tomik Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 tomik nigdy nie cofa danych ostrzeżeń To prawda Ponadto swoje tylko ja mogę edytować i kasować, więc albo Darko odkrył je po dłuższej przerwie na forum albo spostrzegł na dwa dni przed automatycznym wygaśnięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 A już myślałem że będziemy prosili o raport na temat zdrowia admina. sopel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 A już myślałem że będziemy prosili o raport na temat zdrowia admina. Myślę, że takowy nie jest potrzebny Z tego co wiem adminowi nic nie dolega, a zobaczyć na własne oczyska będzie można na zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darko Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Lubię czerwone , nie wiem czemu zniknęło . sprawdzam na wszelki wypadek czy mogę pisać .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 sprawdzam na wszelki wypadek czy mogę pisać A jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Widzę, że konkretnie "ostrzyżono" kolegę bogdan39 powód "spamowanie poprzez PW" Skąd nagle taka" korba" u człowieka z niezłym stażem na forum? ,a może to tylko jakieś grube nieporozumienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 wow też mi się to wydaje dziwne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Bogdan rzeczywiście ma niezły staż na forum, niemniej chyba ciagle sie nie moze "spełnić" U nas mu sie nie udało, na innym forum również , więc postanowił założyć swoje a Prywatne Wiadomości na forum haczyka wykorzystać do jego reklamowania. linku nie bede wklejał bo niechcę bezpośrednich przejść z forum do tej strony. Ale jak chcecie zobaczyć ipoczytać co Bogdan zamierza to wystarczy ponizszy adres wkleić do nowego okna przeglądarki: bogdan39.phorum.pl niemniej proszę ewentualne oceny i opinie zachować dla siebie, niech sobie Bogdan działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 hehe Tomaszek wszędzie nochala wściubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 hehe Tomaszek wszędzie nochala wściubi international Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 tomik, dziękuję serdecznie za szybką i konkretną odpowiedz, w/w sprawa w świetle zaistniałych faktów jest dla mnie bezdyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 więc postanowił założyć swoje a Prywatne Wiadomości na forum haczyka wykorzystać do jego reklamowania Kosisz konkurencję czy naruszył Twój majestat ? Nie zagraża w niczym temu forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Kosisz konkurencję czy naruszył Twój majestat ?Nie zagraża w niczym temu forum. A co się tak nadymasz Essox hę? Regulamin to regulamin, spamu sobie nie życzy nikt, a jeśli Unises zapytał Tomika o konkretną rzecz, to ten mu odpowiedział i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Każdy idzie swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Jak to było ?......................a mam !!!!.................... Dobermany Tomika Nie no, nie nadymam się . Anka .........luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Kurde. Tak tu źle, brak wolności słowa podobnież. To się nie podoba, tamto się nie podoba. A jednak od co najmniej roku narzekają ciągle te same osoby. I jak widać, dobrze im tu. No jak słowo daję, nałogowi perwersyjni malkontenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Pytanie do tomika, dlaczego dostałem ostrzeżenie a pan szanowny moderator sinus nie ? dziwne bo to on mnie obrażał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Pierwszy się zgłosiłeś w tym temacie do ostrzeżenia. Stąd jako pierwszego Cię wyróżniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 DareczeK, możesz tego nie wiedzieć, więc powiem Ci w tajemnicy że tomik swoim sierżantom ostrzeżeń nie daje. sinus nie pierwszą już głupotę walnął na tym forum i pewnie nie ostatnią. Zobaczymy jak dalej pójdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ja nie jestem sierżantem z własnej woli lecz zgadzam się z zasadami które wprowadził tomik a sinus jak każdy normalny człowiek ma prawo do błędów. Tylko "ybermensze" ich nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Jakby można było obstawaić w zakładach bukmacherskich takie tematy i kto je pierwszy skomentuje to zawsze bym wygrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Chyba otworzę taki temat w dziale konkursy tomik żebyś coś w końcu wygrał chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 nie no ale nie zgadzam się z tym tomik jak juz nie dałeś sinusowi choc jego wypowiedzi są dosć kontrowersyjne to dlaczego dareczek dostał?? dla mnie jest to kompletnie niesprawiedliwe i nie chodzi mi o to zeby sinus dostał ostrzezenie tylko zeby zaden z nich ich nie miał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Chyba otworzę taki temat w dziale konkursy tomik żebyś coś w końcu wygrał chłopie Jakiś podobny temat wkrótce sam się zapewne znajdzie. Ty wystarczy, że bedziesz czujny jak dotychczas w takich tematach i pierwszy dasz komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 nie no ale nie zgadzam się z tym tomik jak juz nie dałeś sinusowi choc jego wypowiedzi są dosć kontrowersyjne to dlaczego dareczek dostał?? dla mnie jest to kompletnie niesprawiedliwe i nie chodzi mi o to zeby sinus dostał ostrzezenie tylko zeby zaden z nich ich nie miał! Które są dość kontrowersyjne? Te, skierowane do dareczka?: mało tego zachowujesz się jak rasowy gówniaż Przecież miał rację. Przeczytaj temat i posty Dareczka od tego z 19-09-08, 19:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi