shogun_zag Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 Magnum, nie myśl, że tak łatwo będzie ... nic za darmo Hmmmm, co by Ci tu wymyślić Może jakiś wierszyk powiesz, albo piosenkę zaspiewasz Eeee, głupi pomysł ... i tak Cie nikt z nas nie usłyszy Hmmmm, może Wy macie jakieś pomysł zadaniowy dla Kolegi Jak bys chcial powtorzyc to ja tez cos przyjme A może byś coś ofiarował, heee? A co do kijka ... zapewniam, ze to nie jest badziew, jeno porządny sprzęcior, na którego wywlekłam 123 cm szczupaczego mięcha, tak że jak sami widzicie ... kijek z historią i osiągnięciami Jak nie zapomnę, przed wysyłką pstryknę fotkę i wrzucę, by Magnum nad łóżkiem sobie powiesił, zanim kijek dotrze Bardzo lubiłem na niego łowić, bo jest bardzo ładnie wyważony, zgrabny i poręczny, ale ... dla mych obecnych potrzeb za długi i za miękki. Stał w szafie z resztą arsenału przez kilka lat nie będąc ani razu nad wodą i doszedłem do wniosku, że czas, by komuś łowił ryby, bo teściowi do podpierania pomidorów go nie dam za skarby świata, gdyż w tym przypadku byłby to niewybaczalny grzech. Jak ma mi zajmować miejsce, niech sie komuś przyda i niech mu łowi ryby. Zebco na prawdę robił (bo nie wiem, czy jeszcze robi) wspaniałe, niedoceniane kijki spiningowe. Zostawiłem sobie z jego wyrobów 3-y metrowego Hiper Cast-a ... bajeczny kij do łowienia z brzegu o nie spotykanej akcji, tzn. podczas wyrzutu u zacięcia ... typowa szczytowa akcja, ale podczas holu już 2-3 kg rybek pracuje na 3/4 długości, przez co ładnie "trzyma" rybki. Tyle
andi64 Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 wydaje mi się że masz słabą samoocenę popracuj nad tym
MagnuM Napisano 12 Października 2006 Autor Napisano 12 Października 2006 Shogun, to Ty w końcu jesteś men czy woomen?? "na którego wywlekłam..." Ja już nie kapuję
andi64 Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 oj, ale to wyszło, smiać mi się chce, ale to było do MagnuM
andi64 Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 teraz to już się całkowicie poknociło
MagnuM Napisano 12 Października 2006 Autor Napisano 12 Października 2006 Oj dobra andi, uznajmym, że mojego poprzedniego postu nie było, i niech moderator jakiś go wykasuje i inne posty andiego, które dotyczyły tamtego postu:) Shogun przypominam- koniecznie podaj adres zwrotny..
shogun_zag Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 Shogun, to Ty w końcu jesteś men czy woomen?? Własnie sprawdziłem ... mennnnnnnnnnnn iŻona potwierdziła A z tym babskim (sorki kobietki ) gadaniem, to przeszło mi od syna, któremu czasem się cos poprzestawia i jaja se ze starych robi Magnum, Ty mnie tu nie zagaduj, tylko karę sobie wymyśl, skoro nikt się do tego nie kwapi
andi64 Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 Magnum, Ty mnie tu nie zagaduj, tylko karę sobie wymyśl, skoro nikt się do tego nie kwapi mam taki pomysł, o ile to nie uwłoczy ambicji MagnuM, zebrać do JAŚ NIEZBĘDNY, (ale nie śniadaniowy) śmieći na swoim łowisku i wysłac fotke tegoż to wora na forum co wy na to
shogun_zag Napisano 12 Października 2006 Napisano 12 Października 2006 Noooo, to już coś Może jeszcze jakies pomysły?
MagnuM Napisano 13 Października 2006 Autor Napisano 13 Października 2006 andi64 to bardzo dobry pomysł ale sa 2 ale... 1. Ja nie mam takiego swojego określonego łowiska, łowie gdzie popadnie:) 2. Narazie prawdopodobnie nie będe na rybach, bo ostatnio mieliśmy wypadek i samochod do kasacji poszedł, ale w najbliższym miesiący chyba kupimy nowy więc wtedy się zobaczy:)
andi64 Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 nie bierz sobie tego aż tak do serca
MagnuM Napisano 13 Października 2006 Autor Napisano 13 Października 2006 Nie no, spokojnie, ja jestem człowiekiem ( zauważyłem, co nie ) , który jest słowny i dotrzymam każdą obietnicę . Właśnie też tak myślałem co by tu zrobic, ale nic mi do głowy nie przychdzi
keri Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 A ja mam taki pomysł dla MagnuM Może by tak rozrzucił ulotki propagujące nasze forum po sklepach wędkarskich w Białymstoku.
shogun_zag Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Ooooooooo!!! Super Keri, świetny pomysł No to zarządzam: 1. przedstawisz fotki trzech worów pełnych śmieci na tle łowiska i tych samych trzech worów w śmietniku 2. skontaktujesz się z Tomik-iem w celu pozyskania materiałów propagandowych haczyka i zdasz relacje o sposobie i miejscach ich rozprowadzenia No to jak Magnum ... umowa stoi?
MagnuM Napisano 13 Października 2006 Autor Napisano 13 Października 2006 Ofkozz... Tyle że jak już mówiłem prawdopodobnie nie będe w stanie sprzątac łowisk, bo już w tym roku nie pojade na ryby. Ale co do drugiego, spoxx:)
keri Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 zdasz relacje o sposobie i miejscach ich rozprowadzenia MagnuM sprawdzę Bo sklepy wędkarskie w naszym mieście to moj drugi dom
MagnuM Napisano 13 Października 2006 Autor Napisano 13 Października 2006 A gdize tak w ogule mieszkasz?? Ja na Dziesięcinach:p. Tam jest tylko jeden sklep wędkarski:) I nawet nie wiem czy w Białymstoku są więcej:)
keri Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 A gdize tak w ogule mieszkasz? Bojary. ale sklepów w naszym mieście to ja znam z 10.Co do ulotki propagujące forum to może ta Ulotka haczyk.pl
madi Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Ulotka mi się podoba.... A tak w ogóle co do tematu "Co to za wędka..." ostatnio na onecie był jakiś artykuł nawet nie pamiętam o czym, ale doskonale pamietam forumowiczów... Otóż jeden kolo pisał właśnie o wędkowaniu, jego słowa brzmiały mniej więcej tak: ja mam sprzęt wędkarski za ok. 12 tys. co złowię to wypuszczam, ale dziwię się jak można złowić rybkę wędką kupioną na targowisku czy w sklepie za 50 zeta.... Jak to przeczytałam to o mało mnie szlag jasny nie trafił, w końcu pakowałam się na rybki... Ja posiadam same takie wędki, kołowrtotki itp. nie stać mnie na sprzęt ceniony w tysiakach. Wielu starych wędkarzy ma taki sprzęt i mogą się pochwalić nie lada połowami, ale tak ogólnie (wiadomo może i prowokacja albo nowobogacki się odezwał) to co myślicie o sprzęcie za ileś tam tysiaków? Moim zdaniem nie liczy suię tylko sprzet ale i umiejętnoiści, gusta kulinarne rybek czy poprostu szczęścia... Pozdro gorące ja słońce P.S. Bez urazy oczywiście dla osób normalnych ), które takowy sprzęcior posiadają
artech Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 madi, to nie sprzęt łowi tyko wędkarz/wędkarka, drogi sprzęt z górnej pułki zwiększa tylko komfort wędkowania, a niektórym pozwala się dowartościować
shogun_zag Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 nie sprzęt łowi tyko wędkarz I to proponuję to zapamiętać jako motto wędkarskie i podstawę filozofii wędkarskiej Magnum ... teraz powinieneś już usnąć Jutro leci do Ciebie
MagnuM Napisano 14 Października 2006 Autor Napisano 14 Października 2006 no,no ,no,NO! Już nie mogę się doczekac Ja też już mam dla ciebie prezent, więc i Ty podaj adres wysyłkowy, albko napisz na kopercie z wędeczką
MagnuM Napisano 14 Października 2006 Autor Napisano 14 Października 2006 http://img278.imageshack.us/my.php?image=061014160426jp0.jpg Obiecane posprzątanie Nie są to trzy wroki, bo było jakoś czyściutko i uzbierał się tylko jeden
Gość wobler129 Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 Nie chciałem zakładać nowego tematu i tutaj spytam. Widziałem w wędkarskim sklepie spinning wędlowy bardzo tanio...25zł. Firma Golden 270cm. cw. 20g.-60g. Ni gdy nie widziałem kija węglowego w tej cenie W tym sklepie są rzeczy tańsze niż w necie. Np. Shimano Catana 2500 Fa kosztował 79,99zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.