Skocz do zawartości
Dragon

brak wedki

Dra

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zlamala mi sie szczytowka i musialem oddac wedka do serwisu.Dopiero za tydzien w czwartek ide po odbior wedki.8 dni bez rybek :(

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

UUUU to boli. Ja mam 7 czy 8 kijów, ale jak tak sobie pomyślałem to strasznie mam niedoinwestowany ten sprzęt :sad: . W tym roku kupiłem sprzęt do koguta (za sprawą Shoguna). A reszta to straszna bida- nigdy zbyt wiele nie wydawałem na sprzęt bo zawsze były ważniejsze rzeczy. Może w przyszłym roku cos nowego kupię :wink:

Napisano

witam

ja to dopiero mam problem zapieprzyli mi wędki co ja pisze wszystko nawet kurtke wędkarską , moja wina zostawiłem wszystko w garażu .

pomału braki się uzupełni

szczytówka to nie problem narka

połamania kija !!!

Napisano

W tym temacie można wyrażać swoje współczucie :mrgreen:

Możesz te 8 dni poświęcić na obserwację wody (4 dni) i nęcenie wypatrzonej miejscówki (4 dni). A jak dostanesz wędkę to w sam raz pójdziesz łowić :cool:

Napisano

No moze i dobry pomysl,ale niestety staw jest daleko od mojego domu i nie chce mi sie co dziennie jezdzic tylko po to zeby necic.

Gość Dwie_sety
Napisano

Nie zanecisz nie połowisz.

Nadaża ci się doskonała okazja by wypracować sobie łowisko, ja bym się nie zniechęcał. Odbierzesz wędkę i głodny łowienia zaraz pogonisz na rybki a tam już wszystko czeka byś zaczął łowić.

Napisano

też tak uważam, przynajmniej bedziesz miał motywacje :)

A Jak juz dostaniesz wędke to przynajmniej może solidnie "ochrzczisz" nową szczytówke :)

Napisano

No co ty ???

Jedną wędkę masz tylko ???

Ja mam coś koło 20 a jak się tak zastanowię głębiej nad problemem to jeszcze z 5 by się przydało kupić. :mrgreen:

Napisano
Ja mam coś koło 20 a jak się tak zastanowię głębiej nad problemem to jeszcze z 5 by się przydało kupić.

Kolekcjoner :?::?::wink:

Napisano

i mnie by się pare kijków przydało , ot choć by taka muchóweczka (jednz to za mało ) , a gdzie dobry spinning też w paru wariantach;myślę jednak , że najważniejsze jest rybne łowisko i doświadczenie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.