Jarosław Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Jestem pod wrażeniem tego co tu wyprawiasz, a robisz kawał dobrej roboty. Mogę prosić jedno ostrzeżenie na swoje konto? Na Twoim nawet przez czyjąś pomyłkę można dostać i też bez wytłumaczenia I nawet amnesti na wigilie nie ma, ale to dobrze to dlatego że jest mi niezmiernie przykro że kiedyś moje ulubione forum tak się zmieniło. Może nie zmieniło tylko Wzmocniło przez nowy elektorat Ja też miałem ostrzeżenie i to utwierdziło mnie w wieloletnim doświadczeniu:"jak chcesz dostać pałą to zajmuj się polityką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 dlatego coraz więcej uzytkowników narzeka na Twoje poczynania. Ciągle to powtarzasz i podkreślasz. Wymień chociaż tysiąc sześciuset trzydziestu pozostałych, którzy też narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Wymień chociaż tysiąc sześciuset trzydziestu pozostałych, Oj jak ja nie lobię tych cyfr Tych tysięcy 116 nigdy nic nie napisało Kolejnych 428 napisało tylko jeden post 210 napisało dwa posty wiec litości z tymi cyframi zarejestrowanych bo to ma sie nijak do treści pisanych na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Podejrzewam, że według Tomaszka tych 116, których nic nie napisało też może należeć do tych wielu niezodowolonych. Może dlatego właśnie nic nie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Po zastanowieniu skasowałem co napisałem bo chcę uniknąć zarzutów że chcę być w centrum uwagi, za to wysyłam Ci priv tomik bo z drugiej strony nie cierpię jak ktoś usiłuje ze mnie robić wała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Może nie jestem od początku forum , ale pamiętam jak pisała mała grupka ludzi i podejście jednych do drugich było inne. Nie mówię że teraz jest źle . Też są wzajemne sympatie koleżeńska atmosfera ale jest jedno ale........... Tomik w pewnych kwestiach ( a konkretnie Twoje podejście do nowych użytkowników ) zgadzam się z Tomaszkiem. Czy koniecznie trzeba pokazać od czasu do czasu kto tu jest panem i władcą ??? Nie będę bił piany jak to inni nazywają , ale kojarzy mi sie to jakoś z szampanem lub...........wodą sodową . Forum urosło w siłę ludzi jest więcej więc i hasła jakie padają są inne . Kiedyś każdy nowy był skarbem a teraz ....................." Jak Ci nie pasi do wynocha ". Mimo wszystko w Nowym Roku życzę wszystkim zrozumienia i wzajemnej tolerancji . Ps . Marcin myślę że zrozumiesz o co mi chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Tak oczywiście, że Cię rozumiem. Jak będę za pobłażliwy i za łagodny to też będziesz miał uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Jak będę za pobłażliwy i za łagodny to Może zamiast łagodny-może lepiej spokojny. Pobłażliwy- to może lepiej wyrozumiały a Najlepiej jak byś przestał być chamski i zarozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 przestał być chamski i zarozumiały Keri jeszcze raz Cię przepraszam, że nieodpowiedziałem wczoraj natychmiast i odrazu na Twoją prywatną wiadomość do mnie. Choć przyznam, że trochę zaczynam się martwić, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzM Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Panowie chciałbym się odnieść do bana użytkownika solo234, czy Wam też groził sądem za zbanowanie Bo na moim forum gdy dostał banicję, oraz krótki komentarz do jego reklamowej wiadomości o bardzo komercyjnym charakterze, po serii ataków na moją osobę na koniec groził mi sądem podejmę wszelkie możliwe czynności aby upublicznić Pańskie niestosowne postępowanie, nie wykluczam powiadomienia odpowiednich organów o naruszeniu przez Pana moich dóbr osobistych - szkalowanie ,pomówienie itp. o to treść maila jaki od niego dostałem Z tego co wiem swoje ogłoszenie o "wiosce wędkarskiej" wstawia on na wszystkich portalach, dziwne, że tylko ja go zbanowałem na swoim forum i Wy u siebie, ten człowiek winien być banowany wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Bo na moim forum gdy dostał banicję, oraz krótki komentarz do jego reklamowej wiadomości o bardzo komercyjnym charakterze Bo się nie dyskutuje tylko banuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 dziwne, że tylko ja go zbanowałem na swoim forum i Wy u siebieNie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Hehehehe - no dobra - nie mogłem się powstrzymać żeby nie napisać tego posta. W końcu jak wiadomo coraz trudniej być w centrum uwagi. Takie podsumowanie mojej tygodniowej - noworocznej - bytności na haczyku. Przeglądałem właśnie archiwum ostrzeżeń i zobaczyłem że nawet pepe obskoczył ostrzeżenie i to od madi domyślam się za co. Swoją drogą to była ciekawa posadka madi gratulacje, w pełni zasłużyłaś na swój podpis w stopce - i jak widzę jesteś z tego dumna jaki kiedyś 'dorn'. Trzymajcie się, będę zaglądał. Choć przyznam, że trochę zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Przeglądałem właśnie archiwum ostrzeżeń i zobaczyłem że nawet pepe obskoczył ostrzeżenie i to od madi domyślam się za co. Tomaszek słońce Ty moje albo coś popitoliłeś albo ja mam inne archiwum ostrzeżeń niż Ty Co do użytkownika pepe to po pierwsze: ja nie widzę Go na archiwalnej liście ostrzeżeń; po drugie: ostatnia wizyta tego użytkownika miała miejsce, zgodnie z danymi zawartymi w profilu: 04-10-06, 11:45 (Minut: 0) czyli 3 dni przed moim dołączeniem do grona haczykowców madi gratulacje, w pełni zasłużyłaś na swój podpis w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 W końcu jak wiadomo coraz trudniej być w centrum uwagi. a robisz to w najgorszym wydaniu,zachowujesz sie jak szczeniak ,ktory na zlosc mamie wypapla sie w blocie.Oby te bloto nie zostalo ci na stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 pepe... ja nie widzę Go na archiwalnej... Chodziło o 'króla pianki', który podobno nie doczytał 'koranu'. Gdy Jan Eggers nauczy się w końcu polskiego i zdecyduje się zasilić szeregi haczyka, też pewnie będzie chodził z 'czerwonym krawatem'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 pepe... ja nie widzę Go na archiwalnej... Chodziło o 'króla pianki', który podobno nie doczytał 'koranu'. Gdy Jan Eggers nauczy się w końcu polskiego i zdecyduje się zasilić szeregi haczyka, też pewnie będzie chodził z 'czerwonym krawatem'... Lesio weź mnie zabij, ale nie wiem o co chodzi może przez tą moją grypę EDIT: Lesio mnie nie zabił, uświadomił na priv wszystko jasne, jeszcze raz dzięki Więcej nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Lesio mnie nie zabił, uświadomił na priv wszystko jasne, jeszcze raz dzięki Więcej nie powiem Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Lesio mnie nie zabił A.Lipnicka też kiedyś śpiewała: '...zabij mnie, zamknę oczy..' i do dzisiaj żyje . Mam nadzieję, że nikt nie czuje się z tego powodu zawiedziony, choć Jarosław sprawia takie wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że nikt nie czuje się z tego powodu zawiedziony, choć Jarosław sprawia takie wrażenie... Eee tam zawiedziony, raczej zadowolony, że madi jest wreszcie uświadomiona, choćby przy pomocy priv. Od razu Ci szóstka wyskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 Lesio mnie nie zabił A.Lipnicka też kiedyś śpiewała: '...zabij mnie, zamknę oczy..' i do dzisiaj żyje . Mam nadzieję, że nikt nie czuje się z tego powodu zawiedziony No również mam taką nadzieję Mam nadzieję, że nikt nie czuje się z tego powodu zawiedziony, choć Jarosław sprawia takie wrażenie... Eee tam zawiedziony, raczej zadowolony, że madi jest wreszcie uświadomiona, choćby przy pomocy priv. Uświadomiona jestem, o rany i to dopiero w tym wieku Ale cóż ważne jest to, że dzięki Lesiowi wiem, że to nie chodziło o tego pepe, o którym pisałam tylko o "innego" i to mnie zmyliło Na tym chyba możemy zakończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 stu6-60 napisał/a:Jako ciekawostke dodam ze dostalem ostrzezenie od admina umotywowane uzywaniem kropek w postach Przepraszam, pomyliłem się w ocenie, że odrazu skojarzysz o które kropki chodzi, powinienem bardziej sprecyzować, chodzi o np: Q...wa i podobne. Chciał bym żebyś mi, dla mojej wiedzy oczywiście, wskazał który to post był taki nieprzyjazny i dla kogo, abym mógł go przeprosić. Szczerze nie wiem o co tym razem chodziło waszej ekscelencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Został skasowany, info o który chodzi i dlaczego poszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Aaaach - no bardzo przepraszam że użyłem tego słowa. Zważ jednak, że nie jest to wyraz wulgarny, co najwyżej potoczny. Ale to nie pierwszy raz, kiedy masz kłopot z interpretacją zwrotów potocznych. Poprzednio zwrot "palić głupa" utożsamiłeś z nazwaniem kogoś głupkiem. No cóż – będę brał na ciebie w przyszłości jeszcze większą poprawkę. Nie zrozum mnie źle – staram się współczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Aaaach - no bardzo przepraszam że użyłem tego słowa. A używaj sobie ile chcesz, proszę Cię abyś tu na forum bardziej się wysilił i spróbował znaleźć zamiennik. Zważ jednak, że nie jest to wyraz wulgarny, co najwyżej potoczny. Ale to nie pierwszy raz, kiedy masz kłopot z interpretacją zwrotów potocznych. Poprzednio zwrot "palić głupa" utożsamiłeś z nazwaniem kogoś głupkiem. Z powodów o których pisałem i zapewne czytałeś: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=69092#69092 Nie zrozum mnie źle – staram się współczuć. Rozumiem Cię doskonale i nieprzejmuj się, już się przyzwyczaiłem, do Twojej indywidualnej obecności na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi