Unises Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Miło mi poinformować ,że Konkurs fotograficzny "4 Pory Roku" 2012 dobiegł końca,a mi zwyczajowo przypadł zaszczyt ogłoszenia zwycięzców i podsumowania całego przedsięwzięcia Wiosna Lato Jesień Zima Poniższa tabela odzwierciedla punktacje uczestników w poszczególnych etapach. Uczestnik Konkursu Suma punktów Wiosna Lato Jesień Zima Robek 142 24 25 49 44 zdrapek 121 35 12 41 33 jaceen 67 11 7 16 33 abra1711 45 0 14 31 0 edmund 24 11 0 12 1 Salmiak 9 0 9 0 0 marclew 7 7 0 0 0 matador95 6 0 6 0 0 Warcianin5 6 0 6 0 0 trini 4 0 4 0 0 Tytuł Najlepszego Fotografa Krajobrazów Wędkarskich zdobył Robek Kolejne, drugie miejsce wywalczył sobie zdrapek,a trzecie miejsce na podium, zdobył jaccen. Gratuluje i zazdroszczę możliwości pobytu wśród takich krajobrazów, poczucia piękna oraz umiejętności technicznych. Przypomnę raz jeszcze najlepsze fotografie z poszczególnych etapów. Serdecznie gratuluje pozostałym uczestnikom Naszej zabawy, oraz dziękuję wszystkim aktywnym członkom głosującym w ankietach. Dodam jeszcze, że w wszystkich 4 etapach konkursu wystartowało w sumie 10 uczestników którzy, na przestrzeni roku zaprezentowali łącznie 46 fotografii, na które oddaliście w sumie 428 głosów. Nagrody oraz szczegóły dotyczące wysyłki poda wkrótce tomik administrator i fundator nagród. Jak zwykle, serdecznie zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Dzięki za głosy, zima była najtrudniejszym etapem, u mnie mało śniegu i praktycznie bez słońca, trudno było uchwycić bardziej optymistyczne widoki. Moim zdaniem były lepsze foty niż ta, która wygrała, ale nie będę narzekał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Gratulacje Robek, piękne foty i miejsca, przy których możesz moczyć kije. Dzięki za oddane głosy i wspólną zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Maja 2013 Share Napisano 6 Maja 2013 Rok trzasnął jak z bicza. Gratuluję przede wszystkim Tobie Robek i wszystkim pozostałym fajnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lechfor Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Gratuluję całej czołówce, wygrały zdjęcia które wybierałem, czekam na następną edycję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Pogratulować. jaceen, jednak ci się udało zemną zima wygrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Gratulacje dla zwycięzcy i wszystkich medalistów Konkurs fajny i wart kontynuowania. Specjalne słowa podziękowania powinny też trafić do niestrudzonego moderatora tego konkursu Unisesa Naprawdę wykonał kawał dobrej roboty przy jego prowadzeniu oraz propagowaniu idei tej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Super konkurs , nie ma mnie na pudle ale gratuluje wszystkim . Ta idea sfotografuj i wypuść toż to w naszych smutnych czasach obowiązkowa. Unises tak trzymaj i nie puszczaj. Do zobaczenia nad wodą z aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi