Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no totalna klapa byłem dzis na łodzi ze spiningiem i nic ale zarośniete strasznie a martwi mnie duza ilosc sniętych ryb małych i duzych widziałem amura moze 100cm i szczupaka z 75 niestety martwe ciekawe dlaczego

• 1 month later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

jesli ten amur lezal obok rul to tez go widzialem kiedys a szczuply na piasku bylem an dzieckowicach na woblera i blache ale nic 1 szczuplak 35cm i okoniek 19cm a znajomy 2 leszcze po 49cm i 52cm a tak to nic duzo wedkarzy z lodzi

• 2 weeks later...
Napisano

Ostatnio bylem kilka razy na dzieckowicach totalna klapa 0 bran szczupak wogole nie zeruje lub gdzies sie zaszyl :) w tym roku to nie bedzie ciekawy sezon szczupakowy

• 1 month later...
Napisano

o szczupaku nic nie słyszałem ale sum ostatnio zeruje ładnie własnie wróciłem z wypadu ze spiningiem i okonki same małe ze 4 a byłem ok 2 godz

Napisano

Witam. W niedzielę rano byliśmy z kolegą od 4 do 8.30.Efekt 20 okonków(12-18cm) i szczupak 48 cm.Zawody były rozgrywane ale jak im poszło to nie wiem.Łodzi na zbiorniku masa.18 mieli zarezerwowanych właśnie na te zawody.

Napisano

sory pomyłka 25.10 zawody dzis byłem na dziećkach na nocce i załamany totalnie 0 kontaktu z ryba z gruntu łowiliśmy i ani szkubniecia przez cała noc masakra gdzie sa te ryby

• 1 month later...
Napisano
  Cytat
sory pomyłka 25.10 zawody dzis byłem na dziećkach na nocce i załamany totalnie 0 kontaktu z ryba z gruntu łowiliśmy i ani szkubniecia przez cała noc masakra gdzie sa te ryby

zawody spinnigowe? nie wiesz moze czy jezioro bedzie zamkniete?

bo planuje jechac w niedziele a nie chcialbym sie wracac 40km

• 4 weeks later...
Napisano

Rybaczówka jeszcze otwarta? Pytam bo nie mogę się dodzwonić a nie chcę klamki pocałować? Obiecywali, że dopiero 14.11 zwiną.

Napisano

Z opadu na spina... pogoda była zajebiaszcza: mgła, bez wiatru, ciemno jak w d..., widoczność 15 metrów, wcześniej siedziałem z żywcem ale z braku brań zwinąłem graty i wziąłem spin ;). Ok 21.45 zaciąłem ;). Łowiłem standardowo na lenia między przepompownią a rybaczówką.... Rybaczówka jest otwarta chyba do końca tygodnia ;).

Achaaa mam fotę, ale zrobioną już w domu, bo aparatu nie brałem ze wzgl. na aurę ;). Mogę wstawić jak oczywiście taką fotę tu wstawić można.

• 2 months later...
Napisano

Zibi to ty jesteś "MIEJSCOWY" podaj jakieś info o lodzie , gdzie można podjechać i na jakie ryby?? leszcze , płocie, okonie ?? A może by tak zanęcić kilka miejsc i zaprosić ekipę z HACZYKA na ryby ??

Napisano

a wiesz przejade sie jutro z ciekawosci zobaczyc jak wyglada tam.no zalezy ile jest tu tak wytrwałych wedkarzy:)ja bym sie przeszedł ale nie na długo hehe

Napisano

Jak będziesz zainteresowany podnęceniem kilku kilkunastu miejsc - to może zorganizujemy MINI-ZLOT ZIMOWY Haczykowców :mrgreen: , daj znać na PRIVAT, jakie miejsca są obławiane przez obecnych na lodzie :mrgreen:

Może znajdziemy jakieś bankowe miejscówki , żeby na zlocie nie siedzieć na lodzie o kiju . Myślę że zainteresowani nie będą mieli problemów z wyrównaniem kosztów poniesionych na zanęte. :mrgreen:

• 3 weeks later...