kocur Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Witaj ... wśród normalnych inaczej [ Komentarz dodany przez: sinus: 07-01-10, 18:59 ] kod został wycięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skubi Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Czołem kocurze, dobrze prawisz... normalnych inaczej p.s. Supersobi, a Ty Kolego jesteś z Giżycka czy ze Szczecina, bo sie gubię... ja jestem rodowitym mieszkańcem Olecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Kocur, chyba coś pomieszałeś z tymi powitaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Stycznia 2010 Share Napisano 6 Stycznia 2010 Wcale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Po prosu awansowałem na starszego świra A nie zakupiłem 2 kolejne feedery do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Witam Dołączyłem do pozytywnie zakręconych i normalnych inaczej Każda chwila nad wodą to jest to czego zazdroszczą nam "normalni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 I o to chodzi w tym cyrku panie kolego, o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2010 Witamy i miłego haczykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Członkowie koła PZW Szczecin nr 59 BULAJ . Jest już strona www. kola proszę o kontakt podam namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marecki_s Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Witam Na imie mam Marek. Z wodą jestem związany w sumie od lat pacholęcych, z wędkarstwem niewiele krócej. Z racji wykonywanego zawodu, przez lata uprawiałem wedkarstwo "dalekomorskie", a teraz jeziorowe (Miedwie). Moje ulubione metody, to feeder, spławik i od jakiegoś czasu spinning, z nastawieniem na woblery. Najczęściej wędkuję z łódki na Miedwiu, ale zastanawiam się nad zmianą łowiska na jezioro Dąbskie i Zalew Szczeciński. Dodatkowe hobby to szkutnictwo, czyli wieczne ulepszanie łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Marecki_s, witamy na forum i zachęcamy do aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Witamy, witamy i na ryby zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Supersobi, a dlaczego masz Giżycko w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 19 Marca 2010 Share Napisano 19 Marca 2010 Supersobi, a dlaczego masz Giżycko w profilu ogólnoświatowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamnowa Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich użytkowników forum ze Szczecina i nie tylko Postanowiłem w tym roku zająć sie wędką nieco bardziej poważnie niż dotychczas i spedzać więcej czasu nad wodą problemem jest moje małe doświadczenie mam nadzieję, że przy pomocy kolegów wędkarzy doświadczenie wzrośnie. Moja ulubiona dyscyplina to spinning. ulubiona rybka - okoń. Dotychczasowe miejsce połowów to Widuchowa, gdzie mieszka mój kuzyn, który zdaje się łowić ryby codziennie. Stąd, jeśli ktos potrzbuje informacji o tym akurat miejscu - służę pomocą. chciałbym spytac kolegów: gdyby mieli wolny tydzień 12-16.04.2010 r., gdzie pojechaliby pospiningować z nadzieją na okonia, a może klenia- parnica, inoujście, lubczyna, wolin ? jeśli ktoś ma wolne w tygodniu to chetnie zabiorę na wspólne wędkowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Pozdrowienia z Koszalina. Może jest ktoś z najbliższych okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luis_gik Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Witam, jestem nowy na forum. Po latach postanowiłem wrócić do wędkarstwa (11 lat przerwy). Reczywistość wędkarska zmieniła się totalnie. Spróbuję się w niej odnaleźć po latach. Na początek planuje zaopatrzyć się w nieco sprzętu. Jeżeli byłby ktoś chętny ze Szczecina na wypad na rybki proszę pisać. Połamania kija !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 luis_gik, witamy na forum i miłej lektury. Co do wypadu to pewnie wcześniej niż na rybki to jakieś spotkanie przy piwie się zorganizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Wam koledzy ze Szczecina to dobrze bo was troche jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luis_gik Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 luis_gik, witamy na forum i miłej lektury. Co do wypadu to pewnie wcześniej niż na rybki to jakieś spotkanie przy piwie się zorganizuje Artech właśnie mocno zgłębiam wiedę w internecie i się zastanawiam czy nie wybrać się nad morze. Jeżeli dobrze zrozumiałem to nad morzem w obecnej porze można połapać troć - być może jakiegoś innego drapienika. Szukam teraz łódki z kabiną + silnik spalinowy i przyczepa. A co do piwka to mnie już przekonałeś z asertywnością u mnie szału nie ma pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczecinianin Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Witam wszystkich na forum Po 2 latach przyglądania się przyszedł i czas na rejestracje. Bawiłem się jako mały chłopak z tatą, ale dopiero od 3 lat jestem zapalonym wędkarzem z własną kartą i pozwoleniem. Dużo się ucząc czytając, ale w pewnych momentach jednak brakowało mi możliwości spytania Bo jednak jestem zielony w wielu rzeczach. Łowię przede wszystkim na Odrze i Regalicy w Obwodzie nr 5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 2 godziny temu, szczecinianin napisał: Witam wszystkich na forum Po 2 latach przyglądania się przyszedł i czas na rejestracje. Bawiłem się jako mały chłopak z tatą, ale dopiero od 3 lat jestem zapalonym wędkarzem z własną kartą i pozwoleniem. Dużo się ucząc czytając, ale w pewnych momentach jednak brakowało mi możliwości spytania Bo jednak jestem zielony w wielu rzeczach. Łowię przede wszystkim na Odrze i Regalicy w Obwodzie nr 5 Pozdrawiam Witamy i zachęcamy do aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Cześć Szczecinianin, Niebanalny i oryginalny nick Połamania kija i do zobaczyska nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi