markosmerk Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Panowie ja też byłem wczoraj na dziećkach pooglądać i nie uwierzycie..., szczupłe machały do mnie z łąki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laki Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Witam bierze rybka na Dziećkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomeo213 Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Panowie wybieramy sie na zasiadke w niedlugim czasie i zastanawiamy sie czy jakas ryba juz zaczyna skubac ? Jeżeli macie juz jakikolwiek efekt skubanie na dziećkowicach dajcie znać niemusicie pisać w ktorym miejscu i na co to nie ważne interesuje nas tylko czy juz cos bierze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 2 Kwietnia 2012 Share Napisano 2 Kwietnia 2012 witam w sobote było dwóch kumpli od rana do póznych godzin wieczornych i kompleta cisza zero skubniecia ani nic przydało by sie pare dni słonecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias1114 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam byłem dzisiaj na dzieckach zrobic jakies miejsce.Po ubraniu woderów wszedłem do wody i zobaczyłem karpia takiego na 40 cm nie bał sie podeszłem do niego i wziołem na rece na bokach miał dziwne narośla podobne do glonów były one przyrosnięte do skóry.Co to mogło być???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi82 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 zrobiłeś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 byłem dziś ze spławikiem pare godzin necenie itp zero kontaktu z ryba obok kumpel zaliczył pierwszą nocke tez nic nawet skubniecia nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sk_1982 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Na Dziećkach nocka 30/31 marzec dwie płocie około 20-25cm plus skubnięcia pojedyńcze Nocka 6/7.04.2012 2 leszcze po 40-42cm,karp 40 około,2 płocie jedna 15,druga 29cm,brania co godzine 2,3 w nocy nawet,szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 no to ładnie a z której strony łowiłeś jeżeli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 od kiedy można wyprzycać łudki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 przeważnie około 20 kwietnia są już do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 panowie planujemy z kumplem siadac za kilka dni na zasiadke karpiowa, miejmy nadzieje ze rybka ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi1948 Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 z kturej strony połowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 łudki kturej Chryste elejzon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias1114 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Panowie mam pytanie czy straż bedzie sapac jak bym sobie wywiózł marker ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 nie bedzie a jak to nie bd taki oryginalny marker to nie udowodni ci ze jest twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 jak panowie łowicie to co był ktoś?? ja byłem we wtorek od 15 do 22 zero bez brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias1114 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Panowie mam pytanie ponieważ uczę sie łowic na tym łowisku bo to mój 2 rok na zalewie i powiedzcie mi na co łowic, chciałem zanęcic kukurydzą i dać ją na włosa czy to dobry sposób .Prosił bym o odpowiedz ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 pewnie ze dobry sposob trzeba tylko dobrac miejsce albo miec szczęscie bo na dzieckach to tylko szczescie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATAR Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Koledzy podpowiedzcie gdzie zasiąść za sumem i czym go nęcić oraz gdzie próbować z spinem. Jeśli są chętni do zasiadka na wąsacza to zapraszam do lipca mamy czas na przygotowania. Jeśli będzie ktoś chętny to piszcie odezwę się tylko morze to potrwać bo pracuje w dojczach i nie mam tam dostępu do netu jak przyjadę do polski to odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudzik Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Polecam Ci prawy róg zbiornika jak patrzysz od rybaczówki na wodę..(niebieski budynek , zwany bulgotem). W tamtym roku sum brał na duże koguty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Wybieram się jutro rano na Dziećki, ruszyło się coś? ktos ma jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias1114 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Byłem dziś na dzieckach od 4:30 do 13 i nic, zero obok nas siedzieli już 1,5 tygodnia i przez noc 2 karpie coś po 3 kilo i 2 leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky24 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 a gdzie siedziałes? na co łapaliście? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matias1114 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 od strony lasu a na przynętę to robaki i kukurydza ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi