Booryss Napisano 17 Marca 2018 Autor Share Napisano 17 Marca 2018 Poperów przybawa. Nasypało śniegu na ryby się nie chciało iść to kilka poperków ukręciłem 😎 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 22 Marca 2018 Autor Share Napisano 22 Marca 2018 Stałem się szczęśliwym posiadaczem takich cudeniek Jak będę kiedyś miał wolne ze trzy dni to też taką ukręcę haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 23 Marca 2018 Share Napisano 23 Marca 2018 7 godzin temu, Booryss napisał: Stałem się szczęśliwym posiadaczem takich cudeniek Jak będę kiedyś miał wolne ze trzy dni to też taką ukręcę haha Obiecanki cacanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Maja 2018 Share Napisano 19 Maja 2018 Ostatnio jakoś nie ciągnie mnie do łowienia muchą, ale motanie ich zawsze sprawia przyjemność. Pierwsze koniki i ważki do których się lepiej przyłożyłem. Wzory i sposób zaczerpnięty z sieci i po mojemu wcielone małe niuanse, które mają pomóc. Ale w czym?:))) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 20 Maja 2018 Autor Share Napisano 20 Maja 2018 Na początek trochę się pochwalę 😜 Do kolekcji sprzętu muchowego wyleciał ramki na ścianę. Wzory z pod ręki mistrza do naśladowania. Ehh sporo jeszcze muszę trenować 😎 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 20 Maja 2018 Autor Share Napisano 20 Maja 2018 Niedziela, sklepy zamknięte nudaa... Syna lenistwo ogarnia nigdzie tyłka nie chce mu się ruszyć 😕 tylko granie mu w głowie... Wyciągam imadło i uzupełniam zapasy. Młodego chyba paraliż jakiś dopadł nagle burczy pod nosem czy on też może coś ukręcić? Reakcja natychmiastowa 5 sekund to trwało jak graty były odgarnięte i stało drugie imadło 😎 Tym sposobem Młody ukręcił w 98% 2 samodzielne strimerki bardzo przypominające zamierzony cel. 💪 W między czasie ja zrobiłem takie tam Młody padawan dał popis motania bobinką. Szok że wogule się zainteresował może jeszcze coś z tego będzie i zarazi się na dobre😀 ood Ojca wariata😎 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 Oby kręcił łowniejsze niż Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 22 Maja 2018 Share Napisano 22 Maja 2018 W dniu 20.05.2018 o 13:22, Booryss napisał: Wyciągam imadło i uzupełniam zapasy. Nie przesadzasz z tymi zapasami ? Brawo junior!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2018 Dzisiejszy wieczór zawaliłem przed imadłem. Jacen ciągnął mnie nad wodę ale... Jest jeden taki na forum wyszczekany z ciętą ripostą co ubłagał abym przyniósł karton z ozdobami choinkowymi bo mu się jigi na wzdręge kończą i do zimy nie wytrzyma... 😎 To muchnołem owemu gościowi kilka choinkowych ozdób. 😀😜 Niby coś na nie łowi? Ale jak? Jak ja je robię tak aby nic nie zlowił... 😎 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 15 Czerwca 2018 Share Napisano 15 Czerwca 2018 Całkiem ładny torcik Różowa wełna ? Czyżbyś poświęcił ulubiony sweter 😜😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2018 W sobotę znalazła się luka czasowa to muchnołem kilka brzydali na większego rybola. Kolory agresywne ale takie miały być 😎 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 13:42, ESSOX napisał: Całkiem ładny torcik Różowa wełna ? Czyżbyś poświęcił ulubiony sweter 😜😂 Wełna z twojej zimowej czapki na ryby nie zwróciłeś uwagi ze zaginęła? A tak poważnie ogony bombek są z marabuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 16 Maja 2019 Share Napisano 16 Maja 2019 Dzień dobry napiszę tutaj bo czas przed imadełkiem mnie czeka. Czy ktoś się spotkał z taką kapką: https://bogdangawlik.pl/product-pol-17340-Wapsi-Ewing-Grizzly-Half-Capes.html Proszę o opinie czy to się do czegoś nadaje. Chciałbym kupić kapkę w kolorze Natural Grizzly. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 16 Maja 2019 Share Napisano 16 Maja 2019 @Booryss masz coś dla kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 18 Maja 2019 Autor Share Napisano 18 Maja 2019 Kolega właśnie nabył ładna kapkę genetyczną. Może się pochwali co tam z imadła spadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Maja 2019 Share Napisano 23 Maja 2019 Nasz kolega @Booryss bierze udział w konkursie na najlepszą muchę. Zachęcam do głosowania na piękną przynętę Booryssa. Żeby oddać głos, należy kliknąć w poniższy link i polubić zdjęcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 1 Czerwca 2019 Share Napisano 1 Czerwca 2019 W dniu 18.05.2019 o 21:10, Booryss napisał: Może się pochwali co tam z imadła spadło. Dzień dobry Chwalić się nie ma czym bo straszne paskudy ale coś tam spadło z imadła bo w poniedziałek jadę na górską 😈 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Marex jest nieźle 👍☺️ jeszcze że 100 i będzie idealnie. U mnie też co nieco spadło z imadełka☺️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 20 Lipca 2021 Share Napisano 20 Lipca 2021 Trochę ponadczasowej klasyki (MB Female, Coachman, IBD) i pomysł własny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi