jaceen Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Dziękuję, że i mnie nagroda objęła. Na targi nie dam rady, to poproszę plecionkę. Rozmiar 0,06? Jeżeli nie ma, to najniżej jak można. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Tak więc ja bym wziął plecionkę i jeśli można by było prosić o rozmiar 0.10 lu optymalnie aby była 0.14 Proszę bardzo masz 0,14- może być czarna albo fluo. Jaceen, bardzo proszę o Twój wybór- w puli zostały dwa akumulatory żelowe i 9 sztuk plecionek. Przypominam też o darmowych wejściowkach na Targi Połowy i Łowy. Chętnych laureatów proszę o stosowną informację w tym temacie. A to już bez różnicy czy fluo czy czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Stycznia 2015 Share Napisano 18 Stycznia 2015 Rozmiar 0,06? Jeżeli nie ma, to najniżej jak można. Jest 0,12 0,14 i 0,16. Dla Jaceena odłożona 0,12. Następny wybiera Robal a potem Tollos i tomdud85. Do wyboru zostały akumulatory żelowe i plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 Ja poproszę pletkę czarną 0,16 mm Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Stycznia 2015 Share Napisano 19 Stycznia 2015 Ja poproszę pletkę czarną 0,16 mm Dzięki! W tej grubości tylko fluo. 0,14 jest czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2015 To wolę czarną 0.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdud85 Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Witam, Gratuluje wszystkim uczestnikom i życzę w nowej edycji poprawienia tegorocznych lokat Jeżeli chodzi o mój wybór to prosiłbym plecionkę o małej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Przypominam laureatom o przesłaniu adresu do mnie na PW. Teraz wybiera Tollos. Zwycięzcy III tury otrzymują też oczywiście okolicznościowe medale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Tollos wybrał akumulator. Został jeden akumulator żelowy i plecionki. Wybiera Gofer, bo miał więcej punktów za ryby. Potem Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 26 Stycznia 2015 Share Napisano 26 Stycznia 2015 Miła niespodzianka. Poproszę plecionkę - jeśli jest to zielona w rozmiarze jak najcieńszym(pstrąg) bądź jak najgrubszym(troć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Dawid, Twoja kolej. Do wyboru został akumulator żelowy i plecionki 0,12 zielona, 0,14 zielona, 0,14 fluo i 0,16 fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Poprosze plecionke 0,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Przemek (P)- Twoja kolej- zostało do wyboru- akumulator żelowy, 0,14 zielona, 0,14 fluo i 0,16 fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Jeśli mogę wybierać to poprosze aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Jeśli mogę wybierać to poprosze aku Proszę bardzo W tej sytuacji reszta laureatów otrzymuje plecionki Mikado Nihonto Fine Braid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Gratuluję wszystkim nagrodzonym. GP2014 udowodniło, że sam start w konkursie daje dużą szansę na fanty! Dlatego nie pozostaje nic innego, jak wystartować w edycji 2015! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Dlatego nie pozostaje nic innego, jak wystartować w edycji 2015! Z pewnością. Już mamy 13 nagród w puli a tak jak wspominałem- to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Stycznia 2015 Share Napisano 31 Stycznia 2015 Nagrody wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Dziękuję Tomku. Bardzo mnie ucieszyła nagroda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Również u mnie plecionka już na miejscu Jeszcze raz dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Także do mnie dotarła przesyłka. Dzięki serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 I do mnie dotarła. Wielkie dzięki Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Lutego 2015 Autor Share Napisano 2 Lutego 2015 U mnie plecionka też już jest. Dzięki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 2 Lutego 2015 Share Napisano 2 Lutego 2015 Do mnie również dziś dotarła paczka z nagrodami. Musiałem tylko skoczyć na pocztę z awizo. Dziękuję za nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 3 Lutego 2015 Share Napisano 3 Lutego 2015 I do mnie dotarła. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi