_barti_ Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Czy ulga młodzieżowa 50 procent przysługuje na wszystkich łowiskach? Może Pani wstawić cały cennik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Pani wstawić cały cennik ?Jak juz to tylko na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 7 Kwietnia 2009 Share Napisano 7 Kwietnia 2009 dziękuje pani Justyno za odpowiedz . troszkę mnie to uspokoiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 hej koledzy jak tam smingus? mam pytanko słyszał ktoś morze o jakichś formularzach do wypełniania ze niby to jakie ryby się wyłowiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 koledzy bylem dziś w Kołudzie malej wjeżdżałem kolo sklepu . i wiecie co wam powiem tylko jedno ze dojazd do jeziora to jedno wielkie nieporozumienie. mam zdjęcia gdyby ktoś chciał.bo nie wiem czy można tutaj wstawić je. w zeszłym roku dojazd był ok a w tym jest drużka przez siane pole która nie wiem czy można przejechać ta cześć drogi kolo tych porozbieranych budynków jest zaorana , po orany jest tez teren przy wjeździe na tamę pod sam brzeg jeziora. proszę teraz panią Justynę o wypowiedz co inter fisz jako gospodarz wody ma zamiar coś z tym zrobić ? podzielił jezioro na jakieś śmieszne strefy podobno żeby był łatwiejszy dostęp . pytam wiec gdzie tu logika? a po za tym woda czysta czas zacząć wyprawy tylko ze do Kołudy koledzy to jak tak dalej pójdzie to nie wjedziemy proszę o komentarze w tej sprawie . jeśli ktoś sobie życzy prześle foty na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 13 Kwietnia 2009 Share Napisano 13 Kwietnia 2009 No teraz akurat tam jest dojazd autem kiepski, bardzo kiepski. Co do tego co na pakoskim. Rusza się karasie (tu dodam, że kumpel złapał kilka dni temu takiego 37 cm , mam fotki) wzdręgi, płotki i leszcze (do 40cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandałczowiec Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 hej wielie dzieki za odp. Sam też osobiście widziałem jak goście z łódki łapali piekne leszcze na pokoskim pod kolejką linowąa oprócz tego z brzegu juz płocie tezsie odzywają.Co do przejazdu na KołudzieM. to trzeba daćsobie czasu aż drogę sobie sami ujeździmy bo tam co roku tak orają żeby popsuć nam humory. damy rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 14 Kwietnia 2009 Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Jest niski stan wody, krzaki nie zalane, czy ryba ma sie gdzie wytrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 no tez myślę ze damy rade . tylko żeby bramy nie zamkli bo wtedy to już całkiem się nie da wjechać. no i pani Justyna się nie odzywa co z tym fantem jak to widzi gospodarz wody/ czyżby było tak ze my wam sprzedamy zezwolenia i koniec ? tak to nie fer moim zdaniem. a co do wody to jest niski stan można swobodnie wejść na plaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 zagląda tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ino Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 a zagląda!! jak tam połowy na pakoskim?? jakie mieliscie efekty w tym roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inter-fisch Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 no tez myślę ze damy rade . tylko żeby bramy nie zamkli bo wtedy to już całkiem się nie da wjechać. no i pani Justyna się nie odzywa co z tym fantem jak to widzi gospodarz wody/ czyżby było tak ze my wam sprzedamy zezwolenia i koniec ? tak to nie fer moim zdaniem. a co do wody to jest niski stan można swobodnie wejść na plaże. Witam, Szanowni Panowie, Zbiornik Pakoski nie jest łowiskiem komercyjnym, dlatego też jako dzierżawcy tylko i wyłącznie wody nie mamy niestety żadnego wpływu na dojazd do brzegu. Grunty wokół jeziora nie są ani naszą własnością, ani nawet przedmiotem dzierżawy. Przykro nam, że mają Panowie trudności z dojazdem, ale wierzę, że tak jak co roku znajdą Panowie wyjście z tej sytuacji, a udane połowy zrekompensują Panom te niedogodności. Pozdrawiam, Justyna Szymańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 no tak pani Justyno rozumiem to ze dzierżawicie tylko wodę ok . ale zezwolenia sprzedajecie i to za wcale nie małe pieniądze także trochę inicjatywy by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 witam . bylem w sobotę w koludzie i powiem ze coś tam bierze plotka taka średnia ale i zdarzają sie wiekrze sztuki , okonek też zaczyna wariować ale raczej dalej brzegu leszczyk mały . a poza tym nad woda przyjemnie woda czysta przejrzysta jak narazie ale zimna. wjazd nad jezioro do du...... kto ma niski samochód niech raczej uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 a Co Powiecie O Łowiskach Na Jeziorze Północnym??Gdzie warto Sie Wybrac...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ino Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 witam! na pakoskim północnym mozna dobrze połapac od strony giebni! (wjazd od strony polo) jest tam troche płytko ale na płoteczke akurat a i leszcze mozna połapac ale z gruntu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Dziś byłem 5h nad Pakoskim, Parę płotek, leszczy i krąpi, razem ok 15 ryb, Łowiłem na pszenicę, Brania były dosłownie co chwile na pickera, ale trudne do zacięcia mimo haczyka nr 14, na spławik zdecydowanie mniej brań, lecz wycholowanie ryb nie było problemem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 kolego piker i pszenica to nie bardzo dobre rozwiązanie chyba. ja pszenice stosuje na tyczkę a piker biały lub czerwony robak, na pszenice są za ostre brania i przytym nie ma pewności czy zostało coś na haczyku no ale to kwestia przyzwyczajenia oczywiście pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 W Niedziele znów wybrałem się na pakoskie, w 4h złapałem 27 ryb, razem 3,5kg łapałem na pszenice, największa rybka to leszcz 42cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Tego można nałapać do oporu. Dla mnie to nie jest ambitne. Za szczupakiem chodziłem trochę na początku maja z zerowym wynikiem. Cóż może chociaż jakiegoś węgorza złapie, na sandacza nie liczę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cassiopeya79 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Witam. Jestem początkującym wędkarzem i chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje jednodniowe zezwolenie tylko na spławik, a ile z gruntem? I jeszcze jedna sprawa. Byłem kiedyś ze znajomym popatrzeć jak on łowi, i właśnie chciałbym tam pojechać, ale nie wiem jakie zezwolenie wykupić na jaki obszar. Kontakt ze znajomym się urwał więc pytam na forum. Chodzi mi o miejsce od strony Skalmierowic. Pamiętam ze było tam kawalek asfaltu a później polna droga. Jakie potrzebuje tam zezwolenie? Kolega mówił mi, że to zatoka kołudzka, a dalej Rzadkwin, ale chcę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 Myślę, że telefon do inter coś tam, coś tam i wszystko będziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonski44 Napisano 22 Maja 2009 Share Napisano 22 Maja 2009 kolego musisz wykupić zatokę koludzka i możesz łowić od Skalmierowic i koludy plus tam na rzeczce, a co do karty na jeden dzień to w interfiszu na pewno się nie opłaca bodajże 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_Ino Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 nałapał ktoś pożadniejszych leszczy na Północnym? bo ja byłem jakies 5 razy i narazie same klapki które wypuszczam. ogolnie tylko płotki w miare ładne można połapac. a jak z drapieżnikami sprawa wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Pożądniejszych czyli jakich, ?? Przez 6 czy 7 lat jak łowie w tym jeziorze łapiąc z lądu złapałem największego leszcza 42cm tydzień temu, a głównie do 36-37cm, Jedynie z lodu ciągnę większe sztuki ponad 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi