tomik Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 tomik nigdy nie cofa danych ostrzeżeń To prawda Ponadto swoje tylko ja mogę edytować i kasować, więc albo Darko odkrył je po dłuższej przerwie na forum albo spostrzegł na dwa dni przed automatycznym wygaśnięciem. Cytuj
sopel Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 A już myślałem że będziemy prosili o raport na temat zdrowia admina. sopel Cytuj
trini Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 A już myślałem że będziemy prosili o raport na temat zdrowia admina. Myślę, że takowy nie jest potrzebny Z tego co wiem adminowi nic nie dolega, a zobaczyć na własne oczyska będzie można na zlocie Cytuj
darko Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Lubię czerwone , nie wiem czemu zniknęło . sprawdzam na wszelki wypadek czy mogę pisać .Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Jarosław Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 sprawdzam na wszelki wypadek czy mogę pisać A jednak Cytuj
Unises Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Widzę, że konkretnie "ostrzyżono" kolegę bogdan39 powód "spamowanie poprzez PW" Skąd nagle taka" korba" u człowieka z niezłym stażem na forum? ,a może to tylko jakieś grube nieporozumienie? Cytuj
tomik Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Bogdan rzeczywiście ma niezły staż na forum, niemniej chyba ciagle sie nie moze "spełnić" U nas mu sie nie udało, na innym forum również , więc postanowił założyć swoje a Prywatne Wiadomości na forum haczyka wykorzystać do jego reklamowania. linku nie bede wklejał bo niechcę bezpośrednich przejść z forum do tej strony. Ale jak chcecie zobaczyć ipoczytać co Bogdan zamierza to wystarczy ponizszy adres wkleić do nowego okna przeglądarki: bogdan39.phorum.pl niemniej proszę ewentualne oceny i opinie zachować dla siebie, niech sobie Bogdan działa. Cytuj
Jarosław Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 hehe Tomaszek wszędzie nochala wściubi international Cytuj
Unises Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 tomik, dziękuję serdecznie za szybką i konkretną odpowiedz, w/w sprawa w świetle zaistniałych faktów jest dla mnie bezdyskusyjna. Cytuj
ESSOX Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 więc postanowił założyć swoje a Prywatne Wiadomości na forum haczyka wykorzystać do jego reklamowania Kosisz konkurencję czy naruszył Twój majestat ? Nie zagraża w niczym temu forum. Cytuj
trini Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Kosisz konkurencję czy naruszył Twój majestat ?Nie zagraża w niczym temu forum. A co się tak nadymasz Essox hę? Regulamin to regulamin, spamu sobie nie życzy nikt, a jeśli Unises zapytał Tomika o konkretną rzecz, to ten mu odpowiedział i już. Cytuj
ESSOX Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Jak to było ?......................a mam !!!!.................... Dobermany Tomika Nie no, nie nadymam się . Anka .........luzik Cytuj
trini Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 Kurde. Tak tu źle, brak wolności słowa podobnież. To się nie podoba, tamto się nie podoba. A jednak od co najmniej roku narzekają ciągle te same osoby. I jak widać, dobrze im tu. No jak słowo daję, nałogowi perwersyjni malkontenci Cytuj
Gość DareczeK Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Pytanie do tomika, dlaczego dostałem ostrzeżenie a pan szanowny moderator sinus nie ? dziwne bo to on mnie obrażał.... Cytuj
tomik Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Pierwszy się zgłosiłeś w tym temacie do ostrzeżenia. Stąd jako pierwszego Cię wyróżniłem. Cytuj
Tomaszek Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 DareczeK, możesz tego nie wiedzieć, więc powiem Ci w tajemnicy że tomik swoim sierżantom ostrzeżeń nie daje. sinus nie pierwszą już głupotę walnął na tym forum i pewnie nie ostatnią. Zobaczymy jak dalej pójdzie.... Cytuj
Jarosław Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Ja nie jestem sierżantem z własnej woli lecz zgadzam się z zasadami które wprowadził tomik a sinus jak każdy normalny człowiek ma prawo do błędów. Tylko "ybermensze" ich nie robią Cytuj
tomik Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Jakby można było obstawaić w zakładach bukmacherskich takie tematy i kto je pierwszy skomentuje to zawsze bym wygrywał. Cytuj
Tomaszek Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Chyba otworzę taki temat w dziale konkursy tomik żebyś coś w końcu wygrał chłopie Cytuj
DAWID Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 nie no ale nie zgadzam się z tym tomik jak juz nie dałeś sinusowi choc jego wypowiedzi są dosć kontrowersyjne to dlaczego dareczek dostał?? dla mnie jest to kompletnie niesprawiedliwe i nie chodzi mi o to zeby sinus dostał ostrzezenie tylko zeby zaden z nich ich nie miał! Cytuj
tomik Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 Chyba otworzę taki temat w dziale konkursy tomik żebyś coś w końcu wygrał chłopie Jakiś podobny temat wkrótce sam się zapewne znajdzie. Ty wystarczy, że bedziesz czujny jak dotychczas w takich tematach i pierwszy dasz komentarz. Cytuj
tomik Napisano 21 Września 2008 Napisano 21 Września 2008 nie no ale nie zgadzam się z tym tomik jak juz nie dałeś sinusowi choc jego wypowiedzi są dosć kontrowersyjne to dlaczego dareczek dostał?? dla mnie jest to kompletnie niesprawiedliwe i nie chodzi mi o to zeby sinus dostał ostrzezenie tylko zeby zaden z nich ich nie miał! Które są dość kontrowersyjne? Te, skierowane do dareczka?: mało tego zachowujesz się jak rasowy gówniaż Przecież miał rację. Przeczytaj temat i posty Dareczka od tego z 19-09-08, 19:48 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi