza nasze wody wypadalo by zareagowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Ja przypuszczam że ci panowie nie posiadali karty. Ciężko mi uwierzyć że ktoś posiadający kartę myli karasia z leszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2010 Share Napisano 21 Września 2010 Ciężko mi uwierzyć że ktoś posiadający kartę myli karasia z leszczem Zdziwiłbyś się, w ostatnią niedzielę rekordowego karasia pomylono z karpiem, co lepsze przez wędkarzy z wieloletnim stażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 a tak poza tym to nic się nie dzieje na Wiśle w krk!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Dzis wieczorem na Wiselce kolo toru kajakowego totalne zero. Nie widzialem tez zadnej splawiajacej sie czy zerujacej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 5 Października 2010 Share Napisano 5 Października 2010 ostatnio kilka wypadów nad Wisłę i pomijajac jednego bolenia z Dąbia TOTALNE ZERO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Koło toru łowisko zepsute po powodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 9 Listopada 2010 Share Napisano 9 Listopada 2010 Koło toru łowisko zepsute po powodzi. czy ja wiem czy zepsute... Był ktos moze ostatnio na przewozie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 9 Listopada 2010 Share Napisano 9 Listopada 2010 Zepsute, te łachy, za płytko. Na przewozie byłem tydzień temu - maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Jest ciekawie,ale trzeba mieć wodery żeby połowić. Bardzo fajne sa tez miejsca po drugiej stronie,ale tam znowu trzeba mieć przynajmniej 30-gramowe główki. Ostatnimi czasy szukałem sandacza w Tyńcu, na Salwatorze i Dąbiu- jakieś pojedyńcze pstrykniecia,poza tym cisza grobowa Myslałem,ze moze na Przewozie coś lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Sandacze i to grube biorą ale od 21 wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 W Krakowie drapieżnika mniej jak dla mnie, za to białej ryby multum tylko trzeba znać miejsca Za drapieżnikiem warto pojechać do Okleśnej na lewy brzeg przy przeprawie, oj warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Tam gdzie leżą zwłoki promu czy naprzeciwko? Bo jeśli naprzeciw to byłem 2 dni temu i kiepsko było, ale wybieram sie jutro rano tylko niżej na zakręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Tam gdzie zwłoki w tej zatoczce z jednej i drugiej strony zjazdu i wyżej koło żelaznego mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getsome Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Mój rewir. Ale konkretnie były brania ryb czy jakieś duże padły? Bo jakieś szkuty łowie w tych okolicach ale nic dużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Padły średnie, ale facet który cumował łódź mieszkalną "Skawa" koło przeprawy wyciągnął bardzo dużo niewymiarków, mówił, że najsmaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi