DAWIDDD Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 czy jest juz możliwość wędkowania z brzegu ? czy dalej zamrożone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Tylko od strony rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 a gdzie to jest dokładniej bo nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Jak byś jechał z Siewierza w stronę Katowic drogą szybkiego ruchu po lewej mam cmentarz po prawej na dole płynie rzeka która wpływa do zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 A biere coś czy ryba jeszcze niemrawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Nie byłem jeszcze na rybach tylko rekonesans taki mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 ktoś coś wie świeżego w temacie ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill26 Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Byłem z soboty na niedzielę i cisza i spokój, wieczorkiem 2 leszczyki niechcący zawiesiły się na haczyku i tyle, na wodzie nie było widać żeby się coś spławiało, trzeba poczekać, w piątek dopiero lód zszedł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 jutro będe nad wodą około 6:00 zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 bez rybki ;( 2 brania i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pogori Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Czy leszcze nadal mają tasiemca? Kiedyś to nawet szczupaka złowiłem z tasiemcem ale to było kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 w listopadzie łowiłem bez liny,karasie,karpie szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 w listopadzie łowiłem bez liny,karasie,karpie szczupakiWitam,gdzie są dobre miejsówki na karpia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 na siewierz to śmigam tylko od strony S1 na płytkiej wodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 jak z braniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 dzis od 5-12 na 4 wedki ANI PUKNIECIA MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 30 Kwietnia 2013 Share Napisano 30 Kwietnia 2013 rusza cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Nic Kompletnie nie bierze na tym zbiorniku byłem teraz tam w pierwsze dni Majówki łapałem na różne przynęty kompletnie nic nie brało. Może przyczyną jest jeszcze bardzo zimna woda w zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 równiez miałem 2 wypady na ten zbiornik w kwietniu i nic bez ryby ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Dziwne to w zeszłym roku o tej porze brały ładnie leszcze. Może to ten tasiemiec czystkę zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 Napuścili dużo drapieżnika żeby ten syf wyciął w pień, może się udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 To znaczy szczupak , sandacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercikz Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Napuścili dużo drapieżnika żeby ten syf wyciął w pień, może się udało ? To nic nie da... Drapieżnik też sie zarazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Ale i tak ryba nie bierze wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 To nic nie da... Drapieżnik też sie zarazi... Dużo da, drapieżnik usunie część białej ryby, głównie chore, dzięki temu woda będzie czystsza a pozostałe ryby będą miały lepsze warunki rozwoju i nie będą chorowały. Jakby jeszcze zasrańcem karpiem nie zarybiali to może zbiornik odżyłby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi