Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za 3 dni święta!

Jak tam moi Drodzy? Karpie już w wannie pływają? Drugie połówki wygotowują bigosik? Prezenty kupione? Pochwalcie się :lol:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

U mnie w tym roku świąt nie będzie, rodzina pokłócona, dziewczyna mnie zostawiła, będę siedział w domu i jadł bigos sam. Zaoszczędzę na prezentach przynajmniej.

• Super 1
Napisano

Ja miałem spędzić z taką śnieżynką  Bez polityki, chamstwa, obłudy,  tak po prostu

A że mnie wszystko w tym roku wk,,,,,a , to chyba spędzę tak Obraz znaleziony dla: bigos zdjęciaObraz znaleziony dla: wódka Toruńska zdjęcia  Tak po za tym to spokojnych i bogatych świąt , aby Mikołaj okazał się wędkarzem i rozumiał potrzeby wędkarzy

• Super 2
Napisano

Ja święta mam zamiar spędzić nad wodą byle pogoda planów nie zepsuła. 

• Super 1
Napisano

U mnie Mikołaj w tym roku był szczodry :D a to dlatego że byłem grzeczny ;) ja już mam wolne do 2go , więc zaraz wyskakuję z kajakiem na rzekę B)

20171213_174110.jpg

• Super 2
  • 1 year later...
Napisano

No chwalić się wędkarskimi prezentami 😀 ja dostałem parę woblerów 😜 strach będzie iść nad wodę bo szczupaki same będą na brzeg wyskakiwać 😝

IMG_20181224_224708.jpg

• Super 2
  • 2 years later...