Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2:1 ale i tak Korea pokazała się z dobrej strony
Z bardzo dobrej gdyby nasza reprezentacja zagrała z Hiszpanami na podobnym poziomie co Korea nie było by takiego wyniku. :twisted:
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 471
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
2:1 ale i tak Korea pokazała się z dobrej strony
Z bardzo dobrej gdyby nasza reprezentacja zagrała z Hiszpanami na podobnym poziomie co Korea nie było by takiego wyniku. :twisted:

Spotkałem wczoraj Smude w klinice ortopedycznej,zadeklarował,że kadra będzie grac lepiej:)

Napisano

Trąbki zabijają te mistrzostwa... Nie mogę tego słuchać. :???: Na szczęście każdą wolną chwilę spędzam ostatnio na rybach więc meczy albo nie widzę albo na nich zasypiam :lol:

Na marginesie- Brazylia nic nie zagrała... (z tego co widziałem, bo później zasnąłem :mrgreen: )

Napisano
Na marginesie- Brazylia nic nie zagrała... (z tego co widziałem, bo później zasnąłem )

Mam podobne dolegliwości podczas oglądania tych meczów, np. przespałem prawie cały mecz Serbia - Ghana, ale obudziłem się tuż przed karniakiem w ok. 80min :mrgreen: Ogólnie mało goli pada za wyjątkiem Niemców, bukmacherzy pewnie szaleją z underami 2,5 :wink:

Napisano
Dzisiaj jeszcze Szwajcaria mogłaby zremisować a najlepiej wygrać z Hiszpania i mundial zacznie mi się podobać

Haha no i teraz to mi się mundial podoba, kibicowałem z całego serca drużynie Helwetów i udało sie 1-0 z takimi wielkimi "mistrzami" :lol: Brawo za utarcie nosa cwaniaczkom z Hiszpanii tacy byli pewni przed meczem. Bardzo dobrze się stało teraz pewnie wygrają z Hondurasem a później niech zremisują z Chile a Chile zremisuje ze Szwajcarią i Hiszpanie za burtą. Taki scenariusz bardzo mi sie podoba. :grin:

• 3 weeks later...
Napisano

Mecz fajny ale w pierwszej połowie nic szczególnego się nie działo(typowy mecz walki)

A z kolei druga to dominacja Hiszpanii,która wygrała zasłużenie. :wink: Chociaż Niemcy także mieli okazje.Mecz powinien skończyć się wyższy wynikiem bo po tym co zrobił Pedro cisnęło się tylko jedno słowo.... :mrgreen:

W finale będę kibicował Holendrom :wink:

Napisano

Szkoda, nie lubię Hiszpanów i oczywiście byłem za Holandią, zawsze na tego typu imprezach oglądam ceremonię wręczenia pucharu tym razem zaraz po ostatnim gwizdu wyłączyłem telewizor. Teraz pozostaje czekać na EURO 2012 a potem MŚ 2014 w Brazylii :razz:

• 1 year later...
Napisano

Jaka liga taka reprezentacja. To co pokazała dzisiaj Wisła to obrz całej polskiej piłki noznej. Jak tylko trafią na mocniejszą drużynę, wcale nie z pierwszego rzędu odrazu widać wsystkie słabości naszych futbolistów.Pierwszy mecz szczęśliwie Wisła wygrała, tym razem jednak zabrakło sczęścia chociaż było blisko. jak by jednak nie patrzył w przekroju dwóch meczy Apoel był lepszy. Za rok znowu będą mieli szansę. Do pracy na d formą i umiejętnościami. Za rok będzie lepiej.Oby.

Napisano

Za rok, to inne kluby przygotują się na pewno 10x lepiej niż Polska. Nasza piłka nożna nie powinna istnieć, albo niech nasi rodacy grają tylko w kraju, "podwórkowe" mecze z jakimiś śmieszno nazwanymi klubami. Żenada, po prostu nasza piłka to żenada.

Napisano

A moim zdaniem komentatorzy z Polsatu są ok. Kowalczyk tak jak i Borek mówią jak jest. Przykład: wczoraj, w czasie meczu mówili, że Wisła nic nie gra, jest w każdym elemencie gry gorsza od Apoelu, i tak było. Nie chwalą za nic tak jak to robią w TVP, tak jak i ostatnimi czasy trochę robi Kołtoń (w Cafe Futbol jego chwalenie Smudy, za co go troche opier... Kowalczyk, że się robi jak komentatorzy z TVP).

Co do wczorajszego meczu to Wisła pokazała poziom polskiej piłki klubowej. Już nam odjechał dawno temu Cypr. Teraz czekam za Gruzją. Długo chyba czekać nie będziemy patrząc na ostatnie starce z Gruzinami. Wczoraj Cypryjczycy byli lepsi od nas we wszystkim!!! Gdy ich akcja szła prawą stroną cały czas żyłem w strachu, że będzie bramka (Junior Diaz). Po 25min nasi nie mieli już czym oddychać. Ogólnie padaka. Trzeba powiedzieć szczerze, że zespół mistrza Polski nie ma swojego stylu. Wszystkie spotkania wygrywają dzięki przypadkowi i indywidualnościom. Tak było do tej pory. Jedyny mecz, który mógł się podobać to było spotkanie rewanżowe z Liteksem. Teraz musimy czekać na LE.

Napisano
A moim zdaniem komentatorzy z Polsatu są ok. Kowalczyk tak jak i Borek mówią jak jest. Przykład: wczoraj, w czasie meczu mówili, że Wisła nic nie gra, jest w każdym elemencie gry gorsza od Apoelu, i tak było. Nie chwalą za nic tak jak to robią w TVP, tak jak i ostatnimi czasy trochę robi Kołtoń (w Cafe Futbol jego chwalenie Smudy, za co go troche opier... Kowalczyk, że się robi jak komentatorzy z TVP).

Zgodzę się dokładnie tak jest i nie jest gorsza pod tym względem od Canal +

• 2 weeks later...
Napisano

Głowacki i Wawrzyniak na nich zawsze można liczyć ;)

Chyba Żewłakow będzie lepszym rozwiązaniem od tego pierwszego.

Mieliśmy bardzo dużo szczęścia (Szczęsnego).

Ale jak na mecz towarzyski, to fajnie się oglądało.