piotr2273 Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Słyszałem od znajomego że na moim prywatnym stawie nie mogę łowić na sieć. Że muszę mieć jakieś zezwolenie. Jak to jest z tym połowem na sieć,na swoim stawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 piotr2273, Nie ma czegoś takiego jak "łowić na sieć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Słyszałem od znajomego że na moim prywatnym stawie nie mogę łowić na sieć.Że muszę mieć jakieś zezwolenie. Jak to jest z tym połowem na sieć,na swoim stawie? Jeśli staw jest faktycznie prywatny(Twój), to nie musisz mieć żadnego zezwolenia na odłów ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr2273 Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2013 też mi się tak wydaje,bo co kogo powinno obchodzić że na swoim stawie łowię ryby na siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 też mi się tak wydaje,bo co kogo powinno obchodzić że na swoim stawie łowię ryby na siatkę ...a co leśniczego obchodzi, że wycinasz Swój las? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 też mi się tak wydaje,bo co kogo powinno obchodzić że na swoim stawie łowię ryby na siatkę ...a co leśniczego obchodzi, że wycinasz Swój las? Z drzewami inaczej , posadzić możesz ale ze scinką już problem trzeba pozwolenie , smutne ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 Z drzewami inaczej , posadzić możesz ale ze scinką już problem trzeba pozwolenie , smutne ale prawdziwe. A do wykopania stawu (pow. 30m2) zezwolenia nie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front247 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Dopóki tępy naród nie zrozumie ze zyje w głebokim socjalizmie to dalej się beda ludzie dziwić ze w tym kraju pojęcie ,,własności,, jest wypaczone do granic. Tu nie mozesz miec nic swojego co ma wartosć lub tę wartość może podnieść i jest NIEOPODATKOWANE. Smutna rzeczywistośc. Dotyczy drzew,samochodów,mieszkań,działek,ubezpieczeń,dzieci,psów,kotów... ..itp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Kiedyś też miałem z tym problem i specjalnie pojechałem do Okręgu z takim pytaniem. Dyrektor okręgu poinformował mnie ze właściciel zbiornika wodnego z Urzędu uprawniony jest do rybactwa a co za tym idzie mozesz śmiało i spokojnie odlawiac siecią Swój staw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi