nemoo Napisano 15 Września 2006 Napisano 15 Września 2006 mam pytanie czy ktoś był w tym tygodniu na odrze pomiędzy wiskordem a mostem na autostradzie???czy woda już opadła bo tydzień temu sie nie dało wejść na łowisko bo wylało.i mam pytanie czy weszły już tam duże leszcze??może ktoś złowił i się pochwali bo jutro tam jadę i nie wiem jak sytuacja wyg;ląda. z góry dziękuję z odpowiedzi.
artech Napisano 15 Września 2006 Napisano 15 Września 2006 Witamy nemoo, niestety nie wiem jak stan wody na Odrze bo od ponad tygodnia nie bylem nad wodą , natomiast co się tyczy leszczy to podobno zaczęły dobrze brać jakieś 2-3 tygodnie temu - znajomi połowili zanim Oderka przybrała.
Shark Hunter Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Witaj nemoo, Woda już powróciła do swojego normalnego stanu ale Leszcz jakoś nie bierze Wczoraj jedynie same Krąpie brały. Mówie jednak o Regalicy jak jest na tamtym odcinku tego nie wiem
nemoo Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 no i wróciłem z rybek niestety nie miałem kaloszy a jaeszcze troszkę woda stała na łowisku i musiałem pojechać do radziszewa( udało mi się bo nie mam na tamte wody pozwolenia:) ale za to posprzątałem łowisko po innych "wędkarzach" z butelek papierów i różnych śmieci. wpadł mi dziś do siatecki jeden leszczyk vcoś ponad 1 kg, 3 trochę mnuejsze patelniaki i jedna rybka o którą chcę się was zapytać wyglądała prawie jak lescz tyle że była wydłużóna i miała większe oczy kolorystyka ta sama co leszcze i troszkę inny pysk miała bez ssawki jak leszcz, może ktoś mi podpowiie co to za rybka???wzięła z gruntu na białego robaka z śrdku nurtu, pozdrawiam
Shark Hunter Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 Ta ryba to zapewne rozpiór, w tematach ogólnych "jak dziś było na rybach" o nim nieco pisałem
nemoo Napisano 4 Stycznia 2007 Autor Napisano 4 Stycznia 2007 czy warto teraz pojechać na odrę w okolice szczecina(koło mostu na autostradzie) na rybki??? czy tam coś teraz bierze czy wszystkie rybki poszły spać i mozna tylko pooglądać przyrodę??bo mam zamiar się wybrać w weekend a nie wiem czy brać wędki
artech Napisano 4 Stycznia 2007 Napisano 4 Stycznia 2007 Wędki zawsze warto brać Jak już mówiłem "u nas" sandaczyka można nękać do marca a podobno całkiem nieźle teraz żeruje tyle że same małesztukiq
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.