malyhary Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 witam ,widzę że brak doniesień więc postanowiłem się odezwać i zapytać jak idą połowy ?? bo karp już bierze więc pochwalmy sie jak komu idzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 jesczcze nie byłem na dłuzszej zasiadce w tym roku jedynie kilka chwilowych wypadów na fale na wesołej napuscili tam w swieta karpia i było co łowicale na dziecki moze w przyszłym tyg uda mi sie wybrac na kilka godz to nap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafusa Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Dzisiaj od 3 do 8 rano, kilkanaście brań - ani jednej ryby... Poza tym dużo zielska się czepiało..., a potem deszcz nas wygonił. pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 Gdzie obławiałeś na co Były łodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafusa Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Gdzie obławiałeś na co Były łodzie Byłem na końcu zbiornika w Chełmie Śląskim. Łowiłem z gruntu, tylko biała ryba. Łodzi widziałem może 6 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ja byłem 1 maja od 13 do 16 popływac na łudce ze spiningiem trasa do przepompowni i z powrotem i okonek sie pokusił ok 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ja byłem 1 maja od 13 do 16 popływac na łódce ze spiningiem trasa do przepompowni i z powrotem i okonek sie pokusił ok 30cm.wział na seledynowego twisterka niedaleko przepompowni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/367328e179379c34.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 pogoda licha ale na ryby trzeba jechac i poszukać białej ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERIKOS2000 Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Koledzy czy na dziećkach morzna rozbić namiot na 3-4 dni bo słyszałem że można ale trzeba zgłosić do rybaczuwki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Wolno rozkładać namioty - BEZ PODŁOGI !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volfi Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Panowie co słychać na dziećkach szczupak okon się ruszył? chce w sobotę z rana wyskoczyć ze spinem wie ktoś o ktorej otwierają rybaczówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Otwarte jest 24h przez 7 dni w tygodniu . przynajmniej zawsze tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 hej o ktorej sie wybierasz w sobote jedziesz sam czy z kims i na jak długo tez w sobote mysle sie wybrac ze spinem to moze bysmy sie zgadali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBO Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Panowie jak wyglada sytuacja na "dziećkach"ruszylo sie cos??Mam zamiar jutro sie wybrac ze spinem ,wiec jak ktos ma jakies info to bede wdzieczny! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 panowie nie widać wpisów wnioskuję więc ,że brania są tak częste że nie ma czasu na pierdoły:) a tak poważnie to dzieje sie coś z biała rybą bo od dawna nie ma brań od wschodniej stony:/ może od lasu się coś dzieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 ja byłem dzis własnie wybierałem sie na spining i byłem od 14 do 19 na łudce opłynałem prawa strone przepompownie,bulgot,plaze może z 2 podbicia na twistera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Z kolegą powyżej wypadałoby sie spotkac, nie zdziwie sie jak od razu sie skojarzymy bo Chełm to jednak Chełm xD Zibi jak teraz wygląda wogóle podbicie karty na Dzieckach cenowo? Za bajtla na Wesołej sie opłacało z ulgami to po 50zeta na cały rok i sie łowiło. Teraz podejrzewam że sie przewróce jak przeczytam cene ;D Na spinning to najlepiej odwiedzic pewien zbiornik zaraz obok Zalewu ale to wiedzą tylko wtajemniczeni ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Ja mam pytanie z innej beczki - zresztą kiedyś już pytałem jednak bez odpowiedzi - Panowie z tego co się orientuje na Dziećkowicach nie można nęcić zanęta sypką - nie jestem fachowcem od gruntu (głównie spin i mucha) jednak na week wyjeżdżam w tamte okolice z rodzinka i chciałem spróbować połowić na pickerka - może ktoś pomoże - pozdrawiam i dzięki i z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 oficjalnie tak, ale nikt tego nie respektuje więc spokojnie można brać zanente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1212 Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 oficjalnie tak, ale nikt tego nie respektuje więc spokojnie można brać zanente Spoko kiedyś jeden z moich znajomych był poddany takowej kontroli - na szczęście wszystko miał już w wodzie......Zapytam z innej beczki - z jakich składników można zrobić zanętę zgodną z oficjalnymi wymogami tego łowiska - tak jak pisałem metoda gruntowa to nie jest mój konik - do tej pory zawsze zaopatrywałem się w sklepie w zwykłą zanętę - jak zrobić zanętę "niesypką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 zalezy na kogo się trafi ,większośc nie zwraca na to uwagi a powiem ze w tym roku bylem tam z 40 razy i ani razu kontroli nie było a co do zanenty to jedynie makaron i kukurydza do 5 kg chyba a tak to na nic nie wolno jako zanente wiec przepis jest martwy hehe nie znam nikogo kto nie uzywałby zanenty na dziećkach ... o i ciasto jeszcze jako zanenta dozwolone:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 witam kolegów wędkarzy. Pojechaliśmy z kolegą na spining w sobotę i niestety marne efekty. Prawie zero pobić. Byłem pierwszy raz w tym roku na tym zbiorniku. Może poleci ktoś z bywalców na jakie przynęty łowić i w którą część zbiornika płynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 na dziećkach ostatnio to marne efekty i z brzegu i z łódki nic konkretnego się nie dzieje przynajmniej w okolicach " 2plaży i przy rurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 My pływaliśmy koło starej pompowni ale zero pobić. Następnie popłynęliśmy na drugi brzeg na przeciwko stanicy i w lewą stronę na tzw. łąkę. Tam też marnie ale goście niedaleko nas wyciągnęli szczupaka około 70 cm. Rzucaliśmy na gumy , blaszki i woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 dzieckowice sa ciezkim zbiornikiem,spedzilem tam kilka nocek w czasie letnim kilka razy spining (z brzegu i łodzi)jedyne co połapalismy to niewielkie okonki ktorych jest dosc sporo.Jesli chodzi o grunt mimo dosc solidnego nęcenia przez pewien okres czasu nie złowilismy ani jednego karpia...pozostaje nadzieja ze przyszły rok bedzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi