zibi226 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 no totalna klapa byłem dzis na łodzi ze spiningiem i nic ale zarośniete strasznie a martwi mnie duza ilosc sniętych ryb małych i duzych widziałem amura moze 100cm i szczupaka z 75 niestety martwe ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwozdziu114 Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 jesli ten amur lezal obok rul to tez go widzialem kiedys a szczuply na piasku bylem an dzieckowicach na woblera i blache ale nic 1 szczuplak 35cm i okoniek 19cm a znajomy 2 leszcze po 49cm i 52cm a tak to nic duzo wedkarzy z lodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekŚ Napisano 8 Lipca 2009 Share Napisano 8 Lipca 2009 Ostatnio bylem kilka razy na dzieckowicach totalna klapa 0 bran szczupak wogole nie zeruje lub gdzies sie zaszyl w tym roku to nie bedzie ciekawy sezon szczupakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 9 Lipca 2009 Share Napisano 9 Lipca 2009 Fakt TOTALNA Klapa Tak słaby początek sezon na Dziećkach miałem w 1997roku zakończenie było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_mce Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 i jak tam szczupak na Dziećkowicach ?? ruszyło się już coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 o szczupaku nic nie słyszałem ale sum ostatnio zeruje ładnie własnie wróciłem z wypadu ze spiningiem i okonki same małe ze 4 a byłem ok 2 godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej07 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Witam. W niedzielę rano byliśmy z kolegą od 4 do 8.30.Efekt 20 okonków(12-18cm) i szczupak 48 cm.Zawody były rozgrywane ale jak im poszło to nie wiem.Łodzi na zbiorniku masa.18 mieli zarezerwowanych właśnie na te zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 ja dzis byłem od 17 do 23 z brzegu na zywca i spławik ale kilka małych leszczyków na zywca nic nie ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Witam po przerwie Jeśli tak kiepsko biorą zębate to jadę coś połowić Na sobotę jakieś zawody są zaplanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 z tego co mi wiadomo to dopiero 5.10 sa zawody spławikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 sory pomyłka 25.10 zawody dzis byłem na dziećkach na nocce i załamany totalnie 0 kontaktu z ryba z gruntu łowiliśmy i ani szkubniecia przez cała noc masakra gdzie sa te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 sory pomyłka 25.10 zawody dzis byłem na dziećkach na nocce i załamany totalnie 0 kontaktu z ryba z gruntu łowiliśmy i ani szkubniecia przez cała noc masakra gdzie sa te ryby zawody spinnigowe? nie wiesz moze czy jezioro bedzie zamkniete? bo planuje jechac w niedziele a nie chcialbym sie wracac 40km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Wczorajszy (09.11.09) wypadzik na Dziećkowice - od 20.00 do 22.00, szczupaczek 94cm / 6,80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Michu graty W nocy łowiłeś Gdzie siedziałeś spin czy żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Rybaczówka jeszcze otwarta? Pytam bo nie mogę się dodzwonić a nie chcę klamki pocałować? Obiecywali, że dopiero 14.11 zwiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Z opadu na spina... pogoda była zajebiaszcza: mgła, bez wiatru, ciemno jak w d..., widoczność 15 metrów, wcześniej siedziałem z żywcem ale z braku brań zwinąłem graty i wziąłem spin . Ok 21.45 zaciąłem . Łowiłem standardowo na lenia między przepompownią a rybaczówką.... Rybaczówka jest otwarta chyba do końca tygodnia . Achaaa mam fotę, ale zrobioną już w domu, bo aparatu nie brałem ze wzgl. na aurę . Mogę wstawić jak oczywiście taką fotę tu wstawić można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 13 Stycznia 2010 Share Napisano 13 Stycznia 2010 no i gdzie ta fota??łowił ktos z was na dziećkach na lodzie jak sytuacja tam wyglada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Zibi to ty jesteś "MIEJSCOWY" podaj jakieś info o lodzie , gdzie można podjechać i na jakie ryby?? leszcze , płocie, okonie ?? A może by tak zanęcić kilka miejsc i zaprosić ekipę z HACZYKA na ryby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 a wiesz przejade sie jutro z ciekawosci zobaczyc jak wyglada tam.no zalezy ile jest tu tak wytrwałych wedkarzy:)ja bym sie przeszedł ale nie na długo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Jak będziesz zainteresowany podnęceniem kilku kilkunastu miejsc - to może zorganizujemy MINI-ZLOT ZIMOWY Haczykowców , daj znać na PRIVAT, jakie miejsca są obławiane przez obecnych na lodzie Może znajdziemy jakieś bankowe miejscówki , żeby na zlocie nie siedzieć na lodzie o kiju . Myślę że zainteresowani nie będą mieli problemów z wyrównaniem kosztów poniesionych na zanęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Ja sie pisze pisz na priva najlepiej na gg kiedy jedziecie to ja pojade z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 Witek Bywasz na Dziećkach i czy łowisz z lodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Bywam łowie ale zwykle w lato a w zimie chcialem wlasnie polowic pod lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 I temat Łowienia z lodu ZMARŁ Zero odzewu ze strony Zibiego , co i gdzie łowią , czy coś bierze. Tak to bywa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Panowie Ponawiam Pytanie Czy coś się dziele ?? Gdzie można powiercić i liczyć na brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi