Jacek Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Ja jednak przyznaję rację kocurowi, u nas, mimo że ostatnio najcieplej, to żadnej wiosny jednak nie czuć. A teraz oglądam sobie prognozę pogody na najbliższe dni i ... brrrrrr Mamy nie "Lecą żurawie" ale "Zima reaktywacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 Unises, jeszcze dojdzie do Was ta menda zima tak jak siedzi u nas. - 6 za oknem nie nastraja pozytywnie do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 maniek, pitu, pitu to u Was bo u nas krokusów i przebiśniegów nie widać Nie chcesz to nie wież ,ja nikogo nie mam zamiaru przekonywać ani udowadniać .Ps a jaziuki u was już biorą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lutego 2011 Share Napisano 16 Lutego 2011 maniek, tu wiara nie ma nic do tego. Cieszę się że chociaż u Was coś zaczyna się ruszać. U nas jeszcze nic nie ma bo zima krąży wokół Szczecina i robi niespodzianki. Ps a jaziuki u was już biorą . Osobiście chcę się o tym przekonać ale zasmarkany łażę i w tym stanie nad wodę nie nadaję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Tak, jak jeszcze z 2-3 tygodnie temu wierzyłem, że przedwiośnie tuż tuż, tak teraz, po kolejnym już dniu mocnych mrozów i wcale nieprzychylnych wiośnie prognozach trochę zapomniałem o wędkowaniu. Generalnie ani rośliny, ani ptaki w mojej okolicy nie zwiastują rychłej wiosny. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Lutego 2011 Share Napisano 17 Lutego 2011 Nie ma co się martwić na zapas. Zima wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Zima wraca Rozumiem że te białe cholerstwo które dzis spadło to twoja sprawka po co było krakać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 U nie to samo, ba nawet dalej sypie. kocur ale masz krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 białe cholerstwo które dzis spadło to twoja sprawka Od jutra zaczynam też sprowadzać koklusz i gradobicie kocur ale masz krechę Nic pod moim awatarem nie zauważyłem U mnie też lekko sypie. Muszę dopracować celność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 madi napisał/a: kocur ale masz krechę Nic pod moim awatarem nie zauważyłem Bo to taka krecha umowna Qrde chora jestem, Klusce zęby wyłażą i to wszystkie 3 na raz, sama bidula chyrla jeszcze. Szlag by trafił, a tu jeszcze jakieś G pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 To witam w klubie zasmarkanych ofiar zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2011 Share Napisano 2 Marca 2011 Widział może już coś ktoś?t.zn. pierwsze odrętwiałe muchy wygrzewające się przy szybie,może świeże kretowiska, jakieś powracające ptaki Obserwuję już ptaki budujące gniazda i... dziwię się trochę bo po tej stronie, okna nigdy nie widziały promieni słonecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Czyżby coś się szykowało? Słyszałem dziś skowronka, słoneczko ładnie świeci. Miło się zaczyna robić na powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Słyszałem dziś skowronka Ja codziennie jak tylko oczy otworzę to słyszę dwie napierdzielające papużki A tak poważnie... idzie wiosna idzie to widać po stratach w garderobie mojego syna. Pogoda dopisała, zaliczył wypad na rolki, efekt? wydarte spodnie na kolanach za pomocą chodnika, delikatnie mówiąc Ach i moje adidaski ujrzały wreszcie światło dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 16 Lutego 2014 Share Napisano 16 Lutego 2014 Odnośnik do meteo wróżb na najbliższe 16 dni: http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/113317,prognoza-16-dniowa-wiosna-rozpocznie-sie-jeszcze-w-lutym Wiem, że jeszcze ponad miesiąc papierowej wiosny, ale wyczyściłem dziś bata i straszny ciąg nad wodę poczułem Na jeziorach jeszcze dość gruby lód, ale widzę szansę na pierwsze uderzenie na kanał w przyszły weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Marca 2014 Share Napisano 14 Marca 2014 To załamanie pogody, które zapowiadają będzie chyba naprawdę konkretne. Czerwone linki i karasie w akwarium moich dzieciaków leżą na dnie jak kłody, co jest do nich nie podobne. To mój prywatny kalendarz brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Dzisiaj 2 godziny na okoniach- nawet brania ( Kanał Gliwicki....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Kilo Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 I coś tego weekendowego załamania pogody nie było widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Może we Wrocławiu. W Gdańsku wczoraj było względnie (choć też wietrznie), ale sobota i dziś to zwykła wichura. Zimno i nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate200 Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 3 dni pełnej wiosny, do poniedziałku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Wiem, że jeszcze wiele może się zmienić, ale w Gdańsku dziś słoneczko, leciutki wiaterek i jakieś 10-12 stopni w tymże (6-7 w cieniu). Gdyby nie umowa o pracę to już teraz moczyłbym bacika w oczekiwaniu na wiosenne płotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Wiem, że jeszcze wiele może się zmienić, ale w Gdańsku dziś słoneczko, leciutki wiaterek i jakieś 10-12 stopni w tymże (6-7 w cieniu). Gdyby nie umowa o pracę to już teraz moczyłbym bacika w oczekiwaniu na wiosenne płotki. U nas zima na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Fałszywy alarm. Chłód i zgniła aura powróciła, a na najbliższe dni planują mróz... Ale co się wczoraj rozmarzyłem, to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 12 Lutego 2015 Share Napisano 12 Lutego 2015 Panowie nie ma co marudzić na zimę, tylko dostosować się do warunków i marsz nad wodę. Ja tam uwielbiam łowić w zimie, przynajmniej mam spokój nad wodą, łowię gdzie mi się podoba a nie tam gdzie wędke można wcisnąć. Wolę teraz w spokoju złowić 5 płotek, niż na wiosnę ścigać się do miejscówek z innymi i łowić tarłowe oszołomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi