Owczar 0 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Umawiacie sie czasami na spining? Chętnie się podepne. Moze sb wczesne popoludnie lub nd przed switem? Ostatnio byla duza woda...pewnie mietkow obnizali nie wiem czy to ma duzy wplyw... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xls 0 Napisano Środa o 11:09 Share Napisano Środa o 11:09 12 godzin temu, Owczar napisał: Umawiacie sie czasami na spining? Chętnie się podepne. Moze sb wczesne popoludnie lub nd przed switem? Ostatnio byla duza woda...pewnie mietkow obnizali nie wiem czy to ma duzy wplyw... Ja wybieram się w sobotę. Jak coś to pisz priv Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konstanty73 13 Napisano Sobota o 14:57 Share Napisano Sobota o 14:57 Hej xls. Byłeś na rybkach czy pogoda nie pozwoliła ? Jakie efekty ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi