ATAR Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Jakiej wielkości przynęty używacie na sandacze ? jakiej wielkości kupić gumy do łowienia z opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephir Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Osobiscie nie mam wynikow w polowie sandacza, ale ostatnio sam cos kupilem i radzilem sie kogos kto sie specjalizuje i lowi. Jego rada w doborze przynet na pozna jesien to 10cm gumy na wodzie stojacej zbroi glowkami od 6 do 12 gr. Kolory od naturalnych uklejowych z perla na czele po te wszystkie zarowy. I ponoc bardzo lowny tej jesieni jest roz ze srebrnym brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Jakie główki polecacie na Odrę ? Kopyta 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Ja uzywam 20g to takie minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 20g? W snadaczach nie mam wyników i też chętnie sie czegoś dowiem. Ja narazie próbowałem na główki 12-18g. Powiec jeszcze jakie kolory ci sie sprawdzaja i jakie gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 tak 20g i tak jest za lekka na dużą głębokość+nurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Ja na Odrę używam główek 25-30gram, czasami 35gram, co do kolorów to według mnie istota leży w prowadzeniu, a nie w kolorze - u mnie gryzą na seledyn, żółty, nature. Używam głównie gum RELAXA,czasami Dragona,Lunker City. Jak u kolegów to wygląda, lowiących na Odrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sgk19 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Odra w Szczecinie, główki 12-20 gram/kolor to seledyn z czerwonym grzbietem,firma Mikado,Relax i Mann's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert7791 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 -widze że używam o połowę za lekkich -koguty też kupiłem za małe ( 10g ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 robert7791, Łowiąc kogutami trzeba brać pod uwagę, że one spełniają swoją rolę na twardym lub kamiennym dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 robert7791, Łowiąc kogutami trzeba brać pod uwagę, że one spełniają swoją rolę na twardym lub kamiennym dnie. bzdura z powodzeniem lowie na piachu,glinie,mule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 robert7791, Łowiąc kogutami trzeba brać pod uwagę, że one spełniają swoją rolę na twardym lub kamiennym dnie. bzdura z powodzeniem lowie na piachu,glinie,mule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 piach to miekkie dno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 10 Listopada 2012 Share Napisano 10 Listopada 2012 a co twarde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 niewiem ale jak dla mnie to nie miekkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Rapa-man, Żadna bzdura. Na twardym lub kamiennym dnie są 100%-owe efekty niż na miękkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 dobra skoro wiesz lepiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi