KrzysiekG Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Jaja sobie robić okonhel?? Przecież dodawałeś posty z fotkami to raz, a dwa masz 11 postów wyżej cały poradnik napisany przez tomka1. Piszesz w temacie którego nawet nie czytasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Trochę niejasno napisałem - chodziło mi o fotkę profilową która ukazuje się z lewej strony postów ale już znalazłem. Przepraszam za zamieszanie - jakoś nie odnajduje się jeszcze w nowej szacie graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 12 minut temu, okonhel napisał: Trochę niejasno napisałem - chodziło mi o fotkę profilową która ukazuje się z lewej strony postów ale już znalazłem. Przepraszam za zamieszanie - jakoś nie odnajduje się jeszcze w nowej szacie graficznej. Spoko. Przejrzyj cały ten temat- jest tu sporo wskazówek dotyczących obsługi. W razie problemów pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Luzik okonhel, jak czegoś nie ma wprost napisane to na pewno znajdzie się ktoś co pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Od wczoraj mamy nową "zaślepkę" avatara tzn. obrazek, który wyświetla się przy nicku użytkowników jeśli nie mają ustawionego swojego avatara. Obecny nawiązuje ściśle do naszego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper121 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Mam pytanie co do Mapy Łowisk jak dodac swoje łowisko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 2 godziny temu, Camper121 napisał: Mam pytanie co do Mapy Łowisk jak dodac swoje łowisko? Łowiska można dodawać z poziomu administratora. Użytkownik może oznaczyć swoją pozycję na mapie. Ze względu na pilniejsze prace związane z modernizacją portalu, oznaczonych zostało na razie tylko kilka łowisk, ale z czasem pojawią się wszystkie najpopularniejsze łowiska. Idea jest taka, że planując np. urlop mogę zobaczyć na mapie jakie łowiska są w najbliższej okolicy. Klikając w marker przeskakuję nie do suchego opisu- jak to się zdarza na innych stronach wędkarskich, ale do konkretnego tematu z dyskusją o tym łowisku. Dodatkowo można zobaczyć którzy użytkownicy mieszkają w okolicy i spróbować od nich uzyskać jakąś dodatkową informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Września 2020 Autor Share Napisano 1 Września 2020 W ostatnich dniach na forum i portalu dokonane zostało sporo prac związanych z rozwiązaniem kilku mniejszych i większych problemów technicznych. Z rzeczy widocznych dla użytkowników- został rozwiązany problem z datowaniem postów oraz wdrożony został certyfikat SSL, dzięki czemu strony haczyk.pl wyświetlają się jako bezpieczne. Bardzo proszę o info w przypadku jakichś problemów z korzystaniem z forum lub portalu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 Dziś miała miejsce dość duża aktualizacja forum. Jeżeli zauważycie jakieś problemy, proszę o info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Września 2020 Autor Share Napisano 14 Września 2020 Pierwsze problemy rozwiązane. @peekol i @Ras al Ghuldziękuję za szybką informację o błędach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Nie w sprawie błędów, tylko o problemach chcę wspomnieć. Za każdym razem, gdy są prowadzone prace modernizacyjne na portalu, to coś ucieka, coś staje się niedostępne itp. Głównie chodzi o korzystanie z telefonu. Tym razem nie wyświetlają się zdjęcia. Część jest podlinkowana a część jest białą dziurą między tekstami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Września 2020 Autor Share Napisano 15 Września 2020 3 godziny temu, jaceen napisał: Głównie chodzi o korzystanie z telefonu. Tym razem nie wyświetlają się zdjęcia. Część jest podlinkowana a część jest białą dziurą między tekstami. Czy ktoś jeszcze ma ten problem na telefonie? Dajcie proszę znać również jeśli wszystko u Was ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 4 godziny temu, tomek1 napisał: Czy ktoś jeszcze ma ten problem na telefonie? Dajcie proszę znać również jeśli wszystko u Was ok. Być może problem już rozwiązany bo u mnie na tel zdjęcia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Ja u siebie też nie widzę tego problemu (Chrome na Android 10). Może napisz @jaceen na której stronie tak masz to sprawdzę konkretne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Zaglądnąłem na kilka stron z dolnośląskimi tematami. Wygląda to, jak poniżej. albo zdjęcia w ogóle nie widać. Być może archaiczna Nokia nie nadąża za nowościami. Ja jednak nie będę się ścigał z technologią;) O zalogowaniu się na tele mogę w dalszym ciągu tylko pomarzyć;) Windows Phone 8.1 Update 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 U mnie tak wygląda ten sam fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 1 godzinę temu, jaceen napisał: Zaglądnąłem na kilka stron z dolnośląskimi tematami. Wygląda to, jak poniżej. albo zdjęcia w ogóle nie widać. Być może archaiczna Nokia nie nadąża za nowościami. Ja jednak nie będę się ścigał z technologią;) O zalogowaniu się na tele mogę w dalszym ciągu tylko pomarzyć;) Windows Phone 8.1 Update 2 Miałem nokie lumie z win phone8.1 Niestety ten system nie jest już wspierany. Mało co na nim działa. Zmieniłem na nokie z androidem i dodałem poprzedni post z telefonu. Także można się zalogować i dodać fotkę ale niestety nie z win phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 U mnie też jest ok, tak samo jak u @Ras al Ghul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 U mnie na Xiaomi jest wsio okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 15 Września 2020 Share Napisano 15 Września 2020 Godzinę temu, Ras al Ghul napisał: Miałem nokie lumie z win phone8.1 Niestety ten system nie jest już wspierany. Mało co na nim działa. To mam potwierdzone, że to u mnie taka przypadłość. I stąd moje obawy, że każda aktualizacja powoduje utratę kolejnych funkcji na tym systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Wygląda na to, że moje problemy przeglądania forum z telefonu mam za sobą. Dziękuję Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 10 minut temu, jaceen napisał: Wygląda na to, że moje problemy przeglądania forum z telefonu mam za sobą. Dziękuję Tomku. To dobrze, że pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi