DAWID Napisano 28 Września 2015 Share Napisano 28 Września 2015 Zachęcam użytkowników do wrzucania w tym temacie zdjęć z wypuszczania swoich zdobyczy. Małe, duże, pstrągi, sumy, nie ważne, ważne żeby pokazywały piękne zakończenie walki z rybą jakim jest zwrócenie jej wolności. Może kiedyś wybierzemy najlepsze i zrobimy sobie haczykowy kalendarz "złów i wypuść". Zacznę pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Dołączę się do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 No to proszę klucha Pozdrawiam, a szczególnie tych pozdrawiam co lubią patrzeć jak ich zdobycz odpływa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Zdarza się, że ryba odpływa i pudełko z przynętami również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Do pudełek z przynętami bardziej pasuje Kup i Wypuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Października 2015 Autor Share Napisano 8 Października 2015 Fajnie że temat chwycił To jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 FotoStory. W roli głównej szczupaczek 54 cm (29.11.2015 r.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Grudnia 2015 Share Napisano 1 Grudnia 2015 Ta ja nietypowo wkleję film sprzed kilku lat. Ryba na filmie jest do dziś moją największą z tego jeziora. Może do dziś tam pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2015 Super Co raz więcej osób udziela się w temacie Jak Tomek wrzucił film to i ja nie będę gorszy coś takiego wygrzebalem z biblioteczki filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Super Co raz więcej osób udziela się w temacie Jak Tomek wrzucił film to i ja nie będę gorszy coś takiego wygrzebalem z biblioteczki filmów Tak przy okazji dostałeś nowego suba Nie pamiętam czy dodawałem jak wypuszczam certe, więc dodaje go w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Czasami też tu coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2015 Super jaceen, to leci kolejna moja fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 To i ja się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Grudnia 2015 Share Napisano 12 Grudnia 2015 To ja też. Tutaj miał 42 cm Tutaj odpływa. Tutaj rok później ma dobre ponad 50 cm. Niestety więcej się nie spotkaliśmy. Jakiś czas później z tego dołka wyjąłem innego ładnego pstrąga, co oznacza, że albo zmieniło dołek albo trafił na mniej łaskawego przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Grudnia 2015 Share Napisano 18 Grudnia 2015 Gofer, ale zdjęcie! Poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2015 Proszę moderatorów o usuwanie zbędnych postów, chciałbym aby ten temat nie był zaśmiecany. Lecimy z kolejnymi fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 To pewnie jedna z najbardziej leciwych ryb złowionych przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Ostatni dzień jesieni 2015. I tak dzisiaj siedem razy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Dzisiaj przed południem udało mi się poprawić mój osobisty rekord jeśli chodzi o okonia tj trafiłem 37,5 cm na spining A poniżej link do filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Mój kompan na zlocie wypuszcza metrowego jesiotra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 6 Lutego 2016 Autor Share Napisano 6 Lutego 2016 Nowe forum wygląda świetnie Odświeżamy temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Lutego 2016 Share Napisano 6 Lutego 2016 2 godziny temu, DAWID napisał: Nowe forum wygląda świetnie Dzięki Dawid, fajnie, że Ci się podoba. A sum oczywiście klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 7 Lutego 2016 Autor Share Napisano 7 Lutego 2016 "Nie bądz pała, puść sandała" ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi