tomek1 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Witam czy łapaliście już kiedyś sumy w październiku??Nie wiem czy się wybierać teraz na suma Oczywiście sumy jeszcze żerują w październiku. nawet w listopadzie się zdarzają jako przyłów. Łowienie ich nie jest jednak proste. Trzeba wiedzy o miejscówkach i duuużo samozaparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Witam czy łapaliście już kiedyś sumy w październiku?? Nie wiem czy się wybierać teraz na suma Trzeba dołów już szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Niekoniecznie, sumy jeszcze dobrze żerują i raczej trzeba ich szukać tam, gdzie ich pożywienie. A białorybu na pewno na zimowiskach jeszcze nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Żerują, dzisiaj cieplejszy wieczór i +- metrówka przed zmrokiem zawitała na spina. Miał być sandaczyk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEJOT.b Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Kilka sumków z ubiegłego sezonu, wszystkie złowione w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Piękne bestie. Gratuluję wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Stycznia 2014 Share Napisano 17 Stycznia 2014 Witam na forum Piękne wąsy Co nie co o nich slyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEJOT.b Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 bede co jakis czas coś dodawał dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 PEJOT.b, jest na co popatrzeć, gratuluję. Widzę, że w temacie "drapieżniki" w nowym roku, wątek sumowy, będzie wiodącym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEJOT.b Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 troszke sumków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Jak już jesteśmy przy sumach. Filmik z sumem w roli głównej, przedstawia ryby z poprzednich sezonów, złowione przeze mnie lub w mojej obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 tomek1, czyli sezon udany Fajna muza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 tomek1, czyli sezon udany Fajna muza Dzięki. Od doboru muzyki zaczynam montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi