EsoxHunter Napisano 28 Lutego 2013 Autor Share Napisano 28 Lutego 2013 Czyli, że składka młodzieżowa, a składka członka uczestnika to dwie inne rzeczy? I weź się tu nie nadziej na przepisy. Ale, iż jestem dociekliwy, znalazłem jeszcze coś, porozumienia z PZW Toruń, trzeci punkt. Porozumienia PZW Bydgoszcz Chyba na podstawie tego już mogę wędkować na Wiśle? Zakładając, że porozumień nie ubędzie. PS: Nie zrozum mnie źle, że chcę Cię zagiąć, po prostu Cię pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argos Napisano 2 Marca 2013 Share Napisano 2 Marca 2013 Szczerze mówiąc, standardowo jak w większości przypadków ciężko ten punkt zinterpretować. Najlepiej zadzwoń do PZW i się konkretnie zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieliko Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 witam po prawie rocznej abcesnji Wisła to rzeka w której jest mnóstwo ryby ...sztuką jest ją złapa nie potrzeba jakichś specjalnych miejscóek na szczupaka.... z sandaczem już jest inaczej.Ja na starej miejscówce nie moge złowic płotki z gruntu w kwietniu a w innym miejscu mam po 5 leszczy oby w tym sezonie tez tak było...tak czy tak znam tu najlepszego spinningiste na tym odcinku i on potrafi wracac o kiju.....dużo pracy przed Tobą zanim zaczniesz tu regularnie łąpac ryby.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hellmutos Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Od 1 czerwca można już łowić na torze regatowym w Bydgoszczy. Pytam bywalców - czy warto i jaką metodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek42 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Wybiera się ktoś na nockę na Wisłę? Chętnie zabiorę się dla towarzystwa bo kumpel pracę dostał i kicha z partnera a samemu to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 18 Października 2013 Share Napisano 18 Października 2013 no i jak tam w naszych okloicach Bydgoszczy nad wisła?? my sie jutro wybieramy na spinning pozniej na żywca ale t juz nie na wisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 19 Października 2013 Share Napisano 19 Października 2013 siemanko,szczupak się uspokoił,ale w końcu sandaczyk zaczął skubać.Głównie drobny,ale żre .A jak wam poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudo0007 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 slabo slabo z 2 pukniecia... moze wybierzemy sie razem mam wolne jutro a znajomy odemnie w pracy a we 2 zawsze wesolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robaq79 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Nie dam rady-praca,ale dzięki za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BorysBrzytwa Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Odkopię trochę temat. Wiecie jak dojechać nad Wisłę od strony Ostromecka? Tamtejsze główki wydaja się ciekawe, a na google earth droga mi się kończy przed starorzeczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 Czy można podzielić ten temat na dwa oddzielne - Wisła i Brda? Nie widzę sensu łączenia obu tych rzek. Zwłaszcza, że Wisła podchodzi pod Toruń, co jest w ogóle totalną głupotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 O 23.08.2016 o 15:15, BorysBrzytwa napisał: Odkopię trochę temat. Wiecie jak dojechać nad Wisłę od strony Ostromecka? Tamtejsze główki wydaja się ciekawe, a na google earth droga mi się kończy przed starorzeczem . Ja schodzę nad rzekę na tym odcinku albo od mostu fordońskiego i idę w dół rzeki, albo od miejscowości Mozgowina i wtedy w górę. Jak popada to w Mozgowinie nad samą rzekę nie dojedziesz, chyba że terenówką to może. Bardzo fajny odcinek z dzikim brzegiem, stosunkowo mało uczęszczany. Mój ulubiony w okolicach BDG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi