Unises Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 W Etapie "Wiosna" wystartowało 5 Uczestników, w sumie zgłosili 9 fotografii, każdy z Forumowiczów przez 30dni mógł oddać swój głos na 3 fotografie. W głosowaniu wzięło udział 31 Użytkowników Naszego Forum, którzy oddali łącznie 88 głosów. Poniżej znajduje się tabela wyników, w której można sprawdzić jak rozkładały się głosy na Uczestników Konkursu, oraz na poszczególne fotografie. Uczestnik konkursu Suma zdobytych punktów fot1/pkt. fot2/pkt. fot3/pkt. zdrapek 35 3/6 6/13 8/16 Robek 24 2/6 5/8 9/10 jaceen 11 1/11 edmund 11 4/11 marclew 7 7/7 Na pierwsze miejsce wysunął się zdrapek, który pokazał klasę w I edycji Konkursu Drugie miejsce wywalczył sobie Robek, natomiast trzecie przypadło ex aequo dla jaceen i Edmund Przyznaje, zdziwił mnie nie co brak śmiałości oraz ilość nadesłanych fotek, ale mam nadzieję że kolejny etap będzie dużo lepszy rozumiem, że np. jaceen, (Zwycięzca I edycji) nadesłał tylko jedną fotkę, bo być może nie chciał przestraszyć rywali Najwyżej punktowana fotografia tego etapu, na którą oddano łącznie 16 głosów została nadesłana przez zdrapka Gratuluję Wszystkim Uczestnikom, a także dziękuje Forumowiczom za udział w głosowaniu. Zainteresowanym Uczestnictwem w Konkursie, którzy chcieli by przyłączyć się do zabawy i poddać głosowaniu i ocenie swoje fotki, przypominam ,że obecnie trwa etap "Lato" gdzie cały czas możecie nadsyłać swoje prace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za oddane głosy Oczywiście zapraszam do udziału w zabawie wszystkich, którzy mają jakikolwiek "pstrykacz" w domu - weźcie go na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 zdrapek, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Zdrapek, również gratuluję, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 Gratuluję, do zobaczenia w edycji letniej . Może będzie większa konkurencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 zdrapek, gratulacje. A tak swoją drogą to ładne i magiczne miejsce, jakieś takie wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 1 Sierpnia 2012 Share Napisano 1 Sierpnia 2012 nie pomyliłem się w głosowaniu, fotka jest u mnie na tapecie, gratulacje, oby więcej takich ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi