Unises Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 W Etapie "Wiosna" wystartowało 5 Uczestników, w sumie zgłosili 9 fotografii, każdy z Forumowiczów przez 30dni mógł oddać swój głos na 3 fotografie. W głosowaniu wzięło udział 31 Użytkowników Naszego Forum, którzy oddali łącznie 88 głosów. Poniżej znajduje się tabela wyników, w której można sprawdzić jak rozkładały się głosy na Uczestników Konkursu, oraz na poszczególne fotografie. Uczestnik konkursu Suma zdobytych punktów fot1/pkt. fot2/pkt. fot3/pkt. zdrapek 35 3/6 6/13 8/16 Robek 24 2/6 5/8 9/10 jaceen 11 1/11 edmund 11 4/11 marclew 7 7/7 Na pierwsze miejsce wysunął się zdrapek, który pokazał klasę w I edycji Konkursu Drugie miejsce wywalczył sobie Robek, natomiast trzecie przypadło ex aequo dla jaceen i Edmund Przyznaje, zdziwił mnie nie co brak śmiałości oraz ilość nadesłanych fotek, ale mam nadzieję że kolejny etap będzie dużo lepszy rozumiem, że np. jaceen, (Zwycięzca I edycji) nadesłał tylko jedną fotkę, bo być może nie chciał przestraszyć rywali Najwyżej punktowana fotografia tego etapu, na którą oddano łącznie 16 głosów została nadesłana przez zdrapka Gratuluję Wszystkim Uczestnikom, a także dziękuje Forumowiczom za udział w głosowaniu. Zainteresowanym Uczestnictwem w Konkursie, którzy chcieli by przyłączyć się do zabawy i poddać głosowaniu i ocenie swoje fotki, przypominam ,że obecnie trwa etap "Lato" gdzie cały czas możecie nadsyłać swoje prace . Cytuj
zdrapek Napisano 31 Lipca 2012 Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za oddane głosy Oczywiście zapraszam do udziału w zabawie wszystkich, którzy mają jakikolwiek "pstrykacz" w domu - weźcie go na spacer Cytuj
Robek Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Gratuluję, do zobaczenia w edycji letniej . Może będzie większa konkurencja ? Cytuj
kocur Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 zdrapek, gratulacje. A tak swoją drogą to ładne i magiczne miejsce, jakieś takie wędkarskie Cytuj
Raczej Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 nie pomyliłem się w głosowaniu, fotka jest u mnie na tapecie, gratulacje, oby więcej takich ujęć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi