Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Cześć.

Zbliża się termin zakończenia pierwszej tury LŚ.

Jeżeli ma ktoś z uczestników (i nie tylko) chęć spotkania, poznania się i posłuchania wędkarskich opowieści o mega rybach ze Ślęzy,

to proponuję niedzielę 19.04 po wędkowaniu. Być może uda się jeszcze komuś dołowić ryby, które zapunktują w tabeli.

Pierwsza propozycja:

niedziela 19.04

godz. +/- 19:30

miejsce- zgodnie z ostatnią tradycją - pętla Oporów, ewentualnie Aleja Piastów.

Są chętni? A może inny pomysł?

Napisano

Witam,

Bardzo podoba mi się ten pomysł. Miejsce i czas również są w porządku. Wstępnie deklaruję swój udział. Tylko pytanie - spotkanie o 19:30 i co dalej? Jak rozumiem to tak, żeby sobie postać po zakończeniu łowienia i pogadać do zmroku? Czy też powinienem sobie rezerwować czas na dalszy wieczór? :wink:

Napisano
powinienem sobie rezerwować czas na dalszy wieczór?

Ja jestem otwarty na wszelkie opcje.

Możemy nawet "haratnąć w gałę" na Beyzyma.

Nie było propozycji lokalizacji w okolicach Nowego Dworu.

Trzeba poczekać na zdanie innych.

Jak do tej pory Oporów-Al. Piastów ma poparcie.

Napisano
Ja jestem otwarty na wszelkie opcje.

jaceen, mówisz i masz:

Zlot uczestników oraz sympatyków Ligi Ślęzy proponuje zorganizować w miejscowości Ślęza. Miejsce, o którym pisze zapewne znacie. Moim zdaniem lepszego nie ma. Swobodny dojazd, miejsca parkingowe oraz dach nad głową w razie pogodowych niespodzianek. Są tutaj warunki dla chętnych na nieco dłuższe pogaduchy przy ognisku i ciepłej kawie. Poniżej atuty:

* ŁOWISKO :wink:

normal_WP_20150411_001.jpg

*KUCHNIA :wink:

normal_WP_20150411_004.jpg

*JADALNIA z SALONEM :wink:

normal_WP_20150411_008.jpg

Nieopodal tego miejsca znajduje się urokliwy Zamek Topacz. W jego obrębie znajdziecie Muzeum Motoryzacji, restauracje, pole golfowe, korty tenisowe oraz wiele innych atrakcji. Warto wybrać się z rodzinką, a "na powrocie" zachaczyć o zlot. Proponuje jednak wcześniejszą godzinę. Myślę,że 16.00 będzie w sam raz. Wszelkie pytania, uwagi i propozycje proponuje poruszać w wątku.

Napisano

Dojechać dojadę, a jak się ktoś zadeklaruje, że mnie na grabiszynek odwiezie, tym bardziej jestem za propozycją.

Żeby nie mieszać, to niech się zainteresowani określą do środy.

Oporów

Ślęza x 1

Napisano

Mi każde miejsce w niedzielę pasuje. Dopiszę się do reszty.

Dojechać dojadę, a jak się ktoś zadeklaruje, że mnie na grabiszynek odwiezie, tym bardziej jestem za propozycją.

Oporów

Ślęza x 1

Możesz się Jacku zabrać ze mną.

Napisano
Mi każde miejsce w niedzielę pasuje. Dopiszę się do reszty.

Oporów

Ślęza x 1

Możesz się Jacku zabrać ze mną.

Na mnie też możesz liczyć jeśli chodzi o powrót:)
Napisano

Ślęzę znam, lubię i rzeczywiście trudno chyba o lepsze miejsce tuż nad wodą z taką infrastrukturą :smile: Również wcześniejsza pora bardziej by mi odpowiadała - 16 lub 17.

tak że:

Oporów

Ślęza x2

W niedzielę, jak warunki pozwolą, to wezmę muchówkę i wcześniej będę na umówionym miejscu spotkania. Będzie można spróbować pomachać, jak ktoś nie miał okazji.

Ja nie miałem takiej możliwości i chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami.

Ja też nie miałem raczej okazji do pogadania z kimś, kto już trochę połowił na muchówkę, a że jestem mocno początkujący, więc bardzo chętnie czegoś się dowiem :grin:

Napisano

Czesc wszystkim ! Jestem tu nowy, dziwne ze wczesniej tu nie trafilem. Chetnie umowie sie na wspolne wedkowanie , widawa sleza bystrzyca mieszkam nieopodal . Chetnie naucze sie czegos od lepszych :)

Napisano

michalosix, niedziela, miejscowość Ślęza. Od rana do 19-ej:)

Jak ktoś będzie pomykał w okolicach Grabiszyńskiej około 16-ej, to chętnie się zabiorę.

Jeżeli będzie chęć przybyć wcześniej na umówione miejsce, to żaden problem. Część będzie pewnie jeszcze walczyć o punkty, a godzina 19:30, to taka pierwsza propozycja. Możemy uszczknąć jeszcze i przyjąć, żeby do 19-ej wszyscy chętni się pojawili.

I o tej godzinie zamknęlibyśmy turę.

Jak komuś się powiedzie do tego czasu, to niech wpisze info na forum.

Napisano

Dziękuję za pomoc w dojeździe. Dogadałem się z peekolem, zabierze mnie.

Obym zdążył wrócić na czas.

Faktycznie, może jakaś mapka dojazdu?