artech Napisano 17 Marca 2007 Share Napisano 17 Marca 2007 Wody ci u nas dostatek od morza po pstrągowe ciurki, nie pomijając licznych jezior i oczywiście królowej naszego regionu - Odry Kilka linków dotyczących naszego regionu: PZW Zachodniopomorskie wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Marca 2007 Autor Share Napisano 18 Marca 2007 No i co nikogo z naszego regionu nie ma na forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu82 Napisano 20 Marca 2007 Share Napisano 20 Marca 2007 Zachodniopomorskie rośnie w siłe , Artech trzeba mocno zaznaczyc jeszcze nasze trociowe rzeczki Rega , Parsęta / choć troche przetrzebione przez kłusoli / . Serdecznie zapraszam nad wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Marca 2007 Autor Share Napisano 20 Marca 2007 nasze trociowe rzeczki Rega , Parsęta i niedoceniana Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2007 No i co nasze województwo na szarym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymek Napisano 28 Kwietnia 2007 Share Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam z w.Wolin. Jeśli chodzi o Inę to naprawdę jest bardzo ciekawą rzeczką nie to co było 15 lat temu jak mieszkałem w Stargardzie. Pozdrawiam zachodniopomorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 Cześć Rymek, mam nadzieję że rozruszamy trochę tan nasz zakątek na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacenty1991 Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 witam! również pochodze z zachodniopomorskiego i sądze że jest tu pod dostatkiem jezior i jeziorek. osobiście wędkuje nad jeziorem kamiennym i kwiecko ale coraz bardziej trace cierpliwośc do tych jezior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katarina Napisano 19 Czerwca 2007 Share Napisano 19 Czerwca 2007 Witam kolegów z regionu ...jakby co to też jestem z województwa zach-pomorskiego łowię na wodach morskich, spotkać można mnie przede wszystkim na kanałach otaczających wyspę Ostrów Grabowski /K.Dębicki , K.Grabowski, Przekop Mieleński / -niestety , jak do tej pory w tych miejscach woda nie obdarzyła mnie jakimiś specjalnymi emocjami wędkarskimi...na razie zaliczam je do totalnego bezrybia... pozdrawiam katarina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2007 Witam płeć piękną z naszego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
summer75 Napisano 23 Czerwca 2007 Share Napisano 23 Czerwca 2007 witam mieszkam w złocieńcu - sercu pojezierza drawskiego, ale nie musicie mi zazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2007 ale nie musicie mi zazdroscic Nie zazdroszczę bo nie przepadam za jeziorami (nie potrafię na nich łowić, rzeka jest łatwiejsza) wolę moją Oderkę.Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAweł1995 Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 też jestem z zachodniopomorskiego czasami na inie w stargardzie ale żadko coś bierze ponoć w okolicach goleniowa bierze lepiej ) bedzie trzeba wyprubować xD jeszcze czasami lowie na stawie specjalnym w kluczewie czesto bierze karp ) zlapałem tam karpika 4,2 kg xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolusek1 Napisano 9 Lipca 2007 Share Napisano 9 Lipca 2007 Również witam ciebie katarino:) jak to miło kiedy piękna kobieta łowi rybki hhmmmmm aż sie rozmarzyłem no i oczywiście życzę wielkich sukacesów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 witam wszystkich z zachodniopomorskiego jestem Wojtek mieszkam w szczecinie w akademiku od trzech dotychczas wędkowałem tylko w domu lecz postanowiłem to zmienić skoro PZW szczecin ma podpisane porozumienie z okręgiem gorzowskim w którym mam wykupiona kartę wędkarską z tego co orientowałem sie na forum jak narazie jedynym moim targetem w szczecinie będzie dziewoklicz i może odra pod mostem interesuje mnie spinning jak narazie nie mam jeszcze sprzętu na miejscu ale w najbliższym czasie będę coś z domu przywoził do tego czasu zostaje mi tylko czytanie forum i najgorsze jak dla mnie wycieczki nad wodę bez wędki ;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 witam wszystkich z zachodniopomorskiego jestem Wojtek mieszkam w szczecinie w akademiku od trzech dotychczas wędkowałem tylko w domu lecz postanowiłem to zmienić widać , że najpierw napisałeś że łowisz od 3 lat a potem żeby lepiej brzmiało napisałes że dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 widać , że najpierw napisałeś że łowisz od 3 lat a potem żeby lepiej brzmiało napisałes że dotychczas wdarł sie mały chochlik // my bad sprostowanie : w szczecinie mieszkam od 3 lat i postanowiłem także tu powędkować wędkuje już bardzo długo w swoich rodzimych stronach ! miron mam nadzieje ze już nie masz sie czego uczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 żartowałem oczywiście niewazne ile łowisz lat ważne ile łowisz ryb i jakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorman Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Witam, wszystkich serdecznie jestem "nowy" ze Szczecina, zarazie czytam posty kolegów i mam nadzieję na wiele ciekawych porad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricky Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Czesz wszystkim, oczywiscie zachodniopomorskie RZĄDZI! Jestem typowym spiningistą z nieduzym doswiadczeniem ale z uwielbieniem do hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Ricky, witam. a pytanie z pw to zadaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Cześć Cześć Zawsze miło zobaczyć kogoś na forum ze Szczecina ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 WITAM, też jestem nowy na forum Zam. Stargard Szczecinski pozdrawiam serdecznie - mam nadzieję że spotkamy się nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aster Napisano 7 Października 2007 Share Napisano 7 Października 2007 Bardzo możliwe ;D Witaj goral28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Października 2007 Autor Share Napisano 7 Października 2007 goral28, Witamy na forum. mam nadzieję że spotkamy się nad wodą Może w styczniu nad Iną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi