Dra Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 Zlamala mi sie szczytowka i musialem oddac wedka do serwisu.Dopiero za tydzien w czwartek ide po odbior wedki.8 dni bez rybek
tomek1 Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 UUUU to boli. Ja mam 7 czy 8 kijów, ale jak tak sobie pomyślałem to strasznie mam niedoinwestowany ten sprzęt . W tym roku kupiłem sprzęt do koguta (za sprawą Shoguna). A reszta to straszna bida- nigdy zbyt wiele nie wydawałem na sprzęt bo zawsze były ważniejsze rzeczy. Może w przyszłym roku cos nowego kupię
leszczcyc Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 witam ja to dopiero mam problem zapieprzyli mi wędki co ja pisze wszystko nawet kurtke wędkarską , moja wina zostawiłem wszystko w garażu . pomału braki się uzupełni szczytówka to nie problem narka połamania kija !!!
Tomaszek Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 W tym temacie można wyrażać swoje współczucie Możesz te 8 dni poświęcić na obserwację wody (4 dni) i nęcenie wypatrzonej miejscówki (4 dni). A jak dostanesz wędkę to w sam raz pójdziesz łowić
Dra Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Napisano 30 Sierpnia 2006 No moze i dobry pomysl,ale niestety staw jest daleko od mojego domu i nie chce mi sie co dziennie jezdzic tylko po to zeby necic.
Gość Dwie_sety Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Nie zanecisz nie połowisz. Nadaża ci się doskonała okazja by wypracować sobie łowisko, ja bym się nie zniechęcał. Odbierzesz wędkę i głodny łowienia zaraz pogonisz na rybki a tam już wszystko czeka byś zaczął łowić.
dudi Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 też tak uważam, przynajmniej bedziesz miał motywacje A Jak juz dostaniesz wędke to przynajmniej może solidnie "ochrzczisz" nową szczytówke
ESSOX Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 No co ty ??? Jedną wędkę masz tylko ??? Ja mam coś koło 20 a jak się tak zastanowię głębiej nad problemem to jeszcze z 5 by się przydało kupić.
artech Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Ja mam coś koło 20 a jak się tak zastanowię głębiej nad problemem to jeszcze z 5 by się przydało kupić. Kolekcjoner
liqwidator Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 ja mam moje 4 spinningi, każdy na inną okazje mi styka, jak z jedym sie coś popapra nei daj Boże, to zostają jeszcze 3 inne
miron Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 i mnie by się pare kijków przydało , ot choć by taka muchóweczka (jednz to za mało ) , a gdzie dobry spinning też w paru wariantach;myślę jednak , że najważniejsze jest rybne łowisko i doświadczenie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.