szczupak79 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Mariusz 1 zbiornik jest już zarybiony karpiem parę dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Które miejsca należy omijać bo są oblegane przez karpiarzy Osobiście preferuję cisze i spokój wieczorami Najprawdopodobniej ze względu na brak czasu wyskoczę na Przeczyce w sobotę wieczorem i posiedzę do 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Na pewno zarybiali od malej tamy i od betonki karpiem podobno już tydzień temu w piątek.Wczoraj tam byłem ze spinem bez efektów i zauważyłem jak siedzą i czasem wyciągają karpie,najdziwniejsze jest to że wyciągnie karpia a niema siatki i autami na zakaz wjeżdżają pod same kamienie żeby było gdzie chować jak mają być ryby? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Jak zarybili to powinni dać rybie się zadomowić ze dwa tygodnie, a nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Ale po co ? Karp się nie rozmnoży, tylko będzie innym rybom wyżerał, jak już tym chwastem zarybili to niech go czym prędzej mięsiarze wyłowią. W tym roku nie było takiej jak w zeszłym, klęski zakwitu i ton zdechłych leszczy na brzegu, PZW już zapomniało i znowu, zamiast sandacza wpuścili śmieciucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Podobno szczupaka i sandacza też wpuścili miarowego ale czy to prawda to nie wiem bo ja osobiście spiningując nie miałem nawet puknięcia,chyba że zarybili drapieżnikiem w innym miejscu niż karpiem,ale to tylko słuchy takie chodzą,a po 2 tyg to tego karpia to już mało co zostanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Panowie, jak woda na Przeczycach ? Bo niedawno było ponoć bardzo mało wody. Jest sens jechać na drapieżnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 12 Października 2013 Share Napisano 12 Października 2013 Podjechałem po południu do bytomskiej stanicy. Poziom wody obniżony. Akurat jak podjechałem to kończyły się zawody spiningowe. Najlepszy zawodnik złowił podobno 5 szczupaków (pewnie te zarybieniowe), ale poza tym lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Dziś w trójkę na łódce nawet pobicia nie mieliśmy... dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Podobno szczupaka i sandacza też wpuścili miarowego ale czy to prawda to nie wiem bo ja osobiście spiningując nie miałem nawet puknięcia,chyba że zarybili drapieżnikiem w innym miejscu niż karpiem,ale to tylko słuchy takie chodzą,a po 2 tyg to tego karpia to już mało co zostanie:) A z której strony wpuszczali karpia? Ja dziś zajechałem na rybaczówkę po łódkę ,ale nie było wolnych,trzeba było czekać (jakieś zawody), i wywieszka była że zakaz wędkowania do linii wysokiego napięcia...Doczekałem się łódki i do popołudnia nic.. Podobno na tych zawodach padł jeden szczupak...To tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Karp od Tuliszowa został wpuszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 kiedy go wpuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Ok. dwa tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 to go już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Października 2013 Share Napisano 20 Października 2013 Też tak myślę tłumy tam łapały a w siatach widziałem po 4 szt. i gdzie tu regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Mariusz1 - widziałeś 4 szt. karpia w siatkach. Zadzwoniłeś do PSR w tej sprawie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Jak tam z drapieżnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 21 Października 2013 Autor Share Napisano 21 Października 2013 a ja słyszałem że od Bytomskiej wpuszczali, wpuścili tylko 500kg i nie brał ..... resztę mają partiami wpuszczać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xym82 Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Jak tam z drapieżnikiem ?Nie bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Mariusz1 - widziałeś 4 szt. karpia w siatkach. Zadzwoniłeś do PSR w tej sprawie ??? Pewnie nic nie widział, albo to leszczyki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 21 Października 2013 Share Napisano 21 Października 2013 Słyszałem nie od mięsiarzy nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 24 Października 2013 Share Napisano 24 Października 2013 Witam wybiera się ktoś jutro na Przeczyce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał.N. Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Byłem dziś na Przeczycach ale tylko delikatne skubania nic więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 26 Października 2013 Share Napisano 26 Października 2013 Podniosła się może woda już na Przeczycach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisis Napisano 27 Października 2013 Autor Share Napisano 27 Października 2013 ja bym powiedział że jeszcze bardziej opadła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi