Nijam Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Za 3 dni święta! Jak tam moi Drodzy? Karpie już w wannie pływają? Drugie połówki wygotowują bigosik? Prezenty kupione? Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bułka Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 U mnie w tym roku świąt nie będzie, rodzina pokłócona, dziewczyna mnie zostawiła, będę siedział w domu i jadł bigos sam. Zaoszczędzę na prezentach przynajmniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 Ja miałem spędzić z taką śnieżynką A że mnie wszystko w tym roku wk,,,,,a , to chyba spędzę tak Tak po za tym to spokojnych i bogatych świąt , aby Mikołaj okazał się wędkarzem i rozumiał potrzeby wędkarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Grudnia 2017 Share Napisano 21 Grudnia 2017 cholera taki rozmiar lekarz mi zapisał 😁😁😁 ale niestety 😠 nfz nie refunduję takiego towaru 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 Ja święta mam zamiar spędzić nad wodą byle pogoda planów nie zepsuła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 22 Grudnia 2017 Share Napisano 22 Grudnia 2017 U mnie Mikołaj w tym roku był szczodry a to dlatego że byłem grzeczny ja już mam wolne do 2go , więc zaraz wyskakuję z kajakiem na rzekę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Grudnia 2018 Share Napisano 24 Grudnia 2018 No chwalić się wędkarskimi prezentami 😀 ja dostałem parę woblerów 😜 strach będzie iść nad wodę bo szczupaki same będą na brzeg wyskakiwać 😝 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Grudnia 2018 Share Napisano 25 Grudnia 2018 Taki malusi prezencik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Tradycja musi być 💪😜 zdrowia ( przede wszystkim )szczęścia pomyślności z okazji Bożego Narodzenia składa Wasyl vel Bogdan 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Wszystkim Forumowiczom....... Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt 🎄🎅 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 24 Grudnia 2021 Share Napisano 24 Grudnia 2021 Zdrowych i wesołych świąt panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Grudnia 2021 Share Napisano 25 Grudnia 2021 Spokojnego, radosnego świętowania:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi