Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zachęcam użytkowników do wrzucania w tym temacie zdjęć z wypuszczania swoich zdobyczy. Małe, duże, pstrągi, sumy, nie ważne, ważne żeby pokazywały piękne zakończenie walki z rybą jakim jest zwrócenie jej wolności. Może kiedyś wybierzemy najlepsze i zrobimy sobie haczykowy kalendarz "złów i wypuść".

Zacznę pierwszy :mrgreen:

normal_wyp2.jpg

normal_wyp.jpg

• 2 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • 1 month later...
Napisano

Ta ja nietypowo wkleję film sprzed kilku lat. Ryba na filmie jest do dziś moją największą z tego jeziora. Może do dziś tam pływa? :wink:

Napisano

Super :) Co raz więcej osób udziela się w temacie :) Jak Tomek wrzucił film to i ja nie będę gorszy coś takiego wygrzebalem z biblioteczki filmów :)

Napisano
Super :) Co raz więcej osób udziela się w temacie :) Jak Tomek wrzucił film to i ja nie będę gorszy coś takiego wygrzebalem z biblioteczki filmów :)

Tak przy okazji dostałeś nowego suba :mrgreen:

Nie pamiętam czy dodawałem jak wypuszczam certe, więc dodaje go w tym temacie :wink:

Napisano

To ja też.

Tutaj miał 42 cm

normal_2222-2.jpg

Tutaj odpływa.

normal_30052011952-2.jpg

Tutaj rok później ma dobre ponad 50 cm.

normal_aviary_1447555126488_28129.jpg

Niestety więcej się nie spotkaliśmy. Jakiś czas później z tego dołka wyjąłem innego ładnego pstrąga, co oznacza, że albo zmieniło dołek albo trafił na mniej łaskawego przeciwnika.

Napisano

Proszę moderatorów o usuwanie zbędnych postów, chciałbym aby ten temat nie był zaśmiecany.

Lecimy z kolejnymi fotkami :)

normal_52C5~0.jpg

normal_7~1.jpg

Napisano

Dzisiaj przed południem udało mi się poprawić mój osobisty rekord jeśli chodzi o okonia tj trafiłem 37,5 cm na spining :grin:

normal_20151223_110256.jpg

A poniżej link do filmu :mrgreen:

• 1 month later...
Napisano
2 godziny temu, DAWID napisał:

Nowe forum wygląda świetnie :) :cool:

Dzięki Dawid, fajnie, że Ci się podoba. A sum oczywiście klasa!:grin: