warszawa_24 Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Jakiś no-name? Spytaj paco, On jest z Skandynawi, może bd wiedział.
syberius Napisano 6 Grudnia 2009 Napisano 6 Grudnia 2009 czesc znalazłem taką wędkę nie mam pojęcia jaka to jest do czego itd bo się nie interesuje jakiś no name i chciałem ją sprzedać I mam wielką prośbę była by taka możliwość określić co mam napisać na aukcji by sprzedać tą wędkę. I ile ona tak mniej więcej jest warta Dodam tylko że jak mierzyłem ją tzn od początku do końca wędki długość wyniosła 3,20m Serdecznie Pozdrawiam
artech Napisano 11 Grudnia 2009 Napisano 11 Grudnia 2009 syberius, oddaj to jakiemuś dzieciakowi za darmo, bo przesyłka więcej będzie kosztował niż warta jest ta "wędka"
pyt0n Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam. To mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość starych wyjadaczy na forum, otóż wszedłem w posiadanie wędziska okuma 3004 o długości 3m i wt 80-120g i moje pytanie brzmi do jakiego typu połowu najbardziej pasuje ta wędka? Czytam już na tym forum parę dni różne tematy i zawsze coś mi nie pasuje w tej wędce . Dziękuję za wyrozumiałość i szybką odpowiedź. Pozdrawiam
warszawa_24 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Z CW wygląda na wędkę gruntową - jakiś żywczyk czy na bombkę czy coś takiego. Jednak jest krótka ale jakoś nie wydaje mi się by był to heavy spin.
oI0 Napisano 5 Kwietnia 2010 Napisano 5 Kwietnia 2010 Raczej "ruski" teleskop Mi również wydaje się, że najprędzej to posłuży jako gruntówka na sumka , bądź ciężka gruntówka na leszcza ( dziady z mojej okolicy używają podobnych kii na Wiśle )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.