Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Panowie wybieramy sie na zasiadke w niedlugim czasie i zastanawiamy sie czy jakas ryba juz zaczyna skubac ?

Jeżeli macie juz jakikolwiek efekt skubanie na dziećkowicach dajcie znać niemusicie pisać w ktorym miejscu i na co to nie ważne interesuje nas tylko czy juz cos bierze??

Napisano

witam w sobote było dwóch kumpli od rana do póznych godzin wieczornych i kompleta cisza zero skubniecia ani nic przydało by sie pare dni słonecznych

Napisano

Witam byłem dzisiaj na dzieckach zrobic jakies miejsce.Po ubraniu woderów wszedłem do wody i zobaczyłem karpia takiego na 40 cm nie bał sie podeszłem do niego i wziołem na rece na bokach miał dziwne narośla podobne do glonów były one przyrosnięte do skóry.Co to mogło być????

Napisano

byłem dziś ze spławikiem pare godzin necenie itp zero kontaktu z ryba obok kumpel zaliczył pierwszą nocke tez nic nawet skubniecia nie było.

Napisano

Na Dziećkach nocka 30/31 marzec dwie płocie około 20-25cm plus skubnięcia pojedyńcze

Nocka 6/7.04.2012 2 leszcze po 40-42cm,karp 40 około,2 płocie jedna 15,druga 29cm,brania co godzine 2,3 w nocy nawet,szok.

Napisano

Panowie mam pytanie ponieważ uczę sie łowic na tym łowisku bo to mój 2 rok na zalewie i powiedzcie mi na co łowic, chciałem zanęcic kukurydzą i dać ją na włosa czy to dobry sposób .Prosił bym o odpowiedz ;D

Napisano

Koledzy podpowiedzcie gdzie zasiąść za sumem i czym go nęcić oraz gdzie próbować z spinem.

Jeśli są chętni do zasiadka na wąsacza to zapraszam do lipca mamy czas na przygotowania.

Jeśli będzie ktoś chętny to piszcie odezwę się tylko morze to potrwać bo pracuje w dojczach i nie mam tam dostępu do netu jak przyjadę do polski to odpisze.

Napisano

Polecam Ci prawy róg zbiornika jak patrzysz od rybaczówki na wodę..(niebieski budynek , zwany bulgotem). W tamtym roku sum brał na duże koguty.

post-9118-14544973012002_thumb.jpg