kadziul Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 No i udało zaliczyć się kilku godzinny wypad nad Noteć, szału nie było, każdy zaliczył po 2 rybki, ale i tak wszystkim poprawiły się humory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 @kadziul Nie wiedziałem, że masz kanał na YT. Subskrybcja zrobiona Sam film super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 Ostatni dzień dzisiaj łowiliśmy. Jak na pierwszy raz na trociach i do tego w morzu myślę że połowiliśmy na grubo ;). Jutro zmierzamy w stronę Polski Wesołych ! Ps. Jak się ogarnę napiszę relacje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 4 godziny temu, tomek1 napisał: @kadziul Nie wiedziałem, że masz kanał na YT. Subskrybcja zrobiona Sam film super! Nie ma się czym chwalić, po prostu kanał powstał spontanicznie i do dziś sobie jakoś funkcjonuje. Raz na jakiś nieokreślony czas, wrzucam filmik z wypraw, nic na siłę. Po prostu bawię się tym. Dzięki za subskrybcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 27 Marca 2016 Share Napisano 27 Marca 2016 8 godzin temu, Robal napisał: Ja już nęcę miejscówkę na lina . Wczoraj zaobserwowałem bąblowanie, także jestem dobrej myśli Liny, jak pogoda dopisze, zacznę nęcić w połowie kwietnia - mam wytypowane 2 miejsca. A w piątek byłem karmić rybki - bąblowało jak w środku lata, tylko nie wiem czy to liny, w miejscu gdzie nęcę złapałem lina, ale jest dość głęboko - 4,5 m.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 W końcu coś konkretnego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Artech, piękny! Na swojaka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 @artech gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 artech gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @artech piękny krople,ja wczoraj poszedłem na płotki, w zanętę weszła sama drobnica, jakimi, kąpiele,plotki i wzdręgi, na federacji usiadła dwa byczki. Dzisiaj powtórka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Uważam, że sezon rozkręcił się w pełni i sezon 2016 uważam za oficjalnie otwarty! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @pawciobra ładnie połowiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @tomek1 Dzięki, staram się jak mogę aby coś połowić, a jeszcze bardziej, żeby uchwycić jakieś sensowne ujęcia by wrzucić coś na forum. Czasami mam wrażenie, że ciężej jest złapać dobre zdjęcie niż rybę na haczyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 17 minut temu, pawciobra napisał: @tomek1 Dzięki, staram się jak mogę aby coś połowić, a jeszcze bardziej, żeby uchwycić jakieś sensowne ujęcia by wrzucić coś na forum. Czasami mam wrażenie, że ciężej jest złapać dobre zdjęcie niż rybę na haczyk To prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @paciwbora gratuluję,nie mogę się doczekać kiedy lechole zaglądną do mojej miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Dzisiaj 4h nad wodą, bez brania - bardzo mocno wiało, może dlatego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 51 minut temu, mikwed1 napisał: Dzisiaj 4h nad wodą, bez brania - bardzo mocno wiało, może dlatego. Chyba zmiana pogody. Przed ociepleniem ryby były aktywne a od wczoraj teść, który jeździ na okrągło- już nie miał brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKRK Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 2 godziny temu, tomek1 napisał: Chyba zmiana pogody. Przed ociepleniem ryby były aktywne a od wczoraj teść, który jeździ na okrągło- już nie miał brań. cała prawda, ja też miałem wiecej brań przed ociepleniem niż jak już wyszło słoneczko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Dzięki Panowie @Gofer tym razem nie na swojaka. Wyskoczył spod zatopionego drzewa do Executora 5 cm w kolorze pstrąga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OkoniowyBartus Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Cześć, jestem tutaj nowy. Nie znalazłem żadnego wątku w stylu "powitalnia" więc napiszę coś tutaj; (proszę wybaczyć z góry jeśli takowy istnieje..) Jestem Bartek, mam 23 lata (w maju ) i jestem zakochany w okoniach. Łowię je wszędzie gdzie się da ; ) Prowadzę bloga -> okoniowybartus.blogspot.com. Zgodnie z tytułem wątku wkleję trochę ryb z marca ; ) W tym roku złowiłem ponad 50 szt. okoni 30+ i kilkanaście +35. Niestety 40 nie przekroczyłem, ale może po tarle uda się coś wydłubać bo co roku coś z 4 wpada ; ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @OkoniowyBartus jest powitalnia, ale witamy i tutaj. Gratuluję pięknych ryb i zachęcam do aktywności na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @OkoniowyBartus gratuluję pasiaków.A poniżej moje dzisiejsze wypociny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Witam, udało mi się wyskoczyć w świeta w rodzinne strony nad Dunajec, nowe BP: Trochę mniejszy: Rybki spinningowe ale pierwsze szlify z muchówką w ręku też były ;): Kilka fotek kapitalnych i pieknych miejsc: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 @michalvcf tu masz opisane Jak wstawiać zdjęcia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Dzieki! naprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi