Booryss Napisano 17 Marca 2018 Autor Napisano 17 Marca 2018 Poperów przybawa. Nasypało śniegu na ryby się nie chciało iść to kilka poperków ukręciłem 😎 4 Cytuj
Booryss Napisano 22 Marca 2018 Autor Napisano 22 Marca 2018 Stałem się szczęśliwym posiadaczem takich cudeniek Jak będę kiedyś miał wolne ze trzy dni to też taką ukręcę haha 1 Cytuj
Odys80 Napisano 23 Marca 2018 Napisano 23 Marca 2018 7 godzin temu, Booryss napisał: Stałem się szczęśliwym posiadaczem takich cudeniek Jak będę kiedyś miał wolne ze trzy dni to też taką ukręcę haha Obiecanki cacanki 1 Cytuj
jaceen Napisano 19 Maja 2018 Napisano 19 Maja 2018 Ostatnio jakoś nie ciągnie mnie do łowienia muchą, ale motanie ich zawsze sprawia przyjemność. Pierwsze koniki i ważki do których się lepiej przyłożyłem. Wzory i sposób zaczerpnięty z sieci i po mojemu wcielone małe niuanse, które mają pomóc. Ale w czym?:))) 4 Cytuj
Booryss Napisano 20 Maja 2018 Autor Napisano 20 Maja 2018 Na początek trochę się pochwalę 😜 Do kolekcji sprzętu muchowego wyleciał ramki na ścianę. Wzory z pod ręki mistrza do naśladowania. Ehh sporo jeszcze muszę trenować 😎 3 Cytuj
Booryss Napisano 20 Maja 2018 Autor Napisano 20 Maja 2018 Niedziela, sklepy zamknięte nudaa... Syna lenistwo ogarnia nigdzie tyłka nie chce mu się ruszyć 😕 tylko granie mu w głowie... Wyciągam imadło i uzupełniam zapasy. Młodego chyba paraliż jakiś dopadł nagle burczy pod nosem czy on też może coś ukręcić? Reakcja natychmiastowa 5 sekund to trwało jak graty były odgarnięte i stało drugie imadło 😎 Tym sposobem Młody ukręcił w 98% 2 samodzielne strimerki bardzo przypominające zamierzony cel. 💪 W między czasie ja zrobiłem takie tam Młody padawan dał popis motania bobinką. Szok że wogule się zainteresował może jeszcze coś z tego będzie i zarazi się na dobre😀 ood Ojca wariata😎 7 Cytuj
Odys80 Napisano 22 Maja 2018 Napisano 22 Maja 2018 W dniu 20.05.2018 o 13:22, Booryss napisał: Wyciągam imadło i uzupełniam zapasy. Nie przesadzasz z tymi zapasami ? Brawo junior!!! Cytuj
Booryss Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Napisano 14 Czerwca 2018 Dzisiejszy wieczór zawaliłem przed imadłem. Jacen ciągnął mnie nad wodę ale... Jest jeden taki na forum wyszczekany z ciętą ripostą co ubłagał abym przyniósł karton z ozdobami choinkowymi bo mu się jigi na wzdręge kończą i do zimy nie wytrzyma... 😎 To muchnołem owemu gościowi kilka choinkowych ozdób. 😀😜 Niby coś na nie łowi? Ale jak? Jak ja je robię tak aby nic nie zlowił... 😎 4 Cytuj
ESSOX Napisano 15 Czerwca 2018 Napisano 15 Czerwca 2018 Całkiem ładny torcik Różowa wełna ? Czyżbyś poświęcił ulubiony sweter 😜😂 Cytuj
Booryss Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Napisano 17 Czerwca 2018 W sobotę znalazła się luka czasowa to muchnołem kilka brzydali na większego rybola. Kolory agresywne ale takie miały być 😎 1 Cytuj
Booryss Napisano 17 Czerwca 2018 Autor Napisano 17 Czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 13:42, ESSOX napisał: Całkiem ładny torcik Różowa wełna ? Czyżbyś poświęcił ulubiony sweter 😜😂 Wełna z twojej zimowej czapki na ryby nie zwróciłeś uwagi ze zaginęła? A tak poważnie ogony bombek są z marabuta. Cytuj
Marex Napisano 16 Maja 2019 Napisano 16 Maja 2019 Dzień dobry napiszę tutaj bo czas przed imadełkiem mnie czeka. Czy ktoś się spotkał z taką kapką: https://bogdangawlik.pl/product-pol-17340-Wapsi-Ewing-Grizzly-Half-Capes.html Proszę o opinie czy to się do czegoś nadaje. Chciałbym kupić kapkę w kolorze Natural Grizzly. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
Booryss Napisano 18 Maja 2019 Autor Napisano 18 Maja 2019 Kolega właśnie nabył ładna kapkę genetyczną. Może się pochwali co tam z imadła spadło. Cytuj
tomek1 Napisano 23 Maja 2019 Napisano 23 Maja 2019 Nasz kolega @Booryss bierze udział w konkursie na najlepszą muchę. Zachęcam do głosowania na piękną przynętę Booryssa. Żeby oddać głos, należy kliknąć w poniższy link i polubić zdjęcie. 2 Cytuj
Marex Napisano 1 Czerwca 2019 Napisano 1 Czerwca 2019 W dniu 18.05.2019 o 21:10, Booryss napisał: Może się pochwali co tam z imadła spadło. Dzień dobry Chwalić się nie ma czym bo straszne paskudy ale coś tam spadło z imadła bo w poniedziałek jadę na górską 😈 3 Cytuj
Booryss Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Napisano 2 Czerwca 2019 Marex jest nieźle 👍☺️ jeszcze że 100 i będzie idealnie. U mnie też co nieco spadło z imadełka☺️ 2 Cytuj
tom@ha Napisano 20 Lipca 2021 Napisano 20 Lipca 2021 Trochę ponadczasowej klasyki (MB Female, Coachman, IBD) i pomysł własny 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi