Mariusz1 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Proszę o pomoc w identyfikacji tych gum jeżeli ktoś ich używał (używa) lub wie coś na ich temat. Jaka firma i jaki model. Serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Wyglądają na fishuntery od Mikado, ale nie mam pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Października 2016 Autor Share Napisano 17 Października 2016 To już jakaś wskazówka dziękuje proszę o wszelkie info..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Na sto procent to nie fishuntery, bardziej mi to wygląda na coś z berkley lub nawet sebile. Gdzieś w domu mam katalogi potem przeglądne i może znajde to ci napisze co to za model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Chyba znalazłem, moim zdaniem są to gumy firmy mistrall model dominator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Potwierdzam - to Mistrall Dominator - fajne kopytka, lubią je szczupaki, sandacze i większe okonie, Zdarza się że na białego lub perłowego ładny boleń wyjdzie z głębszej wody - mi niestety wyprostował hak od główki jigowej bo szukałem sandacza i miałem przykręcony hamulec ale "kopnięcie" zrobiłoby wrażenie na niejednym wędkarzu. Wadą przynęty jest jej dziwny zapach gdy jest nowa, na szczęście słabszy niż przynęt Traper i łatwiej się go pozbyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Dziekuje koledzy po fachu za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wafik Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 na pewno nie fishunter, mam ich wiele, nie mają takich ślepków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Żeby nie otwierać nowego tematu - napiszę tu. Dziś małe porządki w pudełkach okoniowych i uszczuplanie zawartości do podstawowego zestawu na ostatnią prostą przed końcem sezonu. Zauważyłem ciekawą różnicę między Cannibalami od SG. Oba kupione na popularnym portalu aukcyjnym, ale z różnych źródeł. Jeden opisany na boku i długość podana na ogonku, drugi z informacjami na podstawie ogona (kopycie). Zastanawiam się czy to po prostu zmiany w poszczególnych partiach, ale zmiany w SG, czy jednak ktoś mi wcisnął jakąś dobrą chińską kopię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 1 godzinę temu, moczykij napisał: Zastanawiam się czy to po prostu zmiany w poszczególnych partiach, ale zmiany w SG, czy jednak ktoś mi wcisnął jakąś dobrą chińską kopię? Nie mogę odczytać napisów na tej niebieskiej, ale byłbym skłonny powiedzieć, że to guma z popularnej firmy na AliExpress. Meredith? Ale też mam wątpliwości, bo na gumach Meredith nie widziałem do tej pory napisów. A może to kopia Meredith z napisami sugerującymi o SG?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 7 Listopada 2021 Share Napisano 7 Listopada 2021 Podkręciłem nieco fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi