EsoxHunter Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Czyli, że składka młodzieżowa, a składka członka uczestnika to dwie inne rzeczy? I weź się tu nie nadziej na przepisy. Ale, iż jestem dociekliwy, znalazłem jeszcze coś, porozumienia z PZW Toruń, trzeci punkt. Porozumienia PZW Bydgoszcz Chyba na podstawie tego już mogę wędkować na Wiśle? Zakładając, że porozumień nie ubędzie. PS: Nie zrozum mnie źle, że chcę Cię zagiąć, po prostu Cię pytam Cytuj
Argos Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Szczerze mówiąc, standardowo jak w większości przypadków ciężko ten punkt zinterpretować. Najlepiej zadzwoń do PZW i się konkretnie zapytaj. Cytuj
bieliko Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 witam po prawie rocznej abcesnji Wisła to rzeka w której jest mnóstwo ryby ...sztuką jest ją złapa nie potrzeba jakichś specjalnych miejscóek na szczupaka.... z sandaczem już jest inaczej.Ja na starej miejscówce nie moge złowic płotki z gruntu w kwietniu a w innym miejscu mam po 5 leszczy oby w tym sezonie tez tak było...tak czy tak znam tu najlepszego spinningiste na tym odcinku i on potrafi wracac o kiju.....dużo pracy przed Tobą zanim zaczniesz tu regularnie łąpac ryby.. powodzenia Cytuj
Hellmutos Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Od 1 czerwca można już łowić na torze regatowym w Bydgoszczy. Pytam bywalców - czy warto i jaką metodą? Cytuj
waldek42 Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Wybiera się ktoś na nockę na Wisłę? Chętnie zabiorę się dla towarzystwa bo kumpel pracę dostał i kicha z partnera a samemu to kicha. Cytuj
sudo0007 Napisano 18 Października 2013 Napisano 18 Października 2013 no i jak tam w naszych okloicach Bydgoszczy nad wisła?? my sie jutro wybieramy na spinning pozniej na żywca ale t juz nie na wisłe Cytuj
robaq79 Napisano 19 Października 2013 Napisano 19 Października 2013 siemanko,szczupak się uspokoił,ale w końcu sandaczyk zaczął skubać.Głównie drobny,ale żre .A jak wam poszło? Cytuj
sudo0007 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 slabo slabo z 2 pukniecia... moze wybierzemy sie razem mam wolne jutro a znajomy odemnie w pracy a we 2 zawsze wesolo? Cytuj
robaq79 Napisano 20 Października 2013 Napisano 20 Października 2013 Nie dam rady-praca,ale dzięki za propozycje. Cytuj
BorysBrzytwa Napisano 23 Sierpnia 2016 Napisano 23 Sierpnia 2016 Odkopię trochę temat. Wiecie jak dojechać nad Wisłę od strony Ostromecka? Tamtejsze główki wydaja się ciekawe, a na google earth droga mi się kończy przed starorzeczem . Cytuj
swi_r Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Czy można podzielić ten temat na dwa oddzielne - Wisła i Brda? Nie widzę sensu łączenia obu tych rzek. Zwłaszcza, że Wisła podchodzi pod Toruń, co jest w ogóle totalną głupotą. Cytuj
Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 O 23.08.2016 o 15:15, BorysBrzytwa napisał: Odkopię trochę temat. Wiecie jak dojechać nad Wisłę od strony Ostromecka? Tamtejsze główki wydaja się ciekawe, a na google earth droga mi się kończy przed starorzeczem . Ja schodzę nad rzekę na tym odcinku albo od mostu fordońskiego i idę w dół rzeki, albo od miejscowości Mozgowina i wtedy w górę. Jak popada to w Mozgowinie nad samą rzekę nie dojedziesz, chyba że terenówką to może. Bardzo fajny odcinek z dzikim brzegiem, stosunkowo mało uczęszczany. Mój ulubiony w okolicach BDG Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi