Dyman Napisano 6 Marca 2007 Share Napisano 6 Marca 2007 witam moja suczka zdechał juz jakis czas temu jak pisalem wczensiej dzisiaj juz jest ze mna nowa suczka moja ktora zwie sie Fif:) nie kupowalem zadnego psa i nie bralem od nikogo tylko wybralem sie do schroniska i zobaczylem malego czarnego pieska ktory pośród wielu duzych psów w błocie i w mrozie skrywal sie w budzie bał sie ludzi i innych psów mam juz ja w domu z 3 miesiace zaufanie do domowniów nabyła juz lecz czasem jeszcze pokazuje ze ktos ja skrzywdzil i zostawil jest to maly czarny kundelek super naprawde i jestem z siebi dumny ze moi rodzice i ja moglismy pomóc jednemu przynajmniej stworzeniu ktore jak wszystko zostało skrzywdzone przez człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Dwie kotki rasa Europejska trzy akwaria w których rybki to dodatek a główni lokatorzy to krewetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 cops to widzę że masz ZOO w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 takie malutkie wcześniej były dwa psy i świnka morska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eksist Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 a ja mam w domu: 4 ptaszniki (2 Brachypelma albopilosum i 2 Brachypelma vagans) 2 straszyki australijskie Extatosoma tiaratum i modliszke chinska Tenodera Aridifolia Sinensis ..... mialem dwie ale jedna nie przeszla wylinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 A ja mam niezłego kota na punkcie ryb - tak mówi moja żona więc więcej zwierząt nam nie trzeba. Psa zostawiliśmy teściom na starym mieszkaniu. A ponieważ więcej nas w domu nie ma niż jesteśmy to nie ma możliwości aby mieć jakieś stworzenie w domu bo tylko by się męczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 To u mnie ostatnio pojawilo sie oczko wodne a w nim 6 zlotych karasi Niestety moj piesio sie nimi za bardzo interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Niestety moj piesio sie nimi za bardzo interesuje... bo sie z nim nie bawisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Bawie sie Kiedys bawilem sie w chowanego ale teraz mnie odrazu znajduje, a to byla najlepsza zabawa Kiedys nauczylem swinke morska tak ze ja chowalem sie najpierw a jak mnie znalazla to ona sie chowala... Podobno pies tez tak robi jak mu sie chowa ale moj tylko szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Roland, jak mi piesio zapewni czasem zabawe w chowanego po osiedlu to zawsze sie poddaje bo jak mu sie zrobi mnie szkoda ze tyle sie mecze i nie potrafie go znalezc to sam przychodzi dumny ze zwyciestwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 6 Czerwca 2007 Share Napisano 6 Czerwca 2007 No a terez doszły mi rybki w oczku Tylko karachy złociste bo oczko ma 110cm glebokosci. Do oczka jeszcze dojdzie pare roslin. Oto one Rybek jest 5 bo jedna zdechła przez tego czarnego pana na pierwszym zdjeciu No i nie licze narybku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 ja mam zółwia która jest taki szybki że już 6 razy sie na dworzu zgubił xD ma na imie snieżka ale powinna mieć na imie komandos xD chciałbym mieć: wytresowaną muchę,komara co pije mleko, kota co by mi robaki przynosił potem na haczyk zakładał i wędke zażucał,rekina co by rybom kazał za haczyk brać i wreszcie psa co by za mnie posty na forum pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 zółwia która jest taki szybki że już 6 razy sie na dworzu zgubił To był moooooment wreszcie psa co by za mnie posty na forum pisał A kto będzie za ciebie myslał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 no u mnie do krewetek , rybek i kotów doszły dwa kraby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 A kto będzie za ciebie myslał? pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 a ja mam psa labladora nick:layton sierść: czarna hobby:pływanie,ganianie wszyystkiego co sie rusza i nie tylko cechy specjalne:czasami ma zwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 20 Czerwca 2007 Share Napisano 20 Czerwca 2007 ja mam 2 psy jeden kundel drugi rasa Boxer troszke wymieszany ale delikatnie,mam również żółwia greckiego którego mam odkąd pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 cechy specjalne:czasami ma zwidyTo czym ty go karmisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinez Napisano 21 Czerwca 2007 Share Napisano 21 Czerwca 2007 Powitac Kolezenstwo, U mnie placze sie po mieszkaniu kilkanascie gekonow (Coleonyxy, "lamparty", Hemitheconyxy, Lygodactylusy), jaszczurki (zrosłożebrowce), ryby oczywiście (Tanganika), kotka i kobieta. Wszystko mile sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta sowa Napisano 15 Lipca 2007 Share Napisano 15 Lipca 2007 Ja mam psa , SZOPEN sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 a to mój potworek : wabi sie Nefra ps. Rasta Sowa masz pięknego psa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta sowa Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 heh dzieki Dareczek na niebieskim piszesz ? http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 A puszczałeś już w akwarium woblery i inne przynęty spinningowe? Ja kiedys wrzucilem zanete jak bylem mlodszy Troche mnie siostra skrzyczala za to Kiedys mialem rowniez zająca (szaraka) ktorego matka zginela zagryziona przez psa, a to byla zima. Jeden maly zajac zdechl drugi zostal u mnie. W koncu odzyskal jednak wolnosc. Wypuscilem go u siebie na dzialce, pare razy go postraszylem i wypuscilem. Na nastepną wiosne sasiad mowil ze pewien zajac obgryza mu kapuste Mialem tez mala jaskołke, karmilem ja muchami i sporo u mnie byla. Niestety zdechla i nie odzyskala wolnosci. hehe a wiesz że trzeba mieć specjalne pozwolenia na hodowle dzikich zwierząt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 E tam pozwolenie, zauważ że Roland przygarnął zwierzęta w "potrzebie", z resztą odzyskały wolność, przynajmniej zając. A wracając do tematu, mam psa mieszańca wabi się Max, szczurka albinosa Dropsa i kota dachowca Brunera, no i ojciec hoduje gołębie. Rozważałem kiedyś rybki, nawet kase sobie nazbierałem na akwarium i cały osprzęt ale w końcu kupiłem sobie za to wędke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja mam papużkę Kubusia, gatunek Nimfa. Umie nawet wygwizdywać kilka melodyjek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi