Robal Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Spiningowałem od 6 do 8 w poszukiwaniu okonia, bez brań, zimno jak cholera.. Gratki dla tych, którym się udaje cokolwiek złowić przy tej pogodzie. POzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalkl Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Wchodze, patrze. połowiłem?? Co ja pijany wtedy byłem, że nie pamiętam aaa 1 kwietnia :D:D Żart udany :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzisiaj testowalem streamery ktore w zimie krecilem oto efekt mój nowy rekord pstraga potokowego 82cm 5kg i troche mniejszy 61cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Dobry dowcip @forelle gratuluję życiówki i cholernie zazdroszczę łowiska z takimi rybskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rawemon Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy długo jeszcze będzie używali mego nicka, żeby się pośmiać? Oświadczam, że na razie nie połowiłem w tym roku. Proszę moderatora o skasowanie dowcipnych postów z moim nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy długo jeszcze będzie używali mego nicka, żeby się pośmiać? Oświadczam, że na razie nie połowiłem w tym roku. Proszę moderatora o skasowanie dowcipnych postów z moim nickiem. Hue hue, padłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 rawemon, nie kumasz żartu Każdy kto sie zaloguje zamiast "gościa" widzi swojego nicka. Buhahahaha nie moge ... forelle, wow............ tylko tyle mam do powiedzenia .......... w życiu takiego aligatora nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Tym postem chciałbym zakończyć już udany Prima Aprilis w wykonaniu pankowaty. Jego prawdziwa wiadomość wygląda następująco: Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [b][you][/b] ładnie połowił, prawda to? I dlatego zawsze widzimy tam samego siebie. Aby to zweryfikować można się wylogować i już nie będzie tam naszego nicka z forum. Wracamy do relacji znad wody. Piękne pstrągale!! Ja po świętach rozpoczynam się rozglądać w końcu poważniej, bo do tej pory to krąpiowanie tylko wychodziło Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 forelle, przepiękne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 pankowaty udało ci się hehe narazie czekam z rozpoczęciem sezonu i graty dla tych co juz ładnie połowili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 co tu sie dzieje:). Ja zwiezam wisłe:). Padł Jaź 38cm.w zeszły weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Czy długo jeszcze będzie używali mego nicka, żeby się pośmiać? Oświadczam, że na razie nie połowiłem w tym roku. Proszę moderatora o skasowanie dowcipnych postów z moim nickiem. kolega pankowaty zastosował taki fajny kod html i każdy kto czyta jego post z tym użytym kodem widzi swój nick w wpisie że połowił w tym roku... to żart na 1 kwietnia, nie nerwuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Dzisiaj testowalem streamery ktore w zimie krecilem oto efektmój nowy rekord pstraga potokowego 82cm 5kg i troche mniejszy 61cm Obrazek Obrazek Obrazek forelle, gratuluję wyników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 forelle piękne rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 dzieki wszystkim sezon masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 dzieki wszystkim sezon masakra Gratulacje - ryby marzenie... P.S. Tak przy okazji ...Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim kolegom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rawemon Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 O.K. nie wiedziałem. Człowiek uczy się całe życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 To był dobry dzień na pstrąga Zmienna pogoda, deszcz ze śniegiem co jakiś czas przeplatał się ze słońcem. Łowiliśmy na kilku rzekach na wszystkich mieliśmy brania. Rano brały najfajniej ubarwione Później brały większe Kropas ze zdjęcia uderzył na rozlewisku kończoncym szybką rynne. Po braniu odrazu szedł przy dnie w góre rzeki co oznaczało kabana Kiedy podciągnałem go na swoją wysokość wkurzył się i z impetem odjechał w dół rzeki, zaczepiając żyłke o konar leżący w rzece. Po namowie Taty wskoczyłem do wody chcąc go odczepić, zrobił to sam, odjezdzająć daleko w dół co chwile młynkując wyciągał kolejne metry żyłki. Najfajniejsza walka z pstrągiem w tym sezonie Po jakimś czasie rybka się zmęczyła i ja przejąłem inicjatywe i za chwile miałem pstrąga w podbieraku. Szybkie zdjęcie i kabanik odzyskał wolność Przynęta to niezawodny Minnow od Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 DAWID, Piękne pstrągi! Gratulacje i zapraszam do Grand Prix! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forelle Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dawid gratulacje,na Polskie rzeczki lowisz ladne ryby ja tez zaczynalem przygode z kropkami na rowach teraz lowie na rzekach marzenie po prostu zarybiaja jek pisze na papierze moj syn zlowil dzisiaj potoka 71cm na streamer ktory sam zrobil w czoraj wieczorem pozdrawiam dodam to nie sa ryby ze stawow to sa dzikie potoki z rzeki wplywajacej do jezora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 DAWID, forelle, gratuluje pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 To ja może nie bede się chwalił moim krąpikiem złapanym w wielka sobote:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 tomek1, niestety nie mierze pstrągów, skracam czas który są poza wodą do minimum, więc do Grand Prix wstawić nie mogę. dodam to nie sa ryby ze stawow to sa dzikie potoki z rzeki wplywajacej do jezora Piękne pstrągi, naprawde wielkie kabany forelle, gratuluje. Kropy są cały rok w rzece, czy mają okresy kiedy spływają do jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 DAWID, te pstrągi przed, w trakcie czy po żabach ? Bardzo dorodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Gofer, myślę że w trakcie i już troche po, bo żaby juz dawno się pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi