ESSOX Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 O 29.05.2017 o 14:12, kepes53 napisał: Chyba w regulaminie jest jasno okreslona.. Ploc 25 cm Jaź 30 cm Moze przegladales kolego regulamin z 2016 roku;) Sugerowałem się tabelką w tym wątku strona 1-2. Nawet nie widziałem tego regulaminu dlatego miałem wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2017 Panowie, zwracam uwagę na obowiązek umieszczania zgodnie z regulaminem Cytuj zdjęcie przedstawiające wędkarza i rybę lub zdjęcie z uwiecznioną obok ryby miarką, kołowrotkiem, częścią wędziska lub innym przedmiotem powszechnego użytku ale takie, aby dany okaz można było zidentyfikować i ocenić. Prowadzimy koleżeńską rywalizację, ale aby zaoszczędzić pracy w ocenie ryb moderatorowi Robalowi i dbać o atmosferę naszej zabawy, przestrzegajcie proszę tego punktu regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Czerwca 2017 Share Napisano 21 Czerwca 2017 Jeszcze jest kilka dni na poprawienie wyników w kleniach. Do małego zestawu woblerków dokładam jeszcze kowala. Wobler sprawdza się na okoniach i kleniach. Ostatnio wymacałem miejscówkę, gdzie białoryb również chętnie go zagryza. Obiecałem, że pod koniec czerwca biorę się ostro do roboty. Nie będzie ze mną lekko:) Będę bronił zestawu na poczet następnej rundy w rywalizacji okoniowej;) Poproszę Robala, aby zaktualizował mini tabelkę w rywalizacji "kleń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 O 21.06.2017 o 11:40, jaceen napisał: Poproszę Robala, aby zaktualizował mini tabelkę w rywalizacji "kleń". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Kiedy będzie można zgłaszać ryby do II tury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Zanim nadejdą oficjalne wyniki z kategorii kleń, to przypominam, że w kolejnej rundzie kontynuujemy rywalizację w kategorii okoń. Czyli łowca sześciu największych okoni (suma ich długości) wygrywa a ja postaram się do końca rundy skompletować woblerki dla najlepszego w tej kategorii. Jeżeli okaże się, że w kleniu za I rundę jakimś cudem wygram, to cały pakiecik z automatu przechodzi na poczet nowej okoniowej rywalizacji. Rękawica rzucona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Przepraszam za zwłokę, nie widziałem powyższego posta. Tak się prezentują wyniki w kat. kleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 To sytuacja jest jasna:) Dzięki Robal za tabelkę. Wygląda, że zestaw obroniłem na poczet rywalizacji okoniowej. I podobnie, jak w kategorii kleń powalczymy w okoniach. 6 największych okoni (suma ich długości) wygra zestaw woblerów pod te ryby. Oczywiście, jak ktoś złowi 4 czy 5 i będą w sumie miały więcej niż 6 ryb konkurencji, to wygra ta osoba. Nie liczymy bonusów i innych dodatków. Liczą się gołe centymetry i maksymalnie 6 ryb. Zestaw woblerków odłożyłem i do końca drugiej tury postaram się jeszcze o inne. Znajdę chwilę, to przedstawię całość na obecny stan. Ja już dzisiaj postaram się o komplet do tabelki. Ciekawe, czy uda się i czy z gęby nie robię cholewy;) PS Zestaw zwiększył się o czarnego woblerka w żółte kropki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 22 Października 2017 Share Napisano 22 Października 2017 Widziałem trochę zgłoszonych okoni do GP. Czy mogę prosić Robala, żeby wkleił aktualną punktację w kategorii okoń2017. Osobiście chciałbym zakończyć wynikiem sześciu powyżej trzydziestu centymetrów. Jeszcze nie udało się przekroczyć tego wymiaru. Z tego, co zapisałem sobie, to mam 4x27 i 2x28. Powoli dokładam po centymetrze:) A zestaw woblerów dla najlepszego łowcy okoni niedługo powiększy się o następnego owada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 1 Listopada 2017 Share Napisano 1 Listopada 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Dzięki za tabelę. Dla urozmaicenia zestawu zrobię poppera na okonie. Do końca sezonu spokojnie mogę go wypieścić tak, aby nie sprawiał kłopotu zwycięzcy. Do tego chyba miałem dorzucić żuka. Mam gotowe. Pod koniec pokażę cały zestaw. Tak przypuszczałem, żeby wygrać okoniową kategorię, trzeba będzie uzbierać średnią ponad 30cm. Na obecną chwilę KrzysiekG wyśrubował wynik i średnia 34, to mało:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Eee tam wyśrubował, miałem jednodniowy dzień szczęścia i tyle. Sidły 39, 42 i straciłem sztukę 45+....... A tak to nie mogę się przebić przez 30 cm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Listopada 2017 Share Napisano 18 Listopada 2017 To mamy komplet przynęt. Dzisiaj wrzuciłem poppera do wody. Sam siebie zaskoczyłem, że tak dobrze blumka:) Do tego na pierwszym planie żuk, którego obiecałem dołączyć do pakietu. Teraz pozostało tylko złowić 6 fajnych okoni i zestaw ląduje u zwycięzcy kategorii. Jeżeli Budek zgłosi swoją czterdziestkę, to może w czołówce zrobić się ciekawie. Ja niestety stanąłem w miejscu:) Ciężko nadrobić taką różnicę. Czterdziestka robi robotę:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Mogę prosić o bieżące wyniki w kategorii okoń? Ciekawe, czy KrzysiekG obronił się przed atakiem Budka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Jacku brakuje mi 4cm. Jak mi się w pracy nie popieprzy to od piątku idę polować na garby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Hehe.. jak znam Krzyska to tanio skory nie sprzeda Mysle ze kolejne okazy to tylko kwestia czasu 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 5 Grudnia 2017 Share Napisano 5 Grudnia 2017 A pewnie, że tanio skóry nie sprzedam. Jedynie dwa mankamenty mam, pierwszy co pewnie każdy niesamowity brak czasu....... i drugi jak się przestawić na garbusy jak piękne zedy sobie podżerają przed zimą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 Przepraszam Panowie, wypadła mi z głowy ta rywalizacja. Poniżej aktualna tabelka. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Grudnia 2017 Share Napisano 14 Grudnia 2017 U mnie okonie 2x40 dałyby 203 pkt. To i tak mało. Bardziej marzy się dołowienie jeszcze trzech trzydziestek. Jestem realistą. Na pierwszy okoniowy sezon byłbym zadowolony. Budek ma duże szanse podbić wynik. Do remisu brakuje sztuki 33,5cm. Jednak o te większe teraz trudniej. Jakiś zastój. Gdy będzie remis, to dzielicie się:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 No niestety ciężko o te duże bynajmniej u mnie ale nie poddaje się przed nami jeszcze święta a wtedy będę koło żwirowni to chyba ostatnia deska ratunku ale mam obawy że złapie mróz. Dzielić się napewno nie będziemy 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 15 Grudnia 2017 Share Napisano 15 Grudnia 2017 Jaceen rozbujaj fantazje i ją spełnij w postaci 3 x 40 cm..... czego Ci życzę szczerze Budek nie tylko u Ciebie ciężko o te duże, w tym tygodniu tylko jeden podrostek a resztę gdzieś wymiotło... 5 godzin temu, Budek napisał: Dzielić się napewno nie będziemy 😋 Skąd ta pewność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Stycznia 2018 Share Napisano 2 Stycznia 2018 Panowie! Zmieniło się coś w punktacji? Ja chyba dwa punkty dorzuciłem. Na tyle umiejętności wystarczyło:) Jak czołówka? Komu gratulować i gdzie kopertę adresować?:) PS Ciągniemy pomysł dalej? Okoń? Kleń? Pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepes53 Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 10ty minal to chyba nadszedl czas na podsumowanie naszych zmagan w 2017 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Stycznia 2018 Share Napisano 11 Stycznia 2018 I dowiemy się kto wygrał w kategorii okoniowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Stycznia 2018 Share Napisano 15 Stycznia 2018 Proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi