shogun_zag Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Magnum ... kijek wysłany. Powinien być u Ciebie ok. czwartku. Ja się wywiązałem ze zobowiązań i obietnic. Teraz Ty Przypominam, że była mowa o trzech WORACH śmieci a nie jednej reklamóweczce!!! A z Tomikiem sie skontaktowałeś i zadał Ci pokutę?
MagnuM Napisano 16 Października 2006 Autor Napisano 16 Października 2006 Dzięki wielkie Co do reklamóweczki: co ja na to poradzę, że jest teraz tak czysto?? To ja te trzy wory bym zbierał 2 lata Jednakże jak zawsze będe się wybierał na ryby, to zawsze będe po reklamóweczce zbierał i zawsze będę próbował zrobic fotkę, jak nie, będziecie musieli mi uwierzyc na słowo Co do tomika to skontaktowałem się
shogun_zag Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Co do tomika to skontaktowałem się I co z tego wynikło? Jakieś szczegóły?
MagnuM Napisano 16 Października 2006 Autor Napisano 16 Października 2006 Ulotki wydrukowane, jutro dam dla mamy to mi je pokseruje ( mam jest księgową=darmowe ksero;]) W najbliższym czasie planuje poroznosic, nie tylko w Białymstoku, ale też w Michałowie i w Bondarach.
P Napisano 17 Października 2006 Napisano 17 Października 2006 Ulotka mi się podoba....A tak w ogóle co do tematu "Co to za wędka..." ostatnio na onecie był jakiś artykuł nawet nie pamiętam o czym, ale doskonale pamietam forumowiczów... Otóż jeden kolo pisał właśnie o wędkowaniu, jego słowa brzmiały mniej więcej tak: ja mam sprzęt wędkarski za ok. 12 tys. co złowię to wypuszczam, ale dziwię się jak można złowić rybkę wędką kupioną na targowisku czy w sklepie za 50 zeta.... Jak to przeczytałam to o mało mnie szlag jasny nie trafił, w końcu pakowałam się na rybki... Madi czesro komentarze na onecie sa prowokacjami I niepotrzebnie sie denerwowalas Podobnie jest z komentarzami typu "ja mam laptopa za xxx tys i mi zaden wirus komputerowy nie grozi" i wiele tego typu Dlatego nasze kolejne "forumowe Sloneczko" nie denerwuj sie A poza tym chcialem cie przywitac na forum Fajnie ze grono forumowiczek powoli sie poszerza Mówisz i masz Zrobimy tak ... zostaw sobie pieniażki na ... np kołowrotek, na PW wyślij mi swój adres, a ja wyślę Ci kijek, który Cie zadowoli ... Zebco Hi Power, dł. 2,4 m, cw 10-30, grafit IM-7, przelptki SIC, krótki dolnik, twarda parabola. Coz mam dodac pelen szacuneczek Admin ktory nie tylko szasta karami i banami ale i nagradza To forum powoli ma coraz bardziej rodzinna atmosfere Pozdrawiam
MagnuM Napisano 18 Października 2006 Autor Napisano 18 Października 2006 Muszę powiedziec, że przed chwilą doszła do mnie przesyłka Po 20 minutach odpakowywania z folii dostałem sie dośrodka i co?? BOMBA!! Wędeczka super, leciutka Po prostu brak mi słów. Tylko shogun mam jedno pytanko, twój kod pocztowy do 41-220? Bo tam nie wyraźnie pisze. PS> Jeszcze raz wielkie dzięki!!
shogun_zag Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 To cieszę się, że dotarła i że jesteś zdowolony. Teraz niech Ci jeszcze rybi rybki i ... dbaj o nią, jak i ja dbałem Nic mi nie jesteś winien, nic nie wysyłaj. Bądź uczciwym i dobrym człowiekiem, synem i ... wzorowym forumowiczem Wywiąż sie ze swych zobowiązań i będziemy kwita
MagnuM Napisano 18 Października 2006 Autor Napisano 18 Października 2006 Mam jeszcze 2 pytania: 1. Mówiłeś, że w tej wędeczce jest przepiłowana górna prezelotka od plecionki, ale nic takiego nie zawuważżyłem. Czemu?? 2. Czy do plecionki trzeba dowiązywac przypon jak się wybieram na szczupaka/sandacza??
shogun_zag Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 Mówiłeś, że w tej wędeczce jest przepiłowana górna prezelotka od plecionki, ale nic takiego nie zawuważżyłem. Czemu?? Pisałem podpiłowana a nie przepiłowana ... widać ryskę - przelotka do wymiany, gdyż, jesli zdecydujesz się używać żyłki ... będzie Ci ją niszczyła - strzępiła A co do przyponów ... poczytaj forum
MagnuM Napisano 18 Października 2006 Autor Napisano 18 Października 2006 Jednak zdecydowałem się używac na tej wędce plecionki
keri Napisano 18 Października 2006 Napisano 18 Października 2006 MagnuM, powiedz lepiej jak sprawa z ulotkami bo w sklepach ich nie widziałem. Przyłóż sie do sprawy to tylko na tym skorzystasz a to dla tego że moooze przystąpi do haczyka pare osób z naszego regionu i podzieli sie swoją wiedzą o łowiskach w regionie.
Gość wobler129 Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 No a ja także mógłbym takie ulotki poroznosić po Trzcielu Może ktoś odemnie wejdzie tutaj i opisze okoniowe zasadzki Skontaktować się z Tomikiem i niech tylko na e-mail wyśle mi 1 ulotkę, ja to skseruje czyt am zeskanuje i... poroznosze po okolicy. Jak będę gdzieś w mieście też bym wtedy je wziął i tam też je poroznosił
keri Napisano 19 Października 2006 Napisano 19 Października 2006 wobler129, fajna inicjatywa. Ulotki są już gotowe. Szukaj pod adresem http://www.haczyk.pl/ulotkizbiorcze.html
MagnuM Napisano 19 Października 2006 Autor Napisano 19 Października 2006 Roznosilem wczoraj ulotki, ale po moich osiedlowych sklepach Oczywiscie, u babci tez wczoaj poroznosiłem trochę.
Gość wobler129 Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 Jedną ulotkę wydrukowałem, siostra studiuje w Zielonej Górze to mi skseruje 50 razy i poroznoszę - u mnie w Trzcielu nawet ksera nie ma A brat nie pozwala mi drukować ani skanować i kserować "bzdur" - jego słowa
andi64 Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 A brat nie pozwala mi drukować ani skanować i kserować "bzdur" - jego słowa powiedz że mu współczujesz
Gość wobler129 Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Dopiero dziś doszły do mnie kopie. Skserowane i jutro porozwieszane i porozdawane Jak ktoś w najbliższym czasie wejdzie tutaj z Trzciela to dzięki mnie
keri Napisano 2 Listopada 2006 Napisano 2 Listopada 2006 Skserowane i jutro porozwieszane i porozdawane Super..Niestety kolega MagnuM jak na razie nie bardzo się sprawdził z ulotkami
MagnuM Napisano 3 Listopada 2006 Autor Napisano 3 Listopada 2006 Keri, mówiłem, że jak narzie rozdawałem u siebie na osiedlu i u mojej babci, bo są tam też dwa sklepy. Ale się nie rozerwe. Na pewno to nadrobie, ale teraz niestety mam bardzo dużo nauki, i jak dla mnie, sezon już się skończył
keri Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 mam bardzo dużo nauki To inna sprawa. Nauka to podstawa tak więc ucz się sumiennie a ulotki rozniesiesz w wolnym czasie.
Gość wobler129 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 mam bardzo dużo nauki II klasa gimnazjum to najtrudniejszy okres gimnazjum, ale napewno zjalazłbyś czas, żeby porozwieszać i porozdawać ulotki
Gość wobler129 Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 Ja już porozwieszałem po całym Trzcielu ulotki po obrzerzach i w centrum. Nawqet przed kościołem. Wszędzie. Dałem po 10 ulotek do trzech największych spożywczych, 10 do jednego dużego z prasą i z 20 do sklepu wędkarskiego.
shogun_zag Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 mam bardzo dużo nauki To inna sprawa. Nauka to podstawa tak więc ucz się sumiennie a ulotki rozniesiesz w wolnym czasie. Patrząc obiektywnie, myślę, że należy udzielić prolągaty. Ja wolałbym iść na ryby niż sie uczyć
artone Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Witam ... Mam pytanie czy widział ktoś takiego kija bądź łowił takowym ? Z góry dzięki za opinie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.