Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano odwiedziłem płociową miejscowkę i nie miałem nawet brania,po 15 podszedłem spróbować jeszcze raz i w końcu brały, złowiłem 15 płotek i wzdręgę.

• Super 2
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Lechur1, fajny wynik. Mam wrażenie, że co roku na wiosnę na tej miejscówce się mijamy. Próbowałeś może przy ujściu łowić?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Napisano
22 minut temu, pankowaty napisał:

Lechur1, fajny wynik. Mam wrażenie, że co roku na wiosnę na tej miejscówce się mijamy. Próbowałeś może przy ujściu łowić?

Tam tylko ze spinem latam,ale w tym roku po tarle leszczy chcę tam ponęcić kuku i zapolować na łopaty.

• Super 1
Napisano
2 godziny temu, pawciobra napisał:

Pod koniec wędkowania moje pinki pobrał taki wariat :)

Piękny lech, graty

Napisano
14 minut temu, pawciobra napisał:

nie powiem, bo nie wiem. W tym roku nie biorę udziału w GP więc nie bawiłem się w mierzenie oraz ważenie :)

Dlaczego odpuszczasz GP?:(

Napisano

Gratki Panowie, ja wczoraj zaliczyłem popołudniowy wypad nad Wartę w poszukiwaniu białej ryby i jestem zadowolony. Na spławiczek brały płotki, największe po ok. 25cm, z gruntu przywalił leszczyk 34cm i kilka płoci i krąpi. Zabawa przednia. Siedziałem od 15 aż do zmroku. Łowiłem na kuku i pinkę, a najlepiej brały jak na haczyku było i to i to.

pZdr

• Super 2
Napisano

Lechur1, ja też byłem i też zero brań. Przeniosłem się na barki 1, było nieznacznie lepiej, jeden okoń na brzegu.

• Super 1
Napisano
O 11.03.2016o17:10, pawciobra napisał:

nie powiem, bo nie wiem. W tym roku nie biorę udziału w GP więc nie bawiłem się w mierzenie oraz ważenie :)

A to czemu? Fajne rybki łowisz i jak widać w GP2015 zamieszałeś dość mocno.

Konkurs chyba wymaga uczestników a nie zawsze dane jest nam wygrywaćB)

• Super 1
Napisano
56 minut temu, Gofer napisał:

Pstrągi powoli nabierają masy, pojawiają się też już powoli żaby.

40-41 cm.

Dajesz czadu! Gratulacje! ;)

Napisano

Powiem trochę jak Małysz;) Koncentruje się tylko na tym by raz w tygodniu wyskoczyć na ryby na trzy-cztery godziny i mam z tego duuuzo radosci:)

• Super 2
Napisano

Dzisiaj znów na zero,na szczęście łowiłem z kuzynem,który zabrał browarki i jakoś czas leciał, jedyne ryby jakie widzieliśmy to szczupaki,które się bzykały obok mojego stanowiska. Gofer gratuluję kropek.

• Super 1
Napisano
O 11.03.2016o17:25, tomek1 napisał:

Dlaczego odpuszczasz GP?:(

Często miarki ze sobą nie mam, bo raz na ryby się wybiorę z plecakiem, a raz z torbą i często zapominam ją przełożyć. Z poprzednich GP wiem, że takie zgłaszanie ryb bez miarki, było kłopotliwe w weryfikowaniu dla Robala, więc stwierdziłem, że sobie odpuszczę :P

Napisano

Środa - 2h nad wodą - 3 brania, bez ryby, Czwartek - 3h nad wodą - 2 brania i Jazik 30 cm, dzisiaj 2h - płotka 28 cm + Jazik 30 cm, - coś mnie omijają większe ryby. Polowałem na Jazie z Grochem.

Napisano

Dzisiaj, po całym tygodniu na zero,udało mi się złowić trzy płocie,jedna uciekła z haczykiem.Ryby brały dosłownie 15minut.Większej zabrakło 2cm do 40.

DSC_0006.JPG

• Super 4