jony Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Gratulacje dla zwycięzców i powodzenia w dalszej współpracy z Dragonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaBai Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Gratuluję zwycięzcom, wyróżnionym, oraz wszystkim innym uczestnikom za naprawdę świetne artykuły. Miejmy nadzieje, że dzięki Nim ktoś w "wędkarskim życiu" będzie miał łatwiej Połamania i do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Szacunek dla Tomka za tyle inicjatyw, duży ukłon w stronę Dragona za nawiązanie współpracy z haczykiem Oczywiście gratulacje dla zwycięzców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Gratulacje zwycięzcom, choć mój faworyt tylko w wyróżnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Gratulacje Panowie! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Z ciekawości, ktoś się z Wami już kontaktował? Bo wczoraj dzwonił do mnie jakiś nieznany numer jak miałem klienta w pracy, ale oddzwonić się nie udało (ciągle numer zajęty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 No nie, nikt nie pisał, ani nie dzownił. Co prawda wczoraj miałem małą integrację w jobie i lekko się zważyłem, ale żadnych tele nie było... No cóż czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Gratulacje dla zwycięzców i wyróżnionych a także podziękowania dla Tomka i przedstawiciela firmy Dragon za zorganizowanie konkursu i nagród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Października 2014 Autor Share Napisano 10 Października 2014 Dane adresowe wysłałem wczoraj w nocy, więc w najbliższym czasie Pan Waldemar będzie się kontaktował ze zwycięzcami i wysyłał upominki. Nie zaszkodzi również jak laureaci wyślą krótkie info na maila p. Ptaka, wtedy automatycznie będzie miał Wasze namiary- również mailowe- do dalszych ustaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Bardzo dziękuję za docenienie moich wypocin Po przeczytaniu artykułów innych kolegów nie sądziłem ze to właśnie ja zostanę wybrany do trójki szczęśliwców Jeszcze raz dzieki i gratulacje dla pozostałych laureatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 Witam, jeszcze raz gratuluję zwycięzcom, wyróżnionym i wszystkim biorącym udział w Konkursie. Upominki dla wszystkich uczestników będę wysyłał dopiero za tydzień, czyli od 20 bm., gdyż od 13 bm. muszę poleżeć w szpitalu. Wczoraj nie mogłem przygotować upominków z braku czasu, zastępowałem kolegę w pracy + moje obowiązki, więc zrobił się ścisk. Z każdym zwycięzcą i wyróżnionym porozmawiam telefonicznie i ustalimy indywidualny tok współpracy biorąc pod uwagę specyfikę łowisk i uprawianych technik łowienia zwycięzcy, podobnie postąpię wobec wyróżnionych. Bardzo proszę o wyrozumiałość i troszkę cierpliwości. Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji spotkam się z Wami portalowicze np. podczas prezentacji nowości sprzętowych Dragona nad wodą, na łowisku przy okazji Waszego zlotu. pozdrawiam, Waldemar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Października 2014 Autor Share Napisano 21 Października 2014 Świeża informacja z Dragona- paczki z upominkami zostały wysłane do wszystkich autorów artykułów. Laureaci w tych dniach powinni się spodziewać kontaktu ze strony p. Waldemara Ptaka w sprawie dogadania szczegółów współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Upominki przed chwilą odebrałem Jest mi z tego powodu bardzo miło, gdyż sporadycznie jestem obdarowywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snsokol Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Również dziękuję Miły gest z Waszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meth Napisano 22 Października 2014 Share Napisano 22 Października 2014 Do mnie również paczuszka dotarła dzisiaj Dziękuję za upominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Upominki odebrane! Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 U mnie też, miła niespodzianka, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Do mnie także doszła paczka- podziekował Atraktor w ruch pójdzie już jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian1987 Napisano 24 Października 2014 Share Napisano 24 Października 2014 Również dziękuję za miły upominek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Testy dla Dragona ruszyły, czy cisza w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw666 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 No nie ruszyły. Rozmawiałem z p. Ptakiem telefonicznie, wymieniliśmy kilka maili, ale w sumie to nadal czekam na konkrety. Rozumiem, że inne z nagrodzonych osób mają tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 Wiesławie, to i tak nizłe. Ja nie miałęm żadnego telefonu/maila od Dragona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmtt Napisano 31 Października 2014 Share Napisano 31 Października 2014 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi