roman gawlas Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Mam pytanie jak obrabiacie stery ? Ja większość mam spod wykrojnika i obróbka odpada, ale te większe wycinam ręcznie i trzeba je trochę przyszlifować pilnikiem a później drobnym papierkiem i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Slider@ Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Z wiekszymi to ja tez nie mam problemu tylko z tymi mniejszymi jest najgorzej Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Ja wycinam nożyczkami a potem pilniczek do paznokci i najwyżej jeszcze biorę do ręki ster i o papierek ścierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Najpierw mierzę wszystko dokładnie... zaznaczam czarnym pisakiem do płyt i wstępnie wycinam nożyczkami i potem papier ścierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Loro może pokażesz foto swoich wobków? Ja wykombinowałem żabkę 3,7cm Robi się druga trochę tłustsza i potem raczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 wobler129, fajowa, a wez przy nastepnej spróbuj te nóżki wyciąc troche bardziej w dół, ciekawe jakby wtedy pracowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 rav91 chodzi o to, by zachodziły w dół tak? Tak teraz chyba wygląda następna - bo ma wyższy grzbiecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Loro może pokażesz foto swoich wobków? No dobra, ale najpierw muszę dać do serwisu cyfrówkę bo się mi nie chce włączyć. Chyba, że zrobię komórką 2mpx. Może przy ładnym oświetleniu dobrze wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 wobler129, no cos takiego, zeby ona nie była taka płaska tylko troche w dół miała nózki Loro, mozesz smiało robic fotki, a jeszcze jakbys zrobił na podwórku w słoneczny dzien to juz wogóle bedzie swietnie- gwarantuje tylko co do tego słonca to ciężko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Ja właśnie pracuję nad kolejną żabką i raczkiem. Sam korpus raczka robiłem 2h... ufff... Zaraz wklejam stelaż W żabce stelaż wklejony Loro rób fotki komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 A oto żuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dla mnie bomba Chyba też nie będę mógł spać po nocach i jutro do sklepu po orzechy laskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel, rewelacja. Z czego zrobiłeś te nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Dla mnie bomba Chyba też nie będę mógł spać po nocach i jutro do sklepu po orzechy laskowe Na mnie patrzyli się jak na lekko zakręconego jak 1h grzebałem w pojemniku z orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel, rewelacja. Z czego zrobiłeś te nóżki Nóżki z włosa ze szczotki do zamiatania takiej budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 ale wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel zaszalałeś Łatwo się go robi? Niedługo spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 A oto żuczek Kurde normalnie mnie zatkało- no chłopcy się rozkręcają na całego, i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel, wszystkie wiosenne jazie i klenie są twoje wzorowałes sie na tym artykule bo ja cos nie zabardzo dowierzam w te ułozenie drutu- nie wiem czy skorupka wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel zaszalałeś Łatwo się go robi? Niedługo spróbuję Powiem tak gdybym miał dłubać tego żuczka z balsy to wole z orzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Powiem tak gdybym miał dłubać tego żuczka z balsy to wole z orzecha Czyli bardzo łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel, wszystkie wiosenne jazie i klenie są twoje wzorowałes sie na tym artykule bo ja cos nie zabardzo dowierzam w te ułozenie drutu- nie wiem czy skorupka wytrzyma Dokładnie z artykułu a skorupka z orzecha na pewno wytrzyma z resztą okaże się na 1 rybce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Noo, czyli trzeba jutro isc po orzechy i cos pokombinowac najtrudniej to równo rozbic zeby połówka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 najtrudniej to równo rozbic zeby połówka była przetnij go i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Slider@ Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Aseel z czego zrobiłeś jego ,, dupe" ? Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi