Szyszek Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 to jak, coś się organizujemy ? myślę że Wisła w okolicach Góry Klawarii by była okok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Wygodnie jest w Nadbrzeżu, można właściwie łowic z samochodu I miejsca sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ego Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Witam ja takze z mazowieckiego tak posrodku miedzy Wawa a Bialymstokiem czyli Ostrow maz .Lowie najczesciej na Bugu ale tez na Narwi i roznych jeziorkach bez nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juri Napisano 3 Maja 2008 Share Napisano 3 Maja 2008 Witam kolezanki i kolegow Jestem z wawki najczesciej lowie nad zalewem tam mam dzialke po za tym dziekanow i jego okolice czasami okoliczne rzeczki typu bug świder pilica Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Witam W nadchodzacy weekend wybieram sie w okolice Bugu, okolice Wyszkowa:) Z feederkiem i spinningiem. Moze w koncu ruszyl sie leszcz, jak sprawdze napisze kilka slow:) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iśka Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Witam Mazowsze. Całe życie mieszkałam w Warszawie, teraz tam tylko pracuję, od 7 lat mieszkam w okolicy Radzymina. Wędkarstwo mam w genach, ale dopiero od dwóch lat to zrozumiałam. Pozdrawiam wszystkich. Iśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Cześć Iśka!!! Fajnie powitać kolejną babkę i to sąsiadkę zza płota praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iśka Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Możesz coś bliżej o tym łowisku w Ossowie ( lokalizacja itd). Ja byłam na łowisku Eldorado, super brania, ale trochę daleko; na Okoniu byłam dwa razy i choć miejce super to połowy kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 na Okoniu byłam dwa razy i choć miejce super to połowy kiepskie. Bo to trudne łowisko, z mocno zróżnicowanym dnem. Ale jak już się człowiek nauczy, to piękne ryby ciągnie A Ossów... Najlepiej sprawdzić na Zumi, stawy są widoczne z powietrza. Szukasz koło Zielonki, tylko nie pomyl z gliniankami bo to z innej strony. Jeśli chodzi o specyfikę i warunki, to juz gdzieś o tym pisałam, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudas91 Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 To i ja się zamelduję. Jestem z Płocka , zaczęłem wędkować - głównie spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legat Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Warszawa-Bródno.....głównie gruncik na Kanale Żerańskim Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DooLiN Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Grójec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#_GoNzO_# Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Witam. Też jestem z Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam koleżanki i kolegów z Mazowsza, Mieszkam w Wawie, 4-dyszki na karku i tak mnie „coś” ciągnie nad wodę… Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norberetto Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich sympatyków wędkarstwa.Mieszkam w Zielonce niedaleko glinianek i tam tez sobie łowię rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert07 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 witam jestem z Pionek (miejscowość położona 25 km od radomia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Warszawa - Ochota Ulubione łowiska: Jeziorko Szczęśliwickie Forty Okęcie Jezioro Czerniakowskie Wisła (dopiero się uczę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Witam i ja sie melduje jestem ze Zwolenia 30km od Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam i melduję się - Warszawa Bielany od ładnych kilku lat .Ulubione łowisko - Wisła Warszawa okolice Klasztoru UKSW i "agrafka" przed "berglem"oraz Pieńków .Coraz rzadziej moja rodzinna rzeka Skrwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smerw4 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Witam Warszawa Wola łowię najczęściej na grunt i spławik ale i na spining też się zdarza moje łowiska to Wisła: Kazuń Nowy,Pieńków i Kanał Żerański okolice Kobiałki w tym roku może jeszcze Narew: Wierzbica ,Topolina,Pułtusk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek12 Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Witam! Również się melduję Mieszkam w Jabłonnie. Woda na której wędkuję to: - Wisła od Góry Kalwarii do Siekierek, - Narew od Pułtuska do Modlina, - Łowisko Okoń. Metody to spinning zdradzany w zimie i na wiosnę a także na Okoniu bo tam czasami spina z nerw to można o kolano połamać Trzydziestka pękła parę latek temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Panie i Panowie a ,może przed zbliżającymi się targami w Wa-wie (marzec) ,może byśmy na nich ruszyli "kupą"- podobo "w kupie siła" - naturalnie proponuję - jeżeli targi nie spełnią naszych oczekiwań - swoje uwagi i propozycje omówić przy "Piwie" (abstynenci są również niezmiernie mile widziani ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciubik13 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Witam. Melduje się jak wędkarz z samego Centrum... Moje Łowiska: -Wisła -Kanał -wszystkie okoliczne jeziorka -porty -i pobliskie rzeczki Metody: -Spławik (bat przeważnie) lub bolonka -Gruncik -Spining (jakoś zawsze krótki okres 2-3miesiace i mi przechodziło) -Zdarza się żywczyk Zamierzam w tym roku począwszy od soboty zacząć spiningować ( może wreszcie się zarażę na stałe OBY ) Pozdrawiam koleżanki i kolegów... Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly1954 Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Witam Wola ,blisko centrum okolice dawnej giełdy wędkarskiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiniarz Napisano 15 Czerwca 2010 Share Napisano 15 Czerwca 2010 Kurde, prawie dwa latka na forum a dopiero teraz znalazłem ten temat Więc melduję się! Urodzony i wychowany (12 lat) na warszawskim Mokotowie, obecnie zamieszkuje w Łomiankach. Poławiam na wszelkie popularne metody. Łowie na Wiśle i Narwi, oraz jeziorkach: Kiełpin, Dziekanów, Kazuń, stawy w Zalesiu i gdzie jeszcze akurat mam okazję zamoczyć kije. Pozdrawiam wszystkich Mazowszan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi